11:42 - 12/03/2020

6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΝΟΜΟΣ 4619/2019 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 285 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ … ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ TIMING!

epistimonikos

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ε τι αλλο ?ολα δειχνουν συστημικη προβα ..

  2. Βαγγελης 03/12/2020 @ 3:47 ΜΜ

    Ο νόμος αυτός υπάρχει από το 1951

  3. Χρήστος 03/12/2020 @ 4:31 ΜΜ

    Τυχαίο????? δεν νομίζω

  4. Σημασία ἔχει τὸ πότε τροποποιήθηκε Βαγγέλη καὶ τὸ Ῥωμαϊκὸ Δίκαιο ὑπάρχει πρὶν ἀπὸ δύο χιλιάδες χρόνια.

    Ὁ PANANAS ἂν καὶ ὀλιγομίλητος, ἔπιασε τὸ νόημα στὸν πυρῆνα του.AGENDA 21. Γενικὴ πρόβα γι᾽ αὐτὰ ποὺ θὰ ἐφαρμοστοῦν πλήρως στὴν ἀτζέντα 2030. Ἡ ἐπιδημία θὰ ὑποχωρήσῃ καὶ θὰ ἐμφανισθῇ καὶ πάλι προφανῶς ἐνισχυμένη καὶ τροποποιημένη σὲ 10 χρόνια μὲ ἀπ᾽ εὐθείας χρήση τοῦ στρατοῦ καὶ τῆς ἀστυνομίας στοὺς δρόμους. Τώρα γίνεται καὶ ἡ ἐκπαίδευση τῶν λαῶν, κάτι σὰν προνάρκωση πρὶν τὴν κανονικὴ νάρκωση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*