ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ…ΟΥΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΑΙΝΤΕ ΟΥΛΟΙ… (ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!)

ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ…ΟΥΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΑΙΝΤΕ ΟΥΛΟΙ… (ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!)….

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΟΡΑ;;;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ;;

ΒΡΕ ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ…ΠΑΤΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΨΑΡΟΚΩΣΤΕΝΑ!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ ΕΣΥ…ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΥΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΕΕΕ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΕΝΟ;;; ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΟ;;

ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΩΡΕ;;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ;;;

ΒΡΕ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ… ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;

ΟΧΙ;; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;;
ΕΛΑ ΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ…ΟΥΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΑΙΝΤΕ ΟΥΛΟΙ…

ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ…ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ

koraks

Loading...

6 thoughts on “ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ…ΟΥΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΑΙΝΤΕ ΟΥΛΟΙ… (ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!)

 1. ΙΩ says:

  ΑΘΆΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΘΆΝΑΤΟΙ ΌΣΟΙ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΝΟΙΏΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΉ ΤΟΥΣ…. ΚΑΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΘΆΝΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΉ ? ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΓΈΝΝΑ. .. ΣΆΜΠΩΣ ΌΤΑΝ ΓΕΝΝΙΈΣΑΙ ΔΕ ΦΟΒΆΣΑΙ? ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΑΛΙΆ ΝΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ. .. ΆΙΝΤΕ ΌΛΟΙ ΛΟΙΠΌΝ. . ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΟΥ. ΙΩ

  • ΧΡΥΣΑ says:

   Το παραθετω γιατι ταιριαζει εδω – Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε, «Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, γι’ αυτό που θα ακολουθήσει αργότερα.»
   «Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
   Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».
   Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».
   Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό ‘καλώδιο’ πια».
   Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».
   «Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
   Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
   Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».
   Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
   Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από πάνω».
   ~ Του Ούγγρου συγγραφέα Útmutató a Léleknek

 2. filarianna says:

  Κοίτα οι άλλοι έχουν κινήσει ….. κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά την τρίτη μέρα ….κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια σαν κάθε μέρα.

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *