ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ALPHA BANK;

· Κατοχικά Νέα

Maroupa Eirini
Ανακοίνωση. Μετά από πράξη νομοθετικού περιεχομένου οι τράπεζες μετακινούν χρήματα από λογαριασμό σε λογαριασμό. Η εθνική το κάνει. Η πειραιώς το κάνει.
H ALPHA ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ;;

[sc:stranger]

1234

http://www.press-gr.com/2015/07/h-alpha.html

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου πόλης, όχι από το περιστατικό στην ΚαβάλαΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: 28χρονος έπεσε από τέταρτο όροφο και εγκλωβίστηκε σε κάγκελα – Επέμβαση της Πυροσβεστικής

Ενδεικτική φωτογραφία καταστήματος εστίασης, όχι της Pizza FanΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

PIZZA FAN: 9 συλλήψεις και έρευνα για μη απόδοση ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ – Τι εξετάζουν οι αρχές

Φωτογραφία αρχείου ηλεκτρικού δικτύου, όχι του Great Sea InterconnectorΔΙΕΘΝΗ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, το τουρκολιβυκό μνημόνιο και η στάση της Γερμανίας

9 απαντήσεις στο “ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ALPHA BANK;”

  1. Επίσης ο Stranger το είχε κάνει podcast το συγκεκριμέο θέμα με τίτλο : Μια πληροφορία από το παρελθόν για πτώχευση σερνεται σαν το φίδι μέσα στο πεδίο πληροφορίας !

  2. ΑΝ καποιος γνωριζει ασ μας πει αν ισχυει η ειδηση πως μπορουν να μεταφερονται χρηματα απο λογαριασμο σε λογαριασμο!

    • Οι λογαριασμοί nostro-vostro, είναι τραπεζικοί λογαριασμοί που κρατάνε οι τράπεζες σε άλλες τράπεζες. Πχ η εθνική έχει έναν λογαριασμό στη eurobank στο όνομα της εθνικής τράπεζας.
      κάποιοι ”έξυπνοι” μετέφεραν χρήματα από ελληνικες τραπεζες σε ξένες και με την καρτα τους τραβουσαν οσα χρηματα θελανε αυτές τις μερες, κάτι που εσυ κι εγω ειχαμε δικαιωμα μονο για ταληρακια!!! η ALPHA τους το ξέκοψε! τώρα θα το κάνουν και οι υπόλοιπες. Χ.Κ.

  3. Οι λογαριασμοί nostro-vostro, είναι τραπεζικοί λογαριασμοί που κρατάνε οι τράπεζες σε άλλες τράπεζες. Πχ η εθνική έχει έναν λογαριασμό στη eurobank στο όνομα της εθνικής τράπεζας.
    κάποιοι ”έξυπνοι” μετέφεραν χρήματα από ελληνικες τραπεζες σε ξένες και με την καρτα τους τραβουσαν οσα χρηματα θελανε αυτές τις μερες, κάτι που εσυ κι εγω ειχαμε δικαιωμα μονο για ταληρακια!!! η ALPHA τους το ξέκοψε! τώρα θα το κάνουν και οι υπόλοιπες. Χ.Κ.

  4. Η βλακεία είναι επικίνδυνη. Δε κοιτάς καθόλου τις πηγές σου?
    Αν δεις η κυρία που το δημοσίευσε στο Φεισμπουκ έχει στα αγαπημένα της το ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου.
    Αν είναι έτσι, να κάνεις αναδημοσίευση και ότι λέει ο Αδωνις και το πάσα κομματόσκυλο. Ελεος, τέτοια ζητιανιά για κλικ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *