ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ «ΒΗΜΑ»

· Κατοχικά Νέα

Είναι επίσημο πια,από σήμερα το ιστορικό ‘Βήμα’ θα εκδίδεται μόνο την Κυριακή.Στην έκδοση της Παρασκευής… (τη σημερινή δηλαδή-η οποία είναι κι η τελευταία,όπως αναφέραμε-) θα υπάρχει συγκεκριμένο άρθρο που θα εξηγεί τους όλους τους λόγους αναλυτικά για τους οποίους ο ΔΟΛ πήρε αυτή την απόφαση.

Ο Παντελής Καψής στην ενημέρωση που έκανε στους εργαζόμενους δεν αρνήθηκε ότι ο οργανισμός θα αναγκαστεί να προβεί σε απολύσεις χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό. Στην προσπάθειά του όμως να καθησυχάσει τους εργαζόμενους στην εφημερίδα, δήλωσε ότι κατέθεσε πρόταση στην διοίκηση του οργανισμού για περικοπές μισθών προκειμένου να αποφευχθούν οι απολύσεις. Συγκεκριμένα πρότεινε μείωση 10% σε μισθούς από 1000 έως 3000 ευρώ και 15% από 3000 ευρώ και άνω.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση του Παντελή Καψή για περικοπές αμοιβών αφορά το σύνολο των εργαζομένων του ΔΟΛ, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο, μιας και οι συνάδελφοι των Νέων δεν προτίθενται να αποδεχθούν μια τέτοια πρόταση. Τέλος ανέφερε ότι ένα μέρος των εργαζομένων θα απορροφηθεί στο Κυριακάτικο φύλλο το οποίο θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του, ενώ οι υπόλοιποι στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την πτώχευση της Απογευματινής και τις εξελίξεις στο Βήμα,το σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν και άλλα εκδοτικά συγροτήματα.Η αρχή έχει γίνει με περικοπές,στάσεις πληρωμών και απολύσεις.Η έντυπη δημοσιογραφία διανύει τις τελευταίες ‘μέρες’ της……….

tvnea

Αναρτήθηκε από Sarotiko

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτοβολταϊκά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε περίοδο γεωπολιτικής ενεργειακής κρίσηςΕΛΛΑΔΑ

ΕΕ: Εγκρίθηκε το ελληνικό Κοινωνικό Κλιματικό Σχέδιο των 4,77 δισ. ευρώ – Ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη χρηματοδότηση

Τραπεζικές καταθέσεις και μεταφορά χρημάτων – ελληνική οικονομίαΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και φορολογικές υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Υποχρεωτική από 1η Οκτωβρίου – Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά