Αλλοδαπός ξυλοκόπησε αστυνομικούς στη Ζάκυνθο

2
2

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε τόπο την περασμένη Κυριακή, στο χωριό του Κοιλιωμένου της Ζακύνθου. Ένας αλλοδαπός ξυλοκόπησε δυο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ οι οποίοι είχαν κληθεί στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φαίνεται να κακοποιούσε συστηματικά ινδικο κοτοπουλο με καρυ τη γυναίκα του. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν προκειμένου να εξετάσουν την υπόθεση.

Ωστόσο, μόλις έφτασαν στο σημείο, ο αλλοδαπός τους επιτέθηκε, καταφέρνοντας να τραυματίσει σοβαρά τον έναν αστυνομικό στο πρόσωπο και τον άλλον στο σώμα.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός άντρας να συλληφθεί. Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Ο αλλοδαπός άντρας καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση με αναστολή, 3.000 ευρώ πρόστιμο και περιοριστικά μέτρα.

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και μετα περιμενουμε απο αυτους τους δικαστικους δικαιο????

  2. κάλως ηλθατε στην μακρινή α.μερικοι

    32 μήνες και 3,000…
    3 πουλάκια κάθονταν.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.