1000 ευρώ για 100 εξώδικα. Τα εξώδικα τα πουλάς σαν ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

Από τις πιο σημαντικές συνεντεύξεις που έχω παρακολουθήσει.

Εκτός από τα περί εγκληματικής οργάνωσης και τη διαμόρφωση του ψυχισμού ενός δολοφόνου από αυτήν, αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι σαν MultiLevel Marketing τα γραφεία παίρνουν 100 εξώδικα προς 1000 ευρώ από τα κεντρικά και στη συνέχεια τα προωθούν στους πιστούς.

Προϊόν που δεν μυρίζει, δεν χαλάει, δηλαδή, έτοιμο προς πώληση. Κάθε “μαγαζί” έχει διαφορετικό ΑΦΜ, κατά συνέπεια “έχεις τη δική σου επιχείρηση”. Το περίεργο είναι ότι ακόμη και τα γραφεία του εξωτερικού, έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ και έδρα στην Ελλάδα, συνήθως με μικρές ταμπέλες μέσα στα ενδοχώρια γραφεία.

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “1000 ευρώ για 100 εξώδικα. Τα εξώδικα τα πουλάς σαν ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

  1. Χαχα says:

    Ξέρω ότι ο Stranger χαίρεται να ακούει τέτοιες συνεντεύξεις αλλά σαν δημοσιογραφία είναι κατάπτυστη. Καθοδήγηση όσο δεν πάει από τον δημοσιογράφο που φυσικά δεν έχει φέρει και την αντίθετη άποψη.

  2. Μητσος εξ Αγγλιας says:

    Α ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ. ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΒΟΥΙ Ε ΒΟΥΙ.
    ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *