21:07 - 22/01/2020

Ακούστε προσεκτικά τα 4 στάδια του υβριδικού πολέμου !!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν κατάλαβα που κόπηκε το βίντεο στο μοντάζ παρακολουθώντας το βίντεο που πριν λίγο ανέβασε ο ΑΝΤ1.

Φαίνεται πως το κανάλι προσπαθεί να περάσει την πληροφορία με τρόπο και το ευχαριστούμε για αυτό . Κατανοούμε την δυσκολία στην μετάδοση της πληροφορίας βλέποντας σαν απλό παράδειγμα το τι γίνεται στο youtube φανταστείτε στους τηλεοπτικούς σταθμούς !!!

Ο Γιάννης Μαλτέζος είναι από τους καλύτερους Hacker στην Ελλάδα πλέων εργάζεται ως ειδικός κυβερνοασφαλείας σε πολλές υποθέσεις
( cyber bulling , παιδική πορνογραφία , βιομηχανική κατασκοπεία ) σε παγκόσμιο επίπεδο και είμαστε υπερήφανη για αυτόν και το έργο που προσφέρει σε όλο τον κόσμο, εργάζεται για την αλήθεια και την προστασία του πολίτη καθημερινά .

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1 όπλο 100 ζωές… Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
    Να έχετε καραμπίνα και πολλά φυσίγγια…. Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης…..
    Έρχονται οπλισμένοι πάρτε όπλα…. γεροντισσα Γαλακτεια Κρήτης.
    Το ξέρουμε το περιμένουμε….καλή λευτεριά και καλό βόλι…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*