Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:08 - 18/03/2023

Ο Δικηγόρος Νίκος Λυμπερόπουλος από το Αλιβέρι βοήθησε τη Ρωσίδα Κατάσκοπο να εγγραφεί στα δημοτολόγια του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Δικηγόρος του Αλιβερίου Νίκος Λυμπερόπουλος υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στο Αλιβέρι με το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά Νέοι Ορίζοντες το 2014 και μέλος της κεντρικής επιτροπής του Μέρα 25 με Γραμματέα τον Γιάνη Βαρουφάκη, είναι ο δικηγόρος που βοήθησε την ρωσίδα κατάσκοπο να εγγραφεί στο δημοτολόγιο Αλιβερίου με το όνομα Μαρία Τσάλα που ανήκε σε ένα βρέφος που πέθανε το 1991 σε μαιευτήριο του Αμαρουσίου.

Όπως προέκυψε από την αποκάλυψη της εκπομπής του Σκάι Δεκατιανοί οι οποίοι τον φιλοξένησαν σε τηλεφωνική συνέντευξη.

Ο κ Λυμπερόπουλος φάνηκε να τα μπερδεύει σε ότι αφορά την εμπλοκή του με το θέμα αυτό, κάποια πράγματα τα θυμόταν με πλήρεις λεπτομέρειες (αν και έχουν περάσει πέντε χρόνια) και κάποια άλλα δεν τα θυμόταν καθόλου.

Θυμόταν πολύ καθαρά ότι πίεσε την αρμόδια υπάλληλο του δημοτολογίου η οποία δεν ήθελε να εγγράψει την Ρωσίδα κατάσκοπο στο δημοτολόγιο αλλά δεν θυμόταν ποιος παραχώρησε τη δήλωση ότι την φιλοξενεί στο Αλιβέρι…

Είπε ότι τυχαία βρήκε την Ρωσίδα στο δημαρχείο και ότι αποφάσισε να την βοηθήσει μάλλον επειδή του το ζήτησε κάποιος συνάδελφός του.

Στην αρχή είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα για αυτή την υπόθεση αλλά στην συνέχεια θυμήθηκε πολύ καλά αρκετές λεπτομέρειες.

Θυμήθηκε επακριβώς ότι η ληξίαρχος του Αλιβερίου ήταν πολύ προσεκτική και έλεγε στην Φερόμενη Μαρία Τσάλλα «είχε ενστάσεις και έλεγε… από πού αποδεικνύεται ότι εσύ μένεις στο δήμο Κύμης Αλιβερίου;»

Αμέσως μετά δεν θυμόταν καλά τι είχε συμβεί τότε.. είπε ότι δεν ξανασχολήθηκε με το θέμα και δεν ήξερε αν προσκομίστηκε το ενοικιαστήριο σπιτιού που απαιτούνταν για να γίνει η εγγραφή.

Μετά πάλι ξαναθυμήθηκε λεπτομέρειες ο κ Λυμπερόπουλος λέγοντας ότι η υπάλληλος ρωτούσε τη Ρωσίδα κατάσκοπο με το όνομα Μαρία Τσάλλα.. «Γιατί αφού ήσουν γραμμένη σε κάποιο άλλο δημοτολόγιο ήρθες να εγγραφείς εδώ στο δικό μας δήμο;»

Ο κ Λυμπερόπουλος τότε έντονο ύφος είπε στην υπάλληλο «Γιατί δεν την γράφεις στο δημοτολόγιο; Είναι δικαίωμα της να εγγραφεί όπου θέλει»

Στη συνέχεια της Συνέντευξης πάλι δεν θυμόταν καλά τι έγινε..

Με δυο λόγια η μνήμη του κυρίου Λυμπερόπουλου για το συγκεκριμένο θέμα ερχόταν και έφευγε με διαφορά λεπτών.

Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ όμως είναι διαφορετικές και φαίνεται ότι υπάρχει συγκεκριμένη εμπλοκή του κυρίου Λυμπερόπουλου στην υπόθεση αυτή και το αν εξαπατήθηκε ή όχι και σε ποιο βαθμό εμπλέκεται είναι θέμα των αρμοδίων αρχών να το διαλευκάνουν.

Πάντως ο κ Λυμπερόπουλος στην Ερώτηση των κ Γιάννη Πιταρά και Γιώργου Γρηγοριάδη ποιος έδωσε υπεύθυνη δήλωση στο δημοτολόγιο ότι φιλοξενούσε την Ρωσίδα φάνηκε να αιφνιδιάζεται και να λέει.. «αυτό δεν το θυμάμαι» το επανέλαβε μάλιστα όταν τον ρώτησαν ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είπε πως φιλοξενούνταν στο σπίτι δικηγόρου από το Αλιβέρι!

Στην εκπομπή του Σκάϊ Δεκατιαανοί συνδέθηκε σε απευθείας σύνδεση και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπαρσάκης που αποκάλυψε αποκλειστικά το έγγραφο του δημοτολογίου στο όνομα του νεκρού βρέφους (Μαρίας Τσάλλα) στα στοιχεία του οποίου με πλαστό έγγραφο από το ληξιαρχείο Αμαρουσίου ενεγράφη η Ρωσίδα κατάσκοπος στο δημοτολόγιο Αλιβερίου.

eviathema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Καθ' οδόν 03/18/2023 @ 10:02 ΜΜ

    Ξεφούσκωσε το θέμα της Πισπιρίγκου, της μαντάμ “ζαμαί κορωπί” και τόσων άλλων και έπρεπε τώρα κάτι άλλο να σκαρφιστούν για να μην σκεφτόμαστε άλλο τις ξαφνικίτιδες, τους νεκρούς στα Τέμπη, τα μυστήρια βαγόνια και τα χημικά εγκαύματα. Πάρτε σου λέει τώρα μια Ρωσίδα κατάσκοπο να ‘χετε ν’ ασχολείστε.

  2. Γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει τώρα αυτήν την είδηση στα ΜΜΕ ? γιατί την συνδέουν με τα Τέμπη ? τώρα που άλλαξε η ΕΥΠ βρήκαν μια κατάσκοπο, γιατί να ασχοληθούμε με αυτό ?η θα μας πουν αργότερα ότι φταίει η κατάσκοπος για τα Τέμπη η φτιάχνουν ένα παραμύθι για κάλυψη.θα βγει επιτέλους η αλήθεια στο φώς ? έχει το ψέμα κοντά ποδαρια ?

  3. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/19/2023 @ 5:00 ΠΜ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ……….

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

  4. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/19/2023 @ 5:01 ΠΜ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ……….

    Γερμανική ασέβεια στην Κρήτη,με πλάτες… Κεραμέως

    Απόβαση Γερμανών εκπαιδευτικών σε πολεμικό μνημείο των ναζί,σε μια ωμή προσπάθεια επαναχάραξης της Ιστορίας

    https://www.newsbreak.gr/ellada/449909/germaniki-aseveia-kriti-kerameos/

  5. ΕΛΛΗΝΙΣ 03/19/2023 @ 6:23 ΠΜ

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΠΟΣΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ; ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ.
    ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*