Διαφημίσεις

Promitheas G   

Promitheas G :   Προς ανιστόρητους και παραχαράκτες της Ελληνικής ιστορίας. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά δεν μπορούν διότι οι Έλληνες κατάγονται από το ΦΩΣ, και κατοικούν στην χώρα του φωτός 

Ο Ελληνισμός είναι ουράνια και παγκόσμια έννοια. Δεν φθείρεται, δεν παρακμάζει, δεν εκφυλίζεται, γιατί αποτελείται από ένα σύνολο, γνώσεων, αξιών και αρχών που δόθηκαν στους Έλληνες, με σκοπό την μετάδοση τους σε όλη την Γη ώστε αυτή να μεταμορφωθεί σε ουράνια κοινωνία.

Έρευνα του Πανεπιστημίου Στάντφορντ, απεκάλυψε, ότι με βάση το μιτοχονδριακό DNA, το γονιδιακό αποτύπωμα των Ελλήνων έχει κατά 67% Παλαιολιθική προέλευση αλλά και…95% Νεολιθική!   Είπατε τίποτα;   Δηλαδή, εδώ και 200 έως 500 χιλιάδες χρόνια είμαστε ο ίδιος λαός! Οι ίδιοι άνθρωποι κατοικούν στον γεωγραφικό χώρο, που ονομάζεται Ελλάς! Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Γι’ αυτό και ο Άγιος Νεκτάριος είπε :  ο Έλλην εγεννήθη κατά θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος της ανθρωπότητος· τούτο το έργον εκληρώθη αυτώ· αύτη ην η αποστολή αυτού· αύτη η κλήσις αυτού εν τοις έθνεσιν “   ΣΧΟΛΙΟ: Και όμως η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους ένα βιβλίο Αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου.

Ο Ελληνισμός θα είναι πάντα ο εκφραστής του θείου, της ευσέβειας, της επιείκειας, της ειλικρίνειας, του δικαίου, της ηθικής, της αλήθειας και της αρετής, η αγάπη για την πατρίδα και τις αιώνιες αρετές, τον ανεβάζουν στον ουρανό, αρετές μοναδικές που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα, όπως ο ηρωισμός, η ελευθερία, η φιλοπατρία, η δικαιοσύνη, η αξιοπρέπεια, ο ανθρωπισμός, η υψηλοφροσύνη, η μεγαλοψυχία και η προστασία των αδυνάτων και των δυστυχισμένων. 

Αυτές τις αρετές προσπαθούν οι δυνάμεις του σκότους, εδώ και χιλιάδες χρόνια, να τις ξεριζώσουν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι πολύ κοντά για να το επιτύχουν με την βοήθεια των πολιτικών και των ιεραρχών. ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, για ακόμη μια φορά θα κρατήσει τους Έλληνες όρθιους, διότι είναι παιδιά του ΦΩΤΟΣ και έχουν μια αποστολή να πραγματοποιήσουν 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ :

Στα σχέδια του Θεού, ήταν να γεννηθεί Ο Ιησούς Χριστός από μια Βασίλισσα, την Μαρία από την Γαλιλαία….Επιλέγει την πιο αγνή γυναίκα που πέρασε στον κόσμο, την πιο καθαρή στην ψυχή, την πιο σεμνή.   Ο τέλειος και άμωμος Θεός δεν θα μπορούσε, να επιλέξει παρά την καλύτερη σε όλα; 

ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ;   Πως ήταν δυνατόν ο Βασιλιάς του Ουρανού και της γης, να κατάγεται και να γεννηθεί από μια φυλή που εχθρεύονται όλους τους ανθρώπους! ( Θεσσαλ. Α΄2,15 :  Αυτοί δε οι άπιστοι Εβραίοι είναι εκείνοι, οι οποίοι εθανάτωσαν τον Κυριον Ιησούν και τους προφήτας του και ημάς τους Αποστόλους κατεδίωξαν και εξεδίωξαν.

Υπάρχει μια έγγραφη αναφορά της Σίβυλλας πολλά χρόνια προ Χριστού που λέει τα εξής εκπληκτικά:  «…..Θα εμφανιστεί γυναίκα Ελληνίδα από τη χώρα των Εβραίων με το όνομα Μαρία και θα γεννήσει υιό και θα τον ονομάσουν Ιησού. Και θα καταλύσει τον νόμο των Εβραίων και θα στήσει δικό του νόμο και θα βασιλεύσει ο νόμος του. Και θα ανοίξουν γι΄αυτόν οι ουρανοί και θα ακουστεί φωνή και στρατιές αγγέλων θα βαστάζουν το θρόνο του και τα εξαπτέρυγα θα προσκυνήσουν τα χνάρια των ποδιών του. Και θα πάρει άνδρες από την Γαλιλαία και θα δώσει νόμο και θα τους πει, τον λόγο που πήρατε από μένα να τον κηρύξετε στα έθνη των εβδομήντα δύο γλωσσών……».

 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ  

Ο Χριστός γεννήθηκε στο ποιο ΣΚΟΤΕΙΝΟ μέρος του πλανήτη, για να σώσει εκείνον τον λαό από τα χέρια του Σατανά. Δηλαδή  που αλλού θα γεννιόταν Ο Χριστός;   Στην Ελλάδα; Η Ελλάδα όμως είναι το φως του Θεού στην Γη, τι να έκανε δηλαδή εκεί ο Χριστός; 

Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως : ‘’Ναι, ό Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας…..Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός(…) διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας”.  

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟ Η ΓΕΝΝΗΣΗ

α) ΚΑΤΑΓΩΓΗ : η προέλευση της οικογένειας ενός ατόμου, οι πρόγονοί του

B) ΓΕΝΝΗΣΗ :  ο τόπος που γεννήθηκε κάποιος .    Παράδειγμα,  μπορεί κάποιος να γεννηθεί στην Βηθλεέμ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Η προφητεία της ΣΙΒΥΛΛΑΣ έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με τη φοβερή περιγραφή που δίνεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. Ένας παραλληλισμός των κειμένων αποδεικνύει του λόγου το αληθές:

Αποκάλυψη : Καὶ οἱ ἑπτὰ ἄγγελοι οἱ ἔχοντες τὰς ἑπτὰ σάλπιγγας ἡτοίμασαν ἑαυτοὺς ἵνα σαλπίσωσι.

Σίβυλλα : “Σάλπιγγα απ’ τον ουρανό φωνή με μεγάλο θρήνο θ’ αφήσει” (στ. 23)

Αποκαλυψη: Καὶ ὁ τρίτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἔπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀστὴρ μέγας καιόμενος ὡς λαμπάς, καὶ ἔπεσεν ἐπὶ τὸ τρίτον τῶν ποταμῶν καὶ ἐπὶ τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων.

Συβιλλα : “Απ’ τον ουρανό θα τρέξει πύρινος ποταμός και μάλιστα από θειάφι” (στ.27)

Aποκαλυψη : Καὶ ὁ τέταρτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἐπλήγη τὸ τρίτον τοῦ ἡλίου καὶ τὸ τρίτον τῆς σελήνης καὶ τὸ τρίτον ……

Συβιλλα : “Θα εκλείψει το φως της ημέρας, η λάμψη του ήλιου και των αστεριών” (στ.16)

Αποκάλυψη : καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Σίβυλλα : “Σήμα δε τοις τότε πάσι βροτοίς, σφραγίς επίσημος” (στ.28)…….Δηλαδή “θα υπάρχει τότε σημάδι σε όλους τους ανθρώπους, δηλαδή επίσημη σφραγίδα”. Είναι ξεκάθαρο ότι πριν τον Χριστό, μας μιλά για αυτό που στις μέρες μας ονομάζουμε χάραγμα της αποκάλυψης. …….

Αποκάλυψη : οἱ δὲ υἱοὶ τῆς βασιλείας ἐκβληθήσονται εἰς τὸ σκότος τὸ ἐξώτερον· ἐκεῖ ἔσται ὁ κλαυθμὸς καὶ ὁ βρυγμὸς τῶν ὀδόντων;

Σίβυλλα : Θα ριφθούν στο πυκνότατο σκοτάδι του Άδη. Εκεί θα είναι ο κλαυθμός και το τρίξιμο των δοντιών.

Πρόκειται σίγουρα για τη σημαντικότερη προφητεία της προχριστιανικής περιόδου, διότι αφενός μεν είναι αρχαιότατη, αφετέρου δε, όπως βεβαιώνουν οι Πατέρες της Εκκλησίας, είναι αυθεντική.

Τίθεται λοιπόν το παρακάτω τεράστιο θέμα. Γιατί η Παλαιά Διαθήκη, περιγράφουσα την ιστορία των Εβραίων, με τις παγανιστικές τους θυσίες, με το συμιγδάλι και το βούτηρο και τον μόσχον τον σιτευτόν, που γίνονταν για να …μυρίζει ο Θεός και να ευχαριστιέται, ώστε να μπορεί να…κοιμηθεί το βράδυ, περιλαμβάνονται μέσα στην Αγία Γραφή, αλλά δεν περιλαμβάνονται τα Σιβυλλικά κείμενα και τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου, που μιλούν ξεκάθαρα και με λεπτομέρειες για τον ένα Τριαδικό Θεό, προφητεύοντας τα πάντα;

Οι προφητείες των αρχαίων Ελλήνων δίνουν λεπτομερέστατα στοιχεία για τον Χριστό (γέννηση Του από την Παρθένο Μαρία, θεανθρώπινη φύση Του, θαύματα Του, Σταύρωση, Κάθοδος στον Άδη και Ανάσταση Του, τρείς υποστάσεις του Θεού). ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ. Ρωτώ ακόμη μια φορά, γιατί όλα αυτά δεν έχουν μπει μέσα σε ιερά βιβλία για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες Ορθόδοξοι; Τι φοβούνται οι ποιμένες;  Γιατί τα παιδιά των Ελλήνων να μην γνωρίζουν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι μίλησαν για τον Χριστό. Γιατί φοβούμαστε να τα πούμε να τα διαβάσουμε να τα δημοσιεύσουμε; Και όχι μόνο αυτό αλλά πολεμούμε αυτούς που τολμούν να ερευνήσουν, να μάθουν, και να ενημερωθούν

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ‘’εκλεκτούς και περιούσιους‘’ ότι δεν είναι δικά του παιδιά αλλά ‘’Ο πατέρας που έχετε εσείς είναι ο διάβολος, κι όσα επιθυμεί ο πατέρας σας, αυτά θέλετε να κάνετε. Εκείνος ανθρωποκτόνος ήταν εξαρχής και δεν μπόρεσε να σταθεί μέσα στην αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει μέσα του τίποτα αληθινό. ‘’

Το έργο του Ευαγγελισμού των εθνών δεν ήταν δυνατόν να το έκαναν Εβραίοι, ή κάποιος άλλος λαός.. Ο φωτισμός των Εθνών γινόταν πάντα από ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ένας σημαντικός λόγος που επιλέγει ο Θεός γη Ελληνική, δίπλα στο Ισραήλ, δηλαδή την Γαλιλαία, να μεγαλώσει ήταν για την επιλογή των Ελλήνων μαθητών του, όχι μόνο των 11, αλλά και τον Εβδομήντα που τους έστειλε αργότερα να Ευαγγελίσουν τον κόσμο.

Όλοι όσοι περιστοιχίζουν τον στενό κύκλο του Ιησού Χριστου, αλλά και όλα τα πρόσωπα που πρωτοστάτησαν κοντά του, ήταν Έλληνες.

Όλοι σχεδόν οι 70 Απόστολοι ήταν Ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή οι Έλληνες αυτόχθονες, Ευαγγελίστηκαν από Έλληνες της διασποράς.

Οι εφτά διάκονοι, Τίμωνας, Παρμενάς, Νικόλαος, Φίλιππος, Πρόχορος, Νικάνωρας, πρώτος και καλύτερος ο πρωτομάρτυς Στέφανος. Ο εκατόνταρχος Λογγίνος, που ήταν κάτω από το Σταυρό και πίστευσε στον Χριστό, (κατάγονταν από την Μ. Ασία). Ο Σίμων ο Κυρηναίος που σήκωσε τον σταυρό Του, ο Νικόδημος και Ιωσήφ, οι κρυφοί μαθητές του. Η Φωτεινή η Σαμαρείτιδα, όπου μαρτύρησε μετέπειτα με όλη την οικογένεια της, όλα τα ονόματά τους Ελληνικά. .

Επίσης ο Κύριος επιλέγει, ποια άλλη, την Ελληνική γλώσσα για να μεταδοθεί ο λόγος Του, σε ένα κόσμο που ήδη μιλούσε παντού την Ελληνική.

Ο εκ δεξιών ληστής, με το όνομα Δημάς, ήταν Ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή ακόμα και στον παράδεισο, πρώτος μπήκε Έλληνας.

Η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή, η Μυροφόρα και πιστή ακόλουθη του Ιησού, από τα Μάγδαλα.

Οι επτά πρώτες Εκκλησίες της Αποκαλύψεως ήταν στην Ελληνική Μ. Ασία.

 Το Πανάγιο Φως στο Ιεροσόλυμα πάντοτε βγαίνει μόνο σε Έλληνα Πατριάρχη!

Ο Χριστός μιλούσε μόνο Ελληνικά. Η τελευταία Ελληνική λέξη πάνω στο Σταυρό ήταν το «τετέλεσται».

Πολλοί από εμάς περιμένουμε τον «από μηχανής θεό» να έλθει να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Να μην ξεχνάμε όμως το  “συν Αθηνά και χείρα κίνει“  και να μην τα περιμένουμε όλα από το θεό. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ…..”
  1. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΙΠΕΙ. ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.

  2. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
    Α)Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ
    Β) ΥΜΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΣΤΕ. ( ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ……ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

  3. Αν κανείς πάρει τον Χριστιανισμό σαν ενα μύθο με σκοπό την ατομική ανύψωση του ανθρώπου ίσως και βγάλει μια άκρη. Διαφορετικά μόνο χάος επικρατεί στο νου προσπαθώντας να ξεχωρίσει την πραγματική Θεική αλήθεια, από τις ψευδαισθήσεις των βαρβάρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek