Αυτές θα είναι οι νέες αστυνομικές ταυτότητες

Πώς θα γίνεται η αντικατάσταση των παλαιών με τις καινούριες ταυτότητες

Έπειτα από τρία χρόνια συζητήσεων και διαβουλεύσεων για το πώς θα είναι οι νέες αστυνομικές ταυτότητες, προκειμένου να εναρμονιστούν με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, φαίνεται πως η διαδικασία μπαίνει στην τελική ευθεία. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η χρήση ψηφιακού δακτυλικού αποτυπώματος, παράλληλα με το τσιπάκι και τα βιομετρικά στοιχεία που θα περιέχει η ταυτότητα, η οποία θα έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας.

Ο διαγωνισμός για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων αναμένεται να γίνει μέσα στο 2019. Επίσημες ενημερώσεις θα υπάρξουν από την ΕΕ και αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία που θα κατασκευάσει τις ταυτότητες θα αναλάβει και συνολικά 11 δημόσια έγγραφα που απαιτούν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας. Για τις νέες ταυτότητες στην Ελλάδα έχει δημοσιευτεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μάλιστα έχουν ήδη γίνει προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Δελτία ταυτότητας παλαιού τύπου, τα οποία έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 127/1969, αντικαθίστανται υποχρεωτικά, εντός διαστήματος πέντε (5) ετών από την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης του άρθρου 13, ως εξής :

α. Δελτία με πρώτο γράμμα επωνύμου κατόχου από Α έως και Ε, αντικαθίστανται εντός δώδεκα (12) μηνών, από την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης του άρθρου 13.

β. Δελτία με πρώτο γράμμα επωνύμου κατόχου από Ζ έως και Κ, αντικαθίστανται εντός δώδεκα (12) μηνών, από το πέρας της προθεσμίας της προηγούμενης περίπτωσης.

γ. Δελτία με πρώτο γράμμα επωνύμου κατόχου από Λ έως και Ο, αντικαθίστανται εντός δώδεκα (12) μηνών από το πέρας της προθεσμίας της περίπτωσης (β).

δ. Δελτία με πρώτο γράμμα επωνύμου κατόχου από Π έως και Σ, αντικαθίστανται εντός δώδεκα (12) μηνών από το πέρας της προθεσμίας της περίπτωσης (γ).

ε. Δελτία με πρώτο γράμμα επωνύμου κατόχου από Τ έως και Ω, αντικαθίστανται εντός δώδεκα (12) μηνών από το πέρας της προθεσμίας της περίπτωσης (δ).

Μέχρι την αντικατάστασή τους, τα ως άνω δελτία θεωρούνται ισχυρά. Σε κάθε περίπτωση η ισχύς τους παύει μετά το πέρας διαστήματος πέντε (5) ετών, από την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης του άρθρου 13.

ethnos.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 thoughts on “Αυτές θα είναι οι νέες αστυνομικές ταυτότητες

 1. george says:

  κατι πρεπει να γινει να εκτιποθουνε φιλαδια και να μιραζοντε εξω απο το αστινομικο τμημα δεν γινετε αυτο το πραγμα καθε λιγο και λιγακη δεν ειναι ασφαλης οι παλιες ταυτοτιτες πλαστογραφουντε ευκολα πρεπει να παρετε τις αλες με το τσιπακι που σας σκαναρουν βιομετρικα τα αποτιποματα, μονο που οι καινουργιες ταυτοτιτες ειναι πολυ χειροτερες απο τις παλιες που δεν εχουν τσιπακι για την ιδιοτικοτιτα του καθε ανθρωπου, χεστικαμε να βρειτε εναν τροπο για τους λαθρομεταναστες για ενα 000000001% που πλαστογραφει ταυτοτιτες πρεπει σκλαβοθει το 100% των ελληνων, οπως λεγανε και οι προφιτιες φευγει η χαρης του θεου εαν παρεις την ταυτοτιτα δεν θα μπορεσεις να αντισταθεις στο τσιπακι μετα η οτι θα ειναι το χαραγμα, δεν το βλεπετε αυτο το πραγμα στους ανθρωπους καποιο που καποτε δεν ηθελαν να ακουσουν καν για ταυτοτιτες με τσιπακι πλεον τις θελουν τους σινιθιζουν τους ανθρωπους μεσω τις προπαγανδας τους κανουν και δισκολη την δουλια χωρις αυτες τις καρτες και σου λενε ας παρουμε μωρε ταυτοτιτα ας παρουμε τσιπακι τι θα παθουμε δηλαδη, θα σας πω εγω τι θα παθετε θα σας παρει ο διαολος τετοιοι παπαρες που ειστε, που για να αποφιγετε το κοροιδεμα απο τους ζομπι πολιτες πουλατε τα πιστευω σας και την ψυχη σας

 2. Ευχούλης says:

  Αυτή είναι η περίφημη ταυτότητα του Σατανά; Σε καμιά δεκαετία που το χρήμα θα γίνει μόνο ηλεκτρονικό, τότε θα πληρώνουμε με αυτήν την ταυτότητα στα POS. Άρα μέχρι το 2033 θα αρχίσουν σε όλα τα κράτη να ενσωματώνουν επίσημα το τσιπάκι στο ανθρώπινο σώμα. Πανέξυπνα το πάνε το θέμα, σιγά σιγά αυξάνουν κάθε χρόνο τις δαπάνες/αγορές που πρέπει να κάνεις με κάρτα, σου λένε πχ φέτος να κάνεις 1000 ευρώ αγορές με κάρτα αλλιώς θα φας πρόστιμο, τον άλλο χρόνο σου αυξάνουν το ποσοστό και πας πχ στα 1200 κτλ. Αυτό γίνεται ώστε να συνηθίσουν όλοι στις κάρτες και στα POS. Ταυτόχρονα αλλάζουν σταδιακά το όριο αγοράς που μπορείς να κάνεις κάθε φορά με φυσικό χρήμα, έτσι σε λίγο θα πουν από 100 ευρώ και πάνω με κάρτα, μετά θα γίνει 50, 30, 20 ευρώ και στο τέλος από το 1 ευρώ όπου πλέον θα έχει καταργηθεί το φυσικό χρήμα. Το πάνε το θέμα σιγά σιγά για να μη τρομάξει ο κόσμος και αντιδράσει. Βάλτε όμως τα δεδομένα σε ένα σχεδιάγραμμα, δείτε τις δύο παραπάνω γραμμές και θα βρείτε πόσο σύντομα έρχεται το ηλεκτρονικό χρήμα ως μοναδική μέθοδος πληρωμής. Σαν τον βάτραχο που τον ψήνεις στη φωτιά, αν τον ρίξεις απότομα σε καυτό νερό θα πεταχτεί έξω, ενώ αν ανεβάζεις σταδιακά τη θερμοκρασία του νερού θα πεθάνει χωρίς να το καταλάβει για να αντιδράσει.

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ.
  Η ΛΕΞΗ “NATIONALITY” AΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΣ “ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ “ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ”.
  ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΕ “ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ” ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ”, “ΓΑΛΛΙΚΗ”, “ΙΤΑΛΙΚΗ”…. ΑΛΛΑ “ΕΛΛΗΝΑΣ”, “ΓΑΛΛΟΣ”, “ΙΤΑΛΟΣ”.
  ΜΟΝΟ ΣΤΟ “ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ” ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ “…ΙΚΗ”.
  ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
  ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΝΗ;
  [ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ TRANSLATE…. OΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ “TRANS”].

 4. SATURNIAN says:

  ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΦΕΤΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

 5. Αθανασιος says:

  Μα γιαυτο σας ψεκαζουν με φασιστοσκονη οι φιλλεληνες αντικομουνιστες αμερικανονατοικοι εθνοπατριοτες μαρτυρες του γιαχωβα χριστου ,..για να μην δεχτουμε την κομουνιστικη σατανικη ψηφιακη αχρηματη κοινωνια , και να εχουμε παλι ξανα τα καπιταλιστικα ,ακροδεξια, τα ευλογιμενα?και θεαρεστα? απο τον αλλον (θεο ).χριστο γιαχωβα του ματριξ τα εικονικα λεφτα!.τα πληρωτεα παλι επι τη εμφανιση!…τα χαρτινα και μεταλικα…και τον χρυσο παντα βεβαιος βεβαιος που δεν δυναται να πλαστογραφηθει ουτε απο τους αλχημειστες,…για την ματριξιανη μας ευτυχια!?,οχι ομως για ολους αλλιως θα ειχαμε παλι τον επαρατο κομουνισμο?…αλλα ειναι το ιδιο καλπικο νομισμα. ..απο τον φουκαριαρη τον Αβγοπουλο που τον προσομοιοσαν πρωτο στην αλβαβητικη σειρα, μεχρι τον Ωωραιπουλο καλα το πανε οι σαιεντολογοι μασωνοι προφητες καπιταλαδες τραπεζιτες λεφταδες χριστιανογιαχωβαδες,..εδω και πολλες δεκατιες,..τα σκεπτομορφικα ανυπαρκτα βαμπιρ,..το. ιδιο ματριξ του φοβου της κολασης και του θανατου μαζι με τα ανεκπληρωτα αυτου του ματριξ θα παρει μια επιγεια ματριξιανη αιωνιοτητα στο ματριξ καθε γεννεας μεχρι και την ανασταση των κοιμησμενων δουλων ακομα μεχρι να εκδοθουν,.τα προσομοιοτηρια του νεου γιαχωβα χριστου 666,.που θα προσομοιοσει παλι το φαντασμα ενος νεου ομορφου? δικαιου?αγαπημενου?αθανατου? και ελευθερου? κοσμου,..,ματριξ..οποτε παλι κανενας δουλος του ( θεου ) δεν θα γλυτωσει απο τον συμβατικο (θανατο) εξοδος απο αυτο το ματριξ των εξουσιαστων του ΚΚΕ..( καρκινος καρδια εγκεφαλικο).. ε..βαλε και την ξανα μανα μοντερνα φτωχεια και εξαθλιωση των γκοιμ δουλων, και κατι αλλα ελληνοζαβα ψεκασμενα που σκοτωνονται μεταξυ τους συν τις κατασκευασμενες θεομηνιες? απο τους εδω αφεντες , λιγο η κακοτυχια, ε ηρθε και εδεσε το γλυκο του ματριξ ξανα!?.. τα οψωνια της ψευτοκομουνιστικης και καπιταλιστικης φτωχειας σκλαβιας και ( αμαρτιας), των προσομοιομενων δουλων αυτου του κοσμου…να μην φοβαστε και μη αγχωνεστε ολοι θα πεθανεται και θα σωθητε!..κανενας δεν θα προλαβει την κολαση του χριστου γιαχωβα 666 …ηστε ολοι προστατευμενοι!..το ψευτικο δυιστικο καλο και κακο ματριξ τελειωσε..εσω ετοιμος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *