ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αγαπητή Περιφέρεια… Η Θράκη απελευθερώθηκε, δεν ενσωματώθηκε

· Κατοχικά Νέα

Να και το λογότυπο τῆς Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης γιο τα θρακικά 100χρονα: ούτε σημαία, οὔτε χρώματα ἑλληνικά, οὔτε νύξη για ἀπελευθέρωση. Μόνο μια ὑπόμνηση τῆς ἠλίθιας κορδέλας τῆς Ἀγγελοπούλου, θα μπορούσε να εἶναι από μια συσκευασία δώρου. Για να μην μιλήσουμε για την ανοησία τοῦ “εκατό χρόνια ἐνσωμάτωσης”.

Δηλαδή ἐπί 100 χρόνια ενσωματώνεται διαρκώς ἡ περιοχή;! Τόση αγραμματοσύνη; Η άνωθεν ἐπιβαλλόμενη γραμμή εἶναι ξεκάθαρη: να αποσιωπηθεί η απελευθέρωση, να αποχρωματιστεί εθνικά η επέτειος, να κατασταλεί κάθε ἐθνική ἔξαρση με την καταθλιπτική ἐπιβολή τῆς “ενσωμάτωσης”. Προκαλώ κάθε καλοπροαίρετο υπερασπιστή της τελευταίας να μας πει πότε πέρασε η περιοχή από την πολύχρονη σκλαβιά στην σημερινή ελευθερία.

Πως περάσαμε από τη μία κατάσταση στην άλλη και πότε πρέπει να γιορτάζεται η μετάβαση αυτή. Ἐκτός κι αν δεν θεωρεί κάποιος σκλαβιά την Τουρκοκρατία, οπότε όντως κάθε συζήτηση περιττεύει. Αυτά δεν εἶναι λεπτομέρειες, είναι η σημειολογία τους τεράστια και ἐνδεικτική του που πάει η πατρίδα μας. Τα θλιβερά ανδράποδα που οδηγούν την Ελλάδα στον χαμό θέλουν να ψοφήσουμε χωρίς “κιχ”. Ας τους το χαλάσουμε.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

defence-point.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία τροφίμων, όχι η συγκεκριμένη ανακληθείσα συσκευασίαΕΛΛΑΔΑ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένων μπιφτεκιών κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας – Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές

Ενδεικτική φωτογραφία της πόλης, όχι από το περιστατικό της 17χρονηςΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Νεκρή 17χρονη μετά από πτώση από γέφυρα – Σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου πόλης, όχι από το περιστατικό στην ΚαβάλαΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: 28χρονος έπεσε από τέταρτο όροφο και εγκλωβίστηκε σε κάγκελα – Επέμβαση της Πυροσβεστικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *