11 δις ευρώ από το Σόρος για να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

1

11 δις ευρώ από το Σόρος για να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Τζωρτζ Σόρος, ο μεγάλος σπόνσορας του τεράστιου κύματος των παράνομων μεταναστών που έρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά από την Τουρκία, εκδηλώθηκε και φανερά χωρίς προσχήματα σε ανοιχτή συνέντευξη που έδωσε στην γειτονική χώρα.

2

Την ίδια ώρα που σε δημόσιες τελετές διάφοροι Ευρωπαίοι παράγοντες διαφημίζουν την αναχώρηση λίγων δεκάδων παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην βόρειο Ευρώπη, ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος που στηρίζει εδώ και χρόνια το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας, που έχει ρίξει δισεκατομμύρια στην τουρκική οικονομία, εκδηλώθηκε και φανερά ότι είναι αυτός που χρηματοδοτεί την τεράστια ανθρώπινη μετακίνηση από την Μέση Ανατολή προς τα δυτικά, δηλαδή προς την χώρα μας.

3

Ο Σόρος, που συνεργάζεται με τουρκικά «ανθρωπιστικά» ιδρύματα, κατέκρινε έντονα την ρωσική επέμβαση στην Συρία παρά του ότι εξέφρασε τον θαυμασμό το προς τον Πούτιν, αν και στην πραγματικότητα πολύ θα ήθελε να… τον δει κρεμασμένο ανάποδα, ενώ επαίνεσε την Τουρκία ότι με την μεγάλη της… «ευσπλαχνία» έσωσε την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Φυσικά δεν είπε τίποτα για τα τεράστια οικονομικά κέρδη της τουρκικής μαφίας από την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών από τα νότια και ανατολικά σύνορα της Τουρκίας, προς το Αιγαίο.

Μένοντας τρεις ολόκληρες μέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παρέδωσε και… μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να υποδέχονται με καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται με τα δικά του χρήματα, για να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με πρώτη και καλύτερη την ελληνική. Έτσι λύθηκε και το αίνιγμα απο που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί για να έρθουν στην Ελλάδα.

Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος «ανθρωπιστής», Τζώρτζ Σόρος!

Οι μάσκες έπεσαν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...

2 thoughts on “11 δις ευρώ από το Σόρος για να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

  1. Ανώνυμος says:

    Στο καθίκι αυτό κανένας δε ρωτάει που τα βρίσκει τα χρήματα σε αντίθεση με τον δικό μας τον Έλληνα που όλοι φαγώθηκαν που τα βρήκε. Τι να πω; όταν γεννηθεί κάποιος ραγιάς σωτηρία δεν υπάρχει….. Για όσους κατάλαβαν……….

  2. tasos mastrogiannis says:

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΩΡΡΟΣ ….ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ….ΟΠΟΥ . τΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ …………ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ …το έγκλημα της προδοσίας δεν αφορά μόνον τους πολιτικους ΄ή μόνον τους δικαστικούς ,, ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ …… ΚΑΙ ΟΦΕΊΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗς ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ……………..Η σιωπή λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. Αυτή θα βαραίνει για πάντα το σάπιο 99% των πολιτών οπου τα καθάρματα επι 4 χρόνια τώρα εξακολουθούν να συγκαλύπτουν επίσημα ανακοινωμένη απ την εδρα της βουλής δικογραφία εσχάτης προδοσίας
    δείτε και κοινοποιήστε
    https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/videos/vb.1230303395/10205321375293793/?type=3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *