ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έχει σχέση ή υπάρχει υπόγεια διαδρομή UCK με 17Ν;;

 

 

Σας είχα ενημερώσει στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2017: “Η Αλβανία θέλει να γίνει η Ελλάδα το νέο Κόσσοβο”, ότι: “μετά ταύτα, επανέρχομαι την Κυριακή”!!

Από πλευράς μας, σήμερα συνεχίζουμε τη μεγάλη έρευνα που ξεκινήσαμε για τα αλυτρωτικά σχέδια της Αλβανίας, προκειμένου να καταστήσουν την Ελλάδα ένα νέο Κόσσοβο, με όραμα τη “Μεγάλη Αλβανία” που οραματίσθηκαν όλοι οι Πρωθυπουργοί της!!

Έτσι, ως οφειλόμενο χρέος μας προς την Πατρίδα, ξετυλίγουμε αυτό το κουβάρι, ελπίζοντας πως θα ευαισθητοποιήσουμε τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος μας, που παρ΄ ότι τα γνωρίζουν όλα, εντούτοις περιέργως σιωπούν!! Όμως, η δημοσιοποίηση ατράνταχτων και ακλόνητων δεδομένων και πληροφοριών, ίσως τους αναγκάσουν να “ξυπνήσουν”!!

Με τη Χίλαρι Κλίντον η Ελλάδα θα γινόταν νέο Κόσσοβο!!

Το είχα γράψει επανειλημμένως, πως εάν σήμερα ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον (μεγάλο γρανάζι της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ) θα είχαν ξεκινήσει οι ραγδαίες εξελίξεις, προκειμένου να γινόταν η Ελλάδα το νέο Κόσσοβο. Από τη στιγμή που μετά των Τζων Κένεντυ, όλοι οι Πρόεδροι των ΗΠΑ παρουσίασαν μια άκρως ανθελληνική στάση που πάντα ευνοούσε τα συμφέροντα των αιμοσταγών γειτόνων μας (Τουρκία – Αλβανία).

Μέσω της Χίλαρι Κλίντον θα ξεδιπλωνόταν όλος ο σχεδιασμός στα Νότια Βαλκάνια με την αλλαγή συνόρων, που αποτελούσε διαχρονική μεθόδευση της Ομάδας του Ιδρύματος Κλίντον (βραβεύθηκε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας από αυτό το Ίδρυμα), της Μαντλίν Ολμπράιτ, του Μπάρακ Ομπάμα, της Βικτώρια Νιούλαντ!!

Γι΄ αυτό ήμασταν, η Ελεύθερη Ώρα, εγώ προσωπικά, καθώς και οι άλλοι αρθρογράφοι (Βιτάλης, Κωνσταντινίδης) της εφημερίδας, υπέρ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στη διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ. Θεωρώντας, από τις προεκλογικές του τοποθετήσεις, ότι θα ήταν δίκαιος απέναντι των Εθνικών ζητημάτων που επί δεκαετίες ταλανίζουν την Πατρίδα μας, λόγω των ακραίων – ανιστόρητων  απαιτήσεων και αλυτρωτικών διεκδικήσεων των πολύ κακών γειτόνων μας!!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο!!

Δεν είναι τυχαίο με το όλο ζήτημα που ξεδιπλώνουμε, η πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της CIA στα Τίρανα, ο οποίος συνάντησε όλη την πολιτική ηγεσία της Αλβανίας.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία ισχυρών θυλάκων τζιχαντιστών του ISIS στα Βόρεια της Αλβανίας, όπως επεσήμαναν πρόσφατα και οι Μυστικές Υπηρεσίες της Ιταλίας!!

Δεν είναι τυχαία η παρουσία τζιχαντιστών του ISIS στη Βοσνία και στην Πρίστινα (Πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου), οι οποίοι παρέμεναν σε αυτές τις επίμαχες περιοχές κατά τη διάρκεια της μαζικής ροής λαθρομεταναστών από τη Μέση Ανατολή κατά τα έτη 2015-2016.

Δεν είναι τυχαία τα γεγονότα στη Μιτρόβιτσα (πόλη στο Βόρειο Κόσσοβο) με τους Σέρβους, καθώς επίσης δεν είναι τυχαίες συγκεκριμένες μυστικές συσκέψεις που έχουν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν σε μέρη Βορείως της Ελλάδος, στις οποίες συμμετείχαν ηγετικά στελέχη των  UCK (Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός), UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς), UCKM (Σκοπίων), UCRMB (Νοτίου Σερβίας) και AKSH (Εθνικού Αλβανικού Στρατού)!!

Ξυπνήστε, χάνεται η Ελλάδα!!

Σύμφωνα λοιπόν με την αξιόπιστη και άκρως ενημερωμένη πηγή μας που κανένας πολιτικός αρχηγός ή πολιτικό κόμμα μπορεί να αμφισβητήσει ή να διαψεύσει, αφού κατέχει διαχρονικά και σε απόλυτο βάθος το όλο θέμα, μας ενημέρωσε, ότι η δημιουργηθείσα συμπεριφορά των νεοσύλλεκτων Αλβανών στο Μεσολόγγι και την ΕΛΔΥΚ, αποτελεί ένα κομμάτι του όλου σχεδίου αποσταθεροποίησης στα Νότια Βαλκάνια, των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας, με κεντρικό άξονα τον Αλβανικό αλυτρωτισμό και τη δημιουργία εμπλοκής στα ΒΔ σύνορα της Πατρίδος μας!!

Ως εκ τούτου, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, αλλά και των Κρατικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, όπως και των Μυστικών Υπηρεσιών της Αστυνομίας, θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τη συμπεριφορά στρατιωτών του Στρατού μας, αφού φαίνεται πως δεν είναι τυχαία η χρονική εκδήλωση αλλά και ο τρόπος αυτής της εκδήλωσης, οι οποίοι δείχνουν να είναι οργανωμένοι με συγκεκριμένες οδηγίες πράξεων και ενεργειών, διότι δεν είναι μόνο αυτοί – όπως εκτιμά η αδιαμφισβήτητη πηγή μας – αλλά ότι έχουν σχηματισθεί πολλοί άλλοι θύλακες μέσα στις ΕΔ και όχι μόνο!!

Τεράστιες οι ευθύνες των πολιτικών κομμάτων!!

Το γράφαμε και στο άρθρο της Παρασκευής: “…σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας και θέλοντας να καθησυχάσει το “ποίμνιό του”, χαρακτήρισε το δημοσίευμά μας ως κινδυνολογία!!”.

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Μητσοτάκης το παίζει ανίδεος ή είναι ανίδεος. Όμως, ότι κι αν συμβαίνει από τα δυο, είναι εξόχως επικίνδυνο γιατί είναι ο αρχηγός τη; Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και εν δυνάμει Πρωθυπουργός.

Ας λάβει λοιπόν, (όλο το πολιτικό κατεστημένο) πολύ σοβαρά υπόψη του όλα αυτά τα επικίνδυνα περιστατικά που εκδηλώνονται στο Στρατό μας, αφού ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα παρόμοια κρούσματα που ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας!!

Ας σταματήσουν να κρύβονται οι πολιτικές ηγεσίες, όλων των κομμάτων, πίσω από το δάχτυλό τους, αφού είναι ενημερωμένες περί των θεμάτων, διαχρονικά από όλες τις ηγεσίες των Μυστικών Υπηρεσιών της Πατρίδος μας. Να πάψουν να ποιούν τη νήσσαν και να εξακολουθούν να μην λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τις συνεχόμενες αναφορές και πληροφορίες που τους διοχετεύουν οι Μυστικές μας Υπηρεσίες των Πληροφοριών!!

Καταργείστε άμεσα όποιο Νόμο διαλύει το Έθνος μας!!

Αντίθετα, ας πάψουν να εξακολουθούν – όπως φαντάζει – να “διευκολύνουν” την όλη ανθελληνική κατάσταση, παρέχοντας αφειδώς και αδιακρίτως την Ελληνική Ιθαγένεια και Υπηκοότητα σε κάθε καρυδιάς καρύδι ξένο εισβολέα. Ας σταματήσουν επιτέλους, τη δυνατότητα εισόδου όλων αυτών (κατάργηση του Εθνοκτόνου Νόμου) στις παραγωγικές Σχολές των ΕΔ.

Διαφορετικά, θα δεχτούμε ότι είναι εξαρτήματα της μηχανής του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος διά μέσω του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας, έχει αναλάβει εργολαβικά το διαμελισμό των Βαλκανίων, με τις εγκάθετες ΜΚΟ που ελέγχει και τις έχει εγκαταστήσει στη Βουλγαρία, στα Σκόπια, στη Σερβία, στην Αλβανία, στο Μαυροβούνιο, στη Βοσνία και στην Ελλάδα!!

Έχει σχέση ή υπόγεια διαδρομή ο UCK με την 17Ν;;

Ένα μεγάλο ζήτημα που προκύπτει και η πηγή μας δεν μπορούσε να είναι ξεκάθαρη, είναι κάποιες ενδείξεις, που συνδέουν τον UCK με την 17Ν!! Όπως, ότι στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17Ν είχαν καταγωγή από την Θεσπρωτία!! Το γεγονός ότι σε εκλογικό κέντρο στις Φιλιάτες (2004) είχαν βρεθεί 10-15 ψηφοδέλτια που έφεραν το λογότυπο της 17Ν!!

Ξέρουν κάτι περισσότερο οι Μυστικές Υπηρεσίες μας και σιωπούν, μπροστά στα κλειστά πολιτικά ώτα;;;

Ας ξυπνήσει ο λαός μας!!

Μέχρι πρότινος πληρώναμε αγροτική σύνταξη σε 80 με 100 χιλιάδες Ελληνοποιημένους Αλβανούς με πλαστά στοιχεία, οι οποίοι διέμεναν στην Αλβανία. Γνωρίζουμε σήμερα, που διαμένουν τα παιδιά τους και αν έχουν επανδρώσει το Ελληνικό Στράτευμα;;

Σύντομα θα σας δημοσιεύσω ομιλία του Ραζίμ Αλία στην Κεντρική Επιτροπή (ΟΚΤ 1989) του Κομουνιστικού Κόμματος της Αλβανίας, όπου μας επιβεβαιώνει απόλυτα!!

Η “προπαγάνδα” των Μέσων!!

Η κ. Τατιάνα Στεφανίδου κάνοντας πλύση του ελληνικού εγκεφάλου, το έπαιξε στην προχθεσινή της τηλεοπτική εκπομπή, ότι τάχατες δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο Ελληνικό Στράτευμα με τους Ελληνοποιημένους Αλβανούς και μας μίλησε για έναν από τους 7 Αλβανούς νεοσύλλεκτους που σχημάτισαν τον αλυτρωτικό αετό της Μεγάλης Αλβανίας, με πόνο ψυχής!! Κατά τα άλλα μας είπε ότι προτίμησε τον Ελληνικό Στρατό από τον Αλβανικό!! Μα γι΄ αυτές τις περίεργες προτιμήσεις ξεδιπλώνουμε το κουβάρι των αλυτρωτικών σχεδίων της Αλβανίας!!

Αλλά, η αφέλεια και ο πόνος της κ. Τατιάνας Στεφανίδου, είναι όπως του συζύγου της κ. Νίκου Ευαγγελάτου, που πριν κάποια χρόνια, κάθε τρις και λίγο έβγαζε στις εκπομπές του, τον Ταχίρ Μήτσι, Πρόεδρο των Αλβανών εργαζομένων στην Ελλάδα, προκειμένου να μας πείσει για το πόσο τίμιοι και δουλευταράδες είναι οι Αλβανοί, αντίθετα με τους “τεμπέληδες” Έλληνες!!

Επανέρχομαι, πρώτα ο Θεός τη Δευτέρα!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *