Διαφημίσεις

Όλα αυτά το 1995/1996. Σήμερα άραγε τι ισχύει;

Τελικά η Ελλάδα εισάγει ένα προιόν γιατί οι «τεμπέληδες» Έλληνες δεν το παράγουν ή γιατί τους απαγορεύεται να το παράγουν μέσω της ποσόστωσης και της επιβολής χρηματικών προστίμων από την Ε.Ε.;

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/06/blog-post_46.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Όταν οι «μικροί» ή οι «τεμπέληδες» σηκώνουν κεφάλι…”
  1. Σήμερα έχουν καταργηθεί οι ποσοστώσεις. Παράγουμε όσο θέλουμε και πάλι δεν μας φτάνει.

  2. Πάλι μπούρδες γράφετε; Την λέξη επιδότηση την έχετε ακουστά; Για δείτε τι είναι η “ποσόστωση”:

    Η ποσόστωση αποτελεί οικονομικό όρο που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1990 και αναφέρεται σε συγκεκριμένα αγροτικά προϊόντα και ειδικότερα στην ανώτερη ποσότητα που επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για κάθε κράτος-μέλος ξεχωριστά.

    Η επιδότηση μόνο συγκεκριμένων ποσοτήτων ανά κράτος-μέλος είχε σα σκοπό, αρχικά, τον περιορισμό παραγωγής κάποιων αγροτικών προϊόντων ώστε να διατηρηθεί η υπάρχουσα μέχρι εκείνη τη στιγμή διεθνής ανταγωνιστικότητα αλλά και η μεταξύ των κρατών-μελών.

    Οι επιπλέον παραγόμενες ποσότητες, σε κάθε προϊόν και κάθε ξεχωριστό κράτος, που δεν έχουν εξασφαλίσει επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση παύουν να είναι ανταγωνιστικές.

    Στην πράξη, σήμερα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει κάποιος ουσιαστικά να αγοράσει από άλλον άδεια για παραγωγή π.χ. γάλατος αν θέλει να επιδοτηθεί όπως οι υπόλοιποι και να είναι το προϊόν του ανταγωνίσιμο.

  3. και για πες μας 23.55 αν δεν ειναι αυτοσκοπος η επιδοτηση?το ξερεις οτι υπαρχουν και μικρες μοναδες που δεν επιδοτουνται. και γιατι δεν ειναι ανταγωνιστικες οι επιπλεον ποσοτητες.μενουν στην εσωτερικη αγορα. μηπως ειναι οπως στο ονομα της ανταγωνιστικοτητας να νοθευουμε το εχτρα παρθενο ελαιολαδο μας με οτι ναι γιατι δεν εχουν οι υπολοιποι την δυνατοτητα για ιδια ποιοτητα!! αρα πρεπει να ριξουμε τη δικη μας.μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι καλο μας εφεραν οι επιδοτησεις απο το 80 επι δον παπαντρεου. γιατι μας εβαζαν να πεταμε τα παντα και τα χρυσοπληρωναν.για το καλο μας λες? μηπως ξερεις γιατι ξαφνικα οταν τα αιγοπροβατα εφτασαν κοντα 2.5 μυρια ξαφνικα εμφανιστηκε ευλογια και καταροικος πυρετος. και γιατι το εμβολιο που υπηρχε!! ηδη βουλγαρια ρουμανια εδω μας ηρθε τωρα? ηταν μακρυς ο δρομος στο ονομα της αναπτυξης ε!!!

    1. Πότε έγινε αυτό αγαπητέ; Έχεις παραδείγματα από έγκυρες πηγές και αντίστοιχα στοιχεία του ΕΛΓΑΚ; Γιατί η Ελλάδα δεν έχει πιάσει ούτε από μακριά τις ποσοστώσεις εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία. Και για να γίνει κατανοητό, η παραγωγή γάλακτος ήταν τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 20% κάτω από την ποσόστωση (26/% για το 2012/2013 και 28% για το 2013/2014 αν θυμάμαι καλά). Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί υπήρχε η ποσόστωση και τι προσέφερε καλύτερα να διαβάσεις τις σχετικές μελέτες. Η προστασία/ρύθμιση που προσέφερε στην Κοινοτική αγορά γάλακτος ήταν υπέρ των Νοτίων χωρών και κατά των υπερπαραγωγών Βορείων χωρών. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Όσο για τις επιδοτήσεις να αναρωτηθείς τι απόγιναν αυτές, ποιες και πόσες μονάδες τις εκμεταλλεύτηκαν και αναπτύχθηκαν πραγματικά και ποιες απλά τις “έφαγαν”. Και για αυτό δεν φταίει το οποιοδήποτε κράτος αλλά άλλοι μηχανισμοί τύπου “συνεταιρισμοί”, δήθεν αγρότες/κτηνοτρόφοι, κλπ. Για να μην μιλήσουμε για μεταφορές κοπαδιών από χωριό σε χωριό σε περιόδους ελέγχων ώστε να ξεγελάσουμε τους “κουτόφραγκους” και να πάρουμε τις επιδοτήσεις και τις αποζημιώσεις.

      1. Οι ποσοστώσεις βέβαια ισχύουν ακόμα και ΔΕΝ συνδέονται με τις επιδοτήσεις.
        Το άρθρο δεν είναι προπαγανδιστικό γιατί είναι πραγματικά τα γεγονότα. Αποτέλεσμα όλων αυτών των καταστάσεων οδήγησαν στο μαρασμό πολλούς κτηνοτρόφους, όπως και οι αλλαγές καλλιεργειών ή τα φωτοβολταϊκά κατέστρεψαν την γεωργική παραγωγή της Ελλάδος. Για να μην πούμε για τον πόλεμο κατά των καπνοπαραγωγών!

        Για δώσε όμως τη γνώμη σου και για τα παρακάτω:
        Με τη Ζάχαρη τί γίνεται;;;;
        Με το κρέας τί γίνεται;;;;
        Με τις εταιρείες και τα εργοστάσια που έκλεισαν (Πειραϊκή Πατραϊκή, Ιζόλα, Εσκιμώ, Πίτσος, Έλκο, ΑΥτοκίνητα Πόνυ, αυτοκινητοβιομηχανίες στο Βόλο κλπ κλπ Μινιόν, Κατράντζος κλπ κλπ) ποιός ευθύνεται;;;
        Με τα ναυπηγεία που ΔΕΝ επιτρέπουν να ναυπηγήσουμε τί γίνεται;;;;

        Άσε φίλε, βρωμάει πολύ το πράγμα!

        1. Το θέμα στην ανάρτηση είναι η ποσόστωση στο γάλα. Αυτή καταργήθηκε από 1/4/2015:

          http://www.topontiki.gr/article/123989/anisyhia-gia-athroes-eisagoges-galaktos-meta-tin-katargisi-ton-posostoseon

          http://www.paragogi.net/3612/h-katarghsh-twn-posostwsewn-apeilei-thn-galaktoparagwgh

          http://www.euractiv.gr/thematikes-katigories/anisichia-stous-ellines-ktinotrofous-gia-tin-katargisi-ton-posostoseon-galaktos/

          http://gr.euronews.com/2015/03/31/end-of-milk-quotas-will-hurt-small-farmers/

          Για τα υπόλοιπα καλύτερα να ψάξεις σε πιο εξειδικευμένες πηγές και τουλάχιστον όχι εδώ μέσα. Οι ιδιωτικές εταιρίες κλείνουν για πολλούς λόγους. Μπορεί να είναι η υπερβολική φορολόγηση, οι συνθήκες της αγοράς που δεν είναι συμφέρουσες, η αστάθεια στην οικονομία και γενικότερα στο πλαίσιο που υπάρχει από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και πολλοί άλλοι παράγοντες. Το τι επιτρέπεται και τι δήθεν δεν επιτρέπεται να κάνει η οποιαδήποτε βιομηχανία στην χώρα δεν θα το μάθεις πάντως από τα katohika ή άλλα αντίστοιχα σάιτ.

        2. “Το θέμα στην ανάρτηση είναι η ποσόστωση στο γάλα. Αυτή καταργήθηκε από 1/4/2015:”

          Α.. τόσο παλιά εεε!!!!
          Κατέστρεψε την κτηνοτροφία (μαζί με την ποσόστωση των κρεάτων) και πριν ένα μήνα καταργήθηκε και τώρα είμαστε ελεύθεροι σε καμιά δεκαριά χρόνια να γίνουμε πάλι αυτάρκεις, όπως ήμασταν πριν την ποσόστωση, έτσι;;;;

          Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την ουσία του θέματος των ποσοστώσεων, δεν φταίω εγώ!

        3. Αυτάρκεις πριν την ποσόστωση δεν ήμασταν, αυτά είναι σαχλαμάρες άσχετων αναλυτών. Η ποσόστωση μπήκε σε εφαρμογή ακριβώς για να προστατεύσει τις μικρότερες γαλακτοπαραγωγούς χώρες όπως η Ελλαδα από τις υπερ-παραγωγούς χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, κλπ. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει. Τα στοιχεία της παραγωγής γάλακτος ανά χώρα και οι ποσοστώσεις ανά χώρα είναι δημόσια. Ψάξε να τα βρεις, διάβασε και τις αναλύσεις των αγορών γάλακτος μπας και αντιληφθείς τι συμβαίνει. Το γιατί η κτηνοτροφία μας δεν παράγει το γάλα που απαιτεί η αγορά είναι άλλο θέμα το οποίο επίσης μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά δεν πειράζει. Συνέχιζε να “μαθαίνεις” για τους κακούς “ξένους” που θέλουν να σε εκμεταλλευτούν από αναρτήσεις στα “ενημερωτικά” φαντασιόπληκτα μπλογκ και θα είσαι εντάξει.

        4. Και τα πρόστιμα γιατί μας τα έβαζαν;;;; Για να προστατέψουν ποιούς;;;; Αφού χρειαζόμασταν (και χρειαζόμαστε ακόμα) περίπου 1200 και παραγάγαμε 800 + και γι’ αυτό πληρώναμε πρόστιμα. Ποιούς εξυπηρετούσε αυτό το όριο όταν είχαμε (και έχουμε) μεγαλύτερες ανάγκες τις οποίες μπορούσαμε (έστω και εν μέρη) να καλύψουμε και να γλιτώνουμε συνάλλαγμα;;; Το υπόλοιπο που χρειαζόμασταν πάνω από το όριο που μας είχαν βάλει από πού θα το παίρναμε;;;; Μήπως από τους “καλούς” Γερμανούς, Ολλανδούς και τους Βαλκάνιους μεγαλώνοντας το ισοζύγιο εισαγωγών – εξαγωγών;;;;

          Τα ίδια κάνουν και με τη ζάχαρη και έκλεισαν τα 2 από τα 3 εργοστάσια. Κάποια στιγμή θα φύγει και από εκεί η ποσόστωση αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να αρχίσουν πάλι οι καλλιέργειες ζαχαρότευτλων και να ξανανοίξουν τα εργοστάσια!!

          Φίλε μου είναι άσκοπο να συνεχίσουμε μιά συζήτηση όταν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ξένος δεν σε αγαπά!!! Την υποδούλωσή σου ζητούν!!!! Οπότε πίστευε ό,τι θέλεις! Όταν θα μαθευτεί τί συμβαίνει ελπίζω να μην είναι αργά για κανέναν.

  4. τοτε το αρθρο στην εφημεριδα εκεινη την εποχη ειναι τεραστια προπαγανδα. παει αυτο.τωρα για το ποιες μοναδες πως τι και γιατι αστο καλυτερα.η μιση αληθεια ειναι αυτη που εγραψες.υπαρχει αλλοι τοση βρωμα που δεν εγραψες,με γεωπονους χερακια του κρατους και αλλους πολλους.και αφου εισαι τοσο ενημερωμενος λοιπον για ρωτα ποσο παει μια αδεια για τυροκομειο.ποσα θελουν τα τσογλανια.ειναι και αυτα ψιλα γραμματα. οπως ψιλα γραμματα ειναι οτι διαλυσανε τους εποχιακους γιατρους σε ολη την επικρατεια,αφησαν κατι λιγους μονιμους για να εξυπηρετουν μια περιφερεια π.χ σπαρτη περιχωρα ως τελος μανης. και πρεπει να πληρωνουμε ιδιωτες για 20 λεπτα δουλεια η και λιγοτερο πολλες φορες 50αρικο,και με ραντεβου λογω φορτου εργασιας. πουτανα αναπτυξη εισαι εδω και δεν σου φαινεται καθολου. α και που σαι μεγαλε! απο εγκυρες πηγες,μελετες,ομελετες,εγκριτους,και λοιπους εχουμε χορτασει!!! να σαι καλα.

    1. Για τα προβλήματα που υπάρχουν και για τους μηχανισμούς που δεν βοηθούν δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτό δείχνουν και οι σοβαρές μελέτες που κοροϊδεύεις. Αλλά στην συγκεκριμένη ανάρτηση το θέμα ήταν οι ποσοστώσεις και ο σχετικός θόρυβος κατά των “κακών” της Ευρώπης που εμποδίζουν να αναπτυχθεί η κτηνοτροφία για να είμαστε αυτάρκεις. Αυτά είναι απλά σαχλαμάρες. Και η φασαρία γίνεται κατά των ίδων αυτών “κακών” που μας δίνουν μέσω της ΚΑΠ απίστευτα ποσά εδώ και χρόνια και το αποτέλεσμα κατά καιρούς είναι οι ελαιώνες να έχουν έκταση όσο σχεδόν όλη η χώρα ή αντίστοιχα οι πορτοκαλιές ή αντίστοιχα τα κεφάλια κατσίκια να είναι περισσότερα από τους κατοίκους, κλπ.κλπ. Ίσως υπερβολές, αλλά με τούτα και με κείνα, πήρε ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας πάρα πολλά χρήματα από την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα. Για τα υπόλοιπα που λες μάλλον μικροσυμφέροντα (και μάλιστα τοπικιστικά) πρέπει να αναζητήσουμε που εμποδίζουν την οποιαδήποτε αλλαγή και έλεγχο, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ανικανότητα, προχειρότητα και ΦΥΣΙΚΑ απατεωνιά σε ΟΛΑ τα επίπεδα και όχι οργανωμένη συνομωσία κατά της χώρας όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν.

      1. Μενω εκπληκτος !!!!!!!!!
        Ανωνυμε .., μπορεις να μου απαντησεις ..,
        ΓΙΑΤΙ η Ε.Ε. επιδοτησε το κοψιμο των ελαιοδενδρων , της σταφιδας , το κλεισιμο τον μοναδων επεξεργασιας γαλακτος ( με το τεχνασμα της …πληρωμενης γραφειοκρατειας ) !!!! ;;;;;;;;
        Μπορεις να μας ΠΕΙΣ , για τον ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ…ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!! που τα γ@μησε ΟΛΑ στον τομεα αυτο….ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ μα κανεις …, ΓΙΑ ΟΟΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ;;;;;;;;; ( αληθεια..που ειναι τωρα;;)

        Μαλλον γραφειοκρατης εισαι φιλε μου (δεν θελω να φανταστω κατι αλλο)….και τα χωραφια τα εχεις δει μονο στην Ευρωπαικη T.V. σου !!!!!
        δεν εξηγηται αλλιως το ΣΥΝΗΓΟΡΙΛΙΚΙ σου στο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ εναντιον της αγροτιας και κατα συνεπεια της χωρας !!!

  5. Και κατι αλλο !!! Ανεφερα τις επιδοτησεις για το κοψιμο των ελαιοδενδρων και της σταφιδας !
    οταν σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ το Ελληνικο λαδι πωληται στα φαρμακια σαν φαρμακο με εξωφρενικες τιμες .
    Ενω ταυτοχρονα το αγοραζουν απο τον Ελληνα παραγωγο 2,5 ευρω ανα λιτρο !!!!!!! Το ιδιο και την σταφιδα ανα κιλο.., και την πωλουν με το “σπυρι” (γραμμαρια)!!!
    ΑΣ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (εκτος ιταλικου καρτελ) ΝΑ ΕΞΑΓΑΓΕΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ….ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι εννοω !!!!!!!!!!

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ !!! Τα extra …, και λοιπες διαβαθμισεις…, ειναι μαλ@κειες στο αναγνωσμα , προκειμενου να ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ…………, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΘΕΥΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προς ωφελος του Ιταλικου μονοπωλειου !!!!!
    Στα Ελληνικα ελαιοτριβεια οταν παει καποιος να αγορασει λαδι..
    ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ;;;;;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!!!!!!

    ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ κοπρων ΕΥΡΩπεων …ΣΕ ΟΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟ’ΙΟΝΤΑ…., ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙΣ !!!!!

    1. Μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος. Υπάρχουν πολλοί παραγωγοί που δεν περιμένουν κανέναν γραφειοκράτη και κανένα κράτος να τους πάρουν από το χεράκι και να τους δώσουν τζάμπα λεφτά. Οι ευκαιρίες και τα εργαλεία είναι εκεί έξω και περιμένουν. Αν δεν έχεις ιδέα τι δυνατότητες υπάρχουν είναι δικό σου πρόβλημα. Για παράδειγμα υπάρχουν μικροί παραγωγοί ελαιολάδου που καταφέρνουν και εξάγουν μια χαρά, παρά τα προβλήματα των διαδικασιών που έχουν στην Ελληνική πραγματικότητα (απατεωνιές παντού, γραφειοκρατικές διαδικασίες, κρατικοί λειτουργοί με ανοιχτό χέρι κάτω από το τραπέζι, κλπ. κλπ.). Αν θέλει κάποιος τα καταφέρνει. Αν βαριέται, δεν θέλει να ασχοληθεί πραγματικά, αν θέλει μόνο να παίρνει επιδοτήσεις (όλοι παίρνουν αφού όλοι δικαιούνται πάνω κάτω) και να μην αναπτύσσεται, δικό του πρόβλημα. Άλλοι και μπορούν και θέλουν και αναπτύσσονται και εξάγουν. Η εύκολη λύση της πώλησης π.χ. ελαιολάδου σε πολυθνικές ή η “εξαγωγή” χοντρικά στην Ιταλία ή την Ισπανία όπου οι πιο “έξυπνοι” το τυποποιούν σαν δικό τους ικανοποιεί αυτούς που δεν θέλουν να προσπαθήσουν. Δεν φταίνε τα εργαλεία αν δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις. Το ότι ο κάμπος της Λάρισας έχει/είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε Cayenne σημαίνει κάτι. Τώρα γιατί κλαίγονται συνέχεια οι συντεχνείες των αγροτών, οι αγροτοσυνδικαλιστές και οι μεγαλοπαράγοντες, είναι μάλλον απλό. Χάνουν/έχασαν σιγά σιγά τα “τζάμπα λεφτα” που έβρισκαν χωρίς έλεγχο από τους “κουτόφραγκους” μέσω ενός ανίκανου να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από τον μεσάζοντα κράτος.

      Για τα υπόλοιπα φαιδρά που γράφεις περαστικά. Ευτυχώς άνθρωποι με απόψεις σαν τις δικές σου είναι και θα είναι μειοψηφία στην χώρα γιατί αν γίνονταν όσα φανταζιώνεστε θα γυρνούσαμε πίσω στην εποχή των κάρων και των γαϊδουριών.

      Α, και κάτι τελευταίο. Ενημέρωση από τα katohika, τους διάφορους άσχετους πανεπιστήμονες που γράφουν σχετικά άρθρα, κλπ. βλάπτει σοβαρά τον τρόπο σκέψης. Αλλά μάλλον στον βρόντο τα γράφω αυτά, αφού το κόλλημα που έχεις/έχετε ίσως τελικά συνδυάζεται και με τις περί χημικών αεροψεκασμών θεωρίες, τα κουνούπια ρομπότ, την λέσχη Ζέντεμπεργκ, τους αμερικανο-ευρωπαιο-εβραιο-μασόνους, κλπ. φαντασιοπληξίες. Περαστικά και πάλι.

  6. @ Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2015 at 13:11

    Ο.Κ. το πιάσαμε το νόημα.
    Η καλή Ε.Ε. που ξέρει πριν από εμάς, για μας, ποιό είναι το καλό μας.
    Η καλή Ε.Ε. που φροντίζει για το καλό μας μοιράζοντας λεφτά, «τζάμπα λεφτα» όχι δικά μας.
    Άραγε τι θα γίνει άμα φύγουμε από την “στοργική και μητρική αγκαλιάς” της? θα γυρνούσαμε πίσω στην εποχή των κάρων και των γαϊδουριών σωστά?

    υ.γ.
    Περί Cayenne μην το πολυλές γιατί μετά τον γιαννάκη (με το ένα ν) δεν είναι τόσο πιασάρικο.
    Επίσης μια από τα ίδια ισχύει και για τα “περί χημικών αεροψεκασμών θεωρίες, τα κουνούπια ρομπότ, την λέσχη Ζέντεμπεργκ, τους αμερικανο-ευρωπαιο-εβραιο-μασόνους”.
    Αυτά πια τα λέει και η κουτσή μαρία, το mega tv, ο μπάμπης κ.λ.π. Ξέχασες να μας πείς όμως κάτι για την Χρυσή Αυγή, κάτι περί περί ρατσισμού ,φασισμού, ναζισμου (της Ελλάδος φυσικά και όχι π.χ. της Ουκρανίας). Αυτό ναι είναι πιασάρικο και της μόδας. Στην Ελλάδα πάντα πιάνει να το γυρνάς στο τσάμικο και ισχύει αυτό που λένε και οι φήμες, δηλαδή ότι οι χορευταράδες μπορούν να βγάλουν και καμία γκόμενα. Στο ξαναλέω όμως, στην Ελλάδα όλα αυτά, γιατί στην ευρωπαική Ουκρανία ισχύει το αντίθετο, όμως το “η καλή Ε.Ε.” και το “μετά την καλή Ε.Ε. το χάος” αυτά παραμένουν και ισχύουν τα ίδια όπως εδώ.
    bb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *