Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:52 - 04/10/2010

Χριστοφιάς:Όταν τα ανθρώπινα μηδενικά υβρίζουν τη Μητέρα Γη…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συμπληρώθηκαν κάποιες δεκαετίες από την “ανεξαρτητοποίηση” της Κύπρου. Τι σημαίνει “ανεξαρτητοποίηση”; Γενοκτονία και κατοχή στη μισή νήσο, υποταγή στους μεγάλους αφέντες για την υπόλοιπη, με ανθρωπάρια εξαγορασμένης ισχύος να διαγράφουν τη φύση και την ιστορία για το ξεροκόμματο αποδοχής από τας πλανητικάς αρχάς.

Η “ανεξαρτησία” της Κύπρου κατέληξε εργαλείο εθνοκάθαρσης στα χέρια του κάθε Χριστόφια που με στόμφο μιλά για εισβολές Ελλήνων (που ρε; στην Ελλάδα;) που επιβουλεύθηκαν την “ανεξαρτησία” της ακρωτηριασμένης και ξεπουλημένης στο μαύρο χρήμα της USAID Κύπρου.
Διαχρονικά η εθνοκτονική Δεξιά παρέα με την ρουφιανική αριστερά είχαν έναν κοινό στόχο: Την Εθνοκτονία των γηγενών (Έθνος = Γέννα, γένος) από τις πατρογονικές τους εστίες. Ο “αντιμοναρχικός” δεξιός Βενιζέλος, άφησε τους Ποντίους έρμαια στους δολοφόνους για χάριν της “φίλης και συμμάχου Αγγλίας”. Η φιλομοναρχική δεξιά, ολοκλήρωσε το έργο του “εθνάρχη” αφήνοντας τους υπόλοιπους Έλληνες, έρμαια και αφοπλισμένους, βορά στα χρήσιμα κτήνη της πλανηταρχίας, με επιτελάρχη τον ελεεινό Στεργιάδη. Από κοντά, οι πιστοί ρουφιάνοι της “αριστεράς” να καγχάζουν για επεκτατικούς πολέμους και να παρουσιάζονται στον Κεμάλ υποβάλλοντας τα σέβη τους. Πάντα και ένας Παπανδρέου ως τοποτηρητής του κεφαλαίου.
Το έργο συνεχίστηκε στην Κύπρο. 17χρονα παλικάρια έπεφταν στους δρόμους και στις αγχόνες της “αυτοκρατορίας” για την ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και όχι την “ανεξαρτησία της Κύπρου”, όχι για την εξουσία των αφεντικών τύπου Χριστόφια. ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ”. Τότε λοιπόν, η Ελληνική Δεξιά έκανε εράνους υπέρ της φίλης και συμμάχου Τουρκίας, ΕΣΦΑΖΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ στους δρόμους των Αθηνών επειδή ζητούσαν την ένωση της Κύπρου με την υπόλοιπη Ελλάδα. Από κοντά και εκεί η “κουκουλωμένη αριστερά”, σε αγαστή συνεργασία με την Βρετανία και τη μόλυνση της Ασίας να προδίδει μαθητές, να καταδίδει αγωνιστές και σήμερα να κυβερνά την “ανεξάρτητη (χαχα)” Κύπρο. Το αίμα που χύθηκε για το ιερό καθήκον της υπεράσπισης της ανθρωπιστικής, Γηγενούς Ελληνικής ταυτότητας, εξαργυρώθηκε από παχύδερμα μιάσματα για την “ανεξαρτησία”, δηλαδή την καρέκλα των πουλημένων αφεντικών τύπου Χριστόφια.
Όπως και σήμερα, η μνημονιακή Δεξιά, του ΓΑΠ, του Καρατζαφέρη, της Ντόρας, παρέα με την Αριστερά των δοσίλογων, του Κουβέλη και του Ψαριανού, εκποιεί την Εθνική υπόσταση για την …οικονομική “ανεξαρτησία”!
Να είσαι λοιπόν Έλληνας, να το έχεις πληρώσει με το αίμα των παπούδων σου που πολέμησαν για να μείνουν Έλληνες, με το αίμα της μάνας σου που βασανίστηκε και κομματιάστηκε ζωντανή επειδή ήταν Ελληνίδα, να μιλάς ΕΛΛΗΝΙΚΑ με την υπέροχη αρχαία, τραγουδιστή προφορά, να σκάβεις τη Γη σου και να αναβλύζει Ελλάδα και ομορφιά της Αφροδίτης. Και να έρχονται, πάνω σε αυτό το αίμα και αυτή τη Γη, κάποια παχύδερμα τύπου Χριστόφια για να σου πουν ότι δεν είσαι Έλληνας, είσαι Αγνώστου ταυτότητας υποδουλωμένος πολίτης. Θα σου βρούμε εμείς φράγκα, σημαία και ταυτότητα, ως ορίζει στους καλούς δούλους. ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!
Να είσαι παιδί της Γης και ξαφνικά να γίνεσαι “πολιτικό πρόβλημα” και εμπόδιο στην ανάπτυξη. Όπως κάθε Γηγενής, θυσία στον καπιταλιστικό αχταρμά. Το γιατί, το έχουμε εξηγήσει: Αυτεγερσία – Έκσταση – Εθνεγερσία
Αυτογνωσία λοιπόν, όπως αυτή που έδωσε ο Αριστοτέλης στον Αλέξανδρο: Είσαι Γηγενής, αγόρι μου, δεν ήρθες ούτε από τον Σείριο (όπως ευαγγελίζονται τα στίφη της Εργενεκον) για να καταστρέψεις τη Γη, αλλά είσαι παιδί της και οφείλεις να την υπερασπίσεις, όπως τα λευκά αιμοσφαίρια υπερασπίζουν τον οργανισμό που τα γέννησε.
Πόσο πιο εύκολο είναι το έργο του καπιταλισμού όταν κόβει με εξορίες και αρλουμποφιλοσοφίες τον ομφάλιο λωρο της Μεγάλης μητέρας και του παιδιού της. Πόσο εύκολη γίνεται η ύβρις στην φύση όταν δεν υπάρχει κανείς γηγενής για να υπερασπίσει την Πατρώα Γη του. Γι’ αυτό και οι Γηγενείς ξεριζώνονται μέχρις ενός ή δηλητηριάζονται από γελοίες θεωρίες “περιούσιων”, αδειοδότησης δηλαδή να καταστρέφουν με “Θεϊκές εντολές”. Ενώ η αλήθεια και ο σκοπός της ζωής είναι “απλός” και είναι εδώ:
ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕΜΝΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ
Πρόγονος. Κοινός πρόγονος, τιμιώτερος όλων. Υβριστή κύριε Χριστόφια. Ολίγιστοι, τα όνειρα μας είναι οι εφιάλτες σας.
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*