ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σάλος με την τουρκική απόβαση σε ελληνικό νησί! Τι άλλο μας κρύβουν;

· Κατοχικά Νέα

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι δηλώσεις του πρώην Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι
Τούρκοι επιχείρησαν να κάνουν απόβαση στη νησίδα Παναγιά, η οποία βρίσκεται πλησίον των Οινουσσών.

Αν και οι δηλώσεις του κ. Πλακιωτάκη δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως, το μόνο σίγουρο είναι πως το Αιγαίο βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αφού όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, οι Τούρκοι επιχειρούν να το μετατρέψουν σε γκρίζα ζώνη, έτσι ώστε να ενισχύσουν τις προκλητικές αξιώσεις τους.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μαχητικό αεροσκάφος στον ουρανό, φωτογραφία αρχείου και όχι εικόνα της αναφερόμενης εμπλοκήςΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΓΑΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Νέες αναφορές για παραβιάσεις του εναέριου χώρου

Σύμβολα δικαιοσύνης, ενδεικτική φωτογραφία για διαμάχη δανειοληπτών και fundsΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ FUNDS ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Τι καταγγέλλουν για τους δανειολήπτες

Σκοτεινά σύννεφα καταιγίδας, ενδεικτική φωτογραφία καιρούΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες από 1 Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι περιοχές σε κίνδυνο

2 απαντήσεις στο “Σάλος με την τουρκική απόβαση σε ελληνικό νησί! Τι άλλο μας κρύβουν;”

  1. τελικα την ρωσια την πιεζουν να φηγει απο την α. μεσογειο η την πιεζουν να ανεβει προς το αιγαιο αφου πρωτα κανει μια”αναγκαστικη” σταση στην κυπρο;

    να σου πω ομως κατι; τι ειναι πιο καλο για την Ελλαδα; να ζει υπο την σκια των προφητειων και να χανεται καθως αραζουμε στα πληκτρα ή να τελειωνουν με αυτον τον προλογο και να περασουμε οσο πιο γρηγορα γινετε στο αναποφευκτο; ή οποιες αλλες γνωμες υπαρχουν τελος παντων. η δικη μου ειναι η 2η περιπτωση. βεβαια το κακο τις υποθεσης ειναι πως παντα περιμενε ο Ελληνας την επιθεση των αλλων για να πραξει [τα χρονια τουλαχιστον της ψευτοειρηνης τους, γιατι ποιο πριν απ οτι καταλαβενω μεταξυ μας δεν υπηρχε ποτε ειρηνη. ξεραμε ποιοι ειμασταν και γιατι ημασταν εδω και ξερανε πολυ καλα γιατι αυτα ηρθαν εδω.] την δικη του.

  2. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΦΥΛΛΩΝ, ΔΙ ΑΥΤΟ ΘΥΜΩΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΝΕΛΕΣ; ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΠΟΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΟΚΙΝΑΙΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΙΔΙΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *