Διαφημίσεις

Αν μελετήσουμε τις κινήσεις στην αγορά/οικονομία (δείτε τα στοιχεία στο τέλος του αρθρου) παρατηρούμε οτι μετα το φθινόπωρο του 2014 συμβαίνουν τα εξης..

1) Μεγάλη ανοδος στο Χρηματιστήριο της Κινας
2) Μεγάλη πτώση της τιμής του πετρελαίου
3) Πτωση του ευρώ (ισοτιμίας ευρω/δολλαρίου)

[sc:stranger]

Οι κινήσεις αυτές που συνέβησαν ξαφνικά χωρίς καποιο φανερό αίτιο βοήθησαν στην ισχυροποιηση της ΚΙΝΑΣ και ταυτόχρονα την μείωση οικονομικής ισχύος στην ΡΩΣΙΑ και ΗΠΑ καθως η ΡΩΣΙΑ είναι οικονομικά εξαρτημένη απο τις εξαγωγες πετρελαίου και οι ΗΠΑ με την αύξηση/ισχυροποίηση του δολλαρίου χάνουν καθως είναι μια εξαγωγική οικονομία. Η τεχνητη ισχυροποίηση της ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ οικονομίας (φούσκα) θα εξυπηρετούσε τις μεγάλες πτώσεις της που συνέβησαν το 2015 (Ιουλιο) αλλα και τον ταυτόχρονο έλεγχο της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ οικονομίας καθως 1,5 τρις $ χρέους βρίσκεται σε κινεζικά χέρια!! Ο δρόμος προς μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ είναι ανοικτός πλεον καθως φαίνονται και οι 3 μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ – ΚΙΝΑ – ΡΩΣΙΑ να ειναι με σοβαρά οικονομικά προβληματα πλεον!!

Σύμφωνα με την Αγια Γραφή ,ο Αντίχριστος θα λάβει εξουσία 42 μήνες και στην συνέχεια θα καταργηθεί απο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ κατα την Β’Παρουσία Του…Εχουμε στοιχεία που δείχνουν οτι Απρίλιο 2018 (Πασχα 2018) θα συμβεί η Β’Παρουσία του Κυριου μας, αν αφαιρέσουμε 42 μήνες (3,5 ετη) ερχόμαστε στον Οκτώβριο 2014…Με την προηγούμενη ανάλυση των κινήσεων της παγκόσμιας οικονομίας βλέπουμε οτι αυτες οι ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ-ΑΝΑΙΤΙΕΣ μεταβολές της ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ με την δικη μας θέση οτι δηλαδή ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ αναλαμβάνει εξουσία και ξεκινάει το σχέδιο του για ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΕ – ΗΠΑ απο τον Οκτώβριο του 2014 που θα γίνει μεσω μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ…

—————————————————————————————————————————-
Χρηματιστήριο Κινας (Shanghai Composite Index )
μεγιστο στο ετος 2013 –> 2400 μονάδες
αρχες 2014 –> 2000 μονάδες
τελη 2014 –> 3200 μοναδες
Ιουνιος 2015 —> 5000 μονάδες

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ (αργο)
Ιουλιος 2014 –> 100 $
Οκτώβριος 2014 –> 80$
τελη 2014 —> 50 $

ισοτιμία ΕΥΡΩ/Δολλαρίου ΗΠΑ
Ιουλιος 2014 –> 1,35
Οκτώβριος 2014 –> 1,26
τελη 2014 —> 1,21

http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/news/ti-synevi-sta-teli-2014/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Τι συνέβη στα τέλη 2014?”
    1. την ουσία να δούμε αγαπητε μου που ειναι οτι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ παρασκηνιακά προετοιμάζει την άνοδο του που θα γίνει μεσω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ και δίνοντας “λύσεις” σε παγκόσμιο επίπεδο (παγκόσμια κυβέρνηση/νόμισμα/θρησκεία)…

  1. “Εχουμε στοιχεία που δείχνουν οτι Απρίλιο 2018 (Πασχα 2018) θα συμβεί η Β’Παρουσία του Κυριου μας”

    Θα ήθελα παρακαλώ να δώ και εγώ τα “στοιχεία”

    1. 2018 – B’ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

      Κατα Ματθαίον κεφ 24ο

      32 Ἀπὸ δὲ τῆς συκῆς μάθετε τὴν παραβολήν. ὅταν ἤδη ὁ κλάδος αὐτῆς γένηται ἁπαλὸς καὶ τὰ φύλλα ἐκφύῃ, γινώσκετε ὅτι ἐγγὺς τὸ θέρος·

      33 οὕτω καὶ ὑμεῖς ὅταν ἴδητε ταῦτα πάντα, γινώσκετε ὅτι ἐγγύς ἐστιν ἐπὶ θύραις.

      34 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα ταῦτα γένηται.

      Συναξάριον της Μεγάλης Δευτέρας

      “μνημονεύουμε και τη άκαρπο συκή, την οποία καταράστηκε ο Κύριος και ξεράθηκε αμέσως. Συμβολίζει τόσο τη Συναγωγή των Εβραίων, η οποία δεν είχε πνευματικούς καρπούς, όσο και κάθε άνθρωπο που στερείται πνευματικών καρπών, αρετών”

      Αγιος Ιωάννης Χρυσόστομος

      “Η συκιά αυτή (που καταράσθηκε ο Κύριος στο Ευαγγέλιο) οι περισσότεροι απο τους ερμηνευτές λένε οτι συμβολίζει την Συναγωγή των Ιουδαίων”

      Η συκιά που συμβολίζει την Συναγωγή των Ιουδαίων ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΕ, ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ (ΚΡΑΤΟΣ)???

      Το 1948 με την ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…Αρα το ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ των γεγονότων του “θέρους”, της Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Κυριου μας ειναι το έτος 1948…Για να δούμε και το ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ του “θέρους”….Μας λέει ο Κυριος μας οτι ολα αυτα θα συμβούν στο χρονικό διάστημα ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ “οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη”…..

      1. Απο Αδαμ εως Χριστού γενεές 77 σε συνολικά 5508 ετη, δηλαδη ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΕΝΙΑΣ = 71,5 ετη..

      2. Στους ψαλμούς διαβάζουμε “Αι ημέραι των ετών ημων εν αυτοίς εβδομήκοντα έτη..”

      3. Το παγκόσμιο ΜΕΣΟ προσδόκιμα ετη ζωής ( σύμφωνα με το CIA World Factbook (εκτιμήσεις 2013)) ειναι τα 68 ετη..

      4. Απο την γέννηση του Κυριου μας εως και την καταστροφή της Ιερουσαλημ ειναι 70 ετη.

      Απο τα παραπάνω στοιχεία καταλήγουμε οτι το ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1 ΓΕΝΙΑΣ == 70 ετη…..Αρα απο εδω καταλήγουμε συμπερασματικά οτι ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ “θερους” == 1948 + 70 == 2018..

      ————————————————

      Προφητης Δανιηλ , κεφ 9ο – στιχ 27

      καὶ δυναμώσει διαθήκην πολλοῖς, ἑβδομὰς μία· καὶ ἐν τῷ ἡμίσει τῆς ἑβδομάδος ἀρθήσεταί μου θυσία καὶ σπονδή, καὶ ἐπὶ τὸ ἱερὸν βδέλυγμα τῶν ἐρημώσεων, καὶ ἕως τῆς συντελείας καιροῦ συντέλεια δοθήσεται ἐπὶ τὴν ἐρήμωσιν.

      Το χωρίο αυτό έχει ερμηνευτεί απο τους Αγίους μας οτι αναφέρεται στα 7 εσχατα χρόνια αλλα και στα 3,5 ετη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ…Αν θεωρήσουμε το ΕΣΧΑΤΟ χρονικό διάστημα απο το ξεκίνημα επαναβλάστησης συκιάς εως και το θέρος στα 70 χρόνια τότε στο ΗΜΙΣΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ (35 ετη δηλαδή..) θα πρέπει να έχουμε την ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…..δηλαδη 1948 + 35 = 1983, αρα το ετος 1983 θα πρέπει να έχει γεννηθεί ο Αντίχριστος….

      Για το ετος αυτο έχουμε ΤΡΙΠΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ απο τους πατέρες Αρσένιο Κομπούγια , Βησσαρίωνα , Μαξιμο..Αφου η γέννηση του Αντιχρίστου συνέβη το 1983 συμπερασματικά καταλήγουμε και οτι η Β’ΠΑΡΟΥΣΙΑ, το τελος του χρονικου διαστήματος ΕΠΑΝΑΒΛΑΣΤΗΣΗ ΣΥΚΙΑΣ-ΘΕΡΟΣ, θα γίνει το 2018..

      ————————————————-

      Kατα Ματθαίον Ευαγγέλιο κεφ 14ο

      19 καὶ κελεύσας τοὺς ὄχλους ἀνακλιθῆναι ἐπὶ τοὺς χόρτους, λαβὼν τοὺς πέντε ἄρτους καὶ τοὺς δύο ἰχθύας, ἀναβλέψας εἰς τὸν οὐρανὸν εὐλόγησε, καὶ κλάσας ἔδωκε τοῖς μαθηταῖς τοὺς ἄρτους οἱ δὲ μαθηταὶ τοῖς ὄχλοις.

      20 καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν, καὶ ἦραν τὸ περισσεῦον τῶν κλασμάτων δώδεκα κοφίνους πλήρεις.

      Απο την Ευαγγελική αυτή περικοπή παρατηρούμε τους αριθμούς των αρτων (=5) των ψαριων (=2) και των περισσευμάτων (=12 κοφίνια). Θεωρώντας ως ΑΡΤΟ και ΙΧΘΥΣ τον Κυριο μας εχουμε αθροισμα (=7), τοσες χιλιετηρίδες θα μας ΤΡΕΦΕΙ ο Πανάγαθος Θεός μας.Ειδικότερα 5 χιλιετηρίδες πριν την Ενανθρώπιση του καθως το 5508 απο Αδαμ γεννήθηκε επι της Γης αλλα και 2 χιλιετηρίδες ως ΣΩΤΗΡ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ (ΙΧΘΥΣ).

      Το θαύμα αυτό συνέβη το 30 μΧ, προσθέτωντας τα 2000 χρόνια της ΕΥΛΟΓΙΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Κυριου μας καταλήγουμε στο 2030 και αφαιρώντας τα περισσεύματα/κλασματα (=12) εχουμε

      2030 – 12 = 2018!!!!

      Αλλη μια ΦΟΒΕΡΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για το ετος της Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Κυριου μας!!

      —————————————————-

      Παμε να δούμε και τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ που υπάρχουν για ΜΗΝΑ – ΗΜΕΡΑ – ΩΡΑ της αναμενόμενης Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Κυριου μας..

      Αγιος Ιωαννης ο Χρυσόστομος

      “Ουτε τον χρόνον μας απέκρυψε, αλλα μας τον εσήμανε και εφανέρωσε συνεσκιασμένα, με τύπους, με σκιές οχι πολυ καθαρά…”

      (PG 54,447).

      Άγιος Δαμασκηνός ο Στουδίτης

      «Ο δε Μάρτιος μήνας ομοιάζει με την Δευτέραν Παρουσίαν του Χριστού… δια τούτο έγινε και ο Ευαγγελισμός και η Ανάστασις του Χριστού εις αυτόν τον μήνα (και την 25η Μαρτίου)· διότι και η σημερινή ημέρα (η 25η Μαρτίου – Ευαγγελισμός και Πάσχα μαζί) την μέλλουσαν ανάστασιν των ανθρώπων προεικονίζει. Όσα μυστήρια αναφέρονται εις την Παλαιάν Διαθήκην, όλα εις τον Μάρτιον μήνα ετελειώθησαν».

      (ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ Λόγος Η΄«Εις το Άγιον Πάσχα», σελ. 131)

      Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης

      «Κατά το μεσονύκτιον λοιπόν της Κυριακής έχει να γίνει η Δευτέρα Παρουσία, καθώς τούτο οι θεοφόροι Πατέρες λέγουσι»

      (Ἁγίου Νικοδήμου Αγιορείτου «Πνευματικά γυμνάσματα», σελ. 273)

      Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος:

      «Γι’ αυτό τον λόγον περιτέμνεται το παιδί την ημέρα την ογδόη, από την ημέρα που γεννήθηκε, επειδή ακριβώς επρόκειτο αυτή την ημέρα, την ογδόη, δηλαδή την Κυριακή, να γίνει η Ανάσταση του Κυρίου μας η οποία και συμβολίζει την πνευματική περιτομή της αμαρτίας, που θα γίνει σε όλον τον κόσμο κατά την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας. Εάν δεν είναι έτσι, τότε για ποιό λόγον, ο Μωϋσής δεν διέταξε να γίνεται η περιτομή του παιδιού την έκτη ημέρα η την ένατη, η την δέκατη; Ο λόγος λοιπόν είναι ολοφάνερος γιατί έπρεπε να γίνεται την ογδόη. Επειδή ακριβώς ήταν η ημέρα που θα γινόταν η Ανάσταση του Κυρίου μας».

      (P.G. 50, 808)

      «Επειδή δε ο νυμφίος εβράδυνεν, όλες (οι 10 Παρθένες) είχαν νυστάξει και “εκοιμώντο”. Με αυτά δείχνει πάλιν ότι δεν θα είναι ολίγος ο χρόνος που θα μεσολαβήση, δια να αποτρέψη τους μαθητάς από του να αναμένουν να εμφανισθή η βασιλεία Του πολύ σύντομα. Διότι αυτό ήλπιζαν. Δια αυτό και συνεχώς τους συγκρατεί από αυτήν την ελπίδα. Μετά δε από αυτό, φανερώνει και τούτο, ότι ύπνος είναι ο θάνατος…

      “Κατά τα μεσάνυκτα όμως ηκούσθη μία φωνή”. Εδώ πάλιν θέλει να δείξη ότι η ανάστασις θα γίνη κατά την διάρκειαν της νυκτός».

      (ΕΠΕ 12, 82)

      Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

      «Το ποθούμενον (δηλαδή η Δευτέρα Παρουσία) θα έρθη όταν θάρθουν δυό Πασχαλιές μαζί».

      Αρα βλέπουμε αγαπητοί μου αδελφοί οτι ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ αλλα ολα μας τα έχουν πει……..

      Γνωρίζουμε δηλαδή οτι η Β’ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κυρίου μας θα γίνει ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ , ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ αλλα και οτι θα γίνει οταν ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΤΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ (25 ΜΑΡΤΙΟΥ)..

      Αλλη μια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το ετος 2018 αποτελεί το γεγονός οτι το ΠΑΣΧΑ το 2018 θα εορταστεί στις 26 Μαρτίου (Παλαιό Ημερολόγιο) , επειδή όμως η 25η Μαρτίου συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας μας, η Εορτή του Ευαγγελισμού μεταφέρεται την επομένη και συνεορτάζεται με την εορτή του Πάσχα…!!!

      Άρα λοιπόν το «ποθούμενον» για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, δηλαδή η Έλευση του Θεανθρώπου μας Ιησού Χριστού, θα έλθει την 25η Μαρτίου του έτους 2018 ή και 7 προς 8 Απριλίου του 2018 (Νεο Ημερολόγιο) , αφού τότε έχουμε τις δυό Πασχαλιές μαζί.

      Eπίσης ελέγχοντας κανείς τα Πασχάλια των επόμενων 70 ετων καταλήγει οτι ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΤΗ 2018 , 2029, 2075 εχουμε Πασχα στις 7 ή 8 Απριλίου (25 ή 26 Μαρτίου με το Παλαιό Ημερολόγιο..)…Και επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ για τα ετη 2029 & 2075 απομένει ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 για το οποίο έχουμε πλήθος στοιχείων – Ορθόδοξων μαρτυριών…

      http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr

    1. Για το 2018 έχω απαντήσει με τα στοιχεία δες πιο πάνω…
      Ανοδος στην Κινα είχαμε στο διάστημα τελη 2014-μεσα 2015, αυτο εξετάζω ως ξεκίνημα ΣΧΕΔΙΟΥ….Συμφωνώ οτι είχε πτώση τον Ιούλιο, ας θεωρήσουμε οτι είναι το επόμενο μέρος του σχεδίου τους, δηλ. μείωση οικονομικής ισχύος ΗΠΑ – ΚΙΝΑ καθως το χρέος των ΗΠΑ ειναι αγορασμένο απο την ΚΙΝΑ…!!! Και ετσι γονατίζοντας και την ΡΩΣΙΑ με την πτώση του πετρελαίου παμε σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ που θα μας οδηγήσει σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με ηγέτη της τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ – SNOWDEN…

      1. και ομως ειναι ο SNOWDEN o αναμενόμενος ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ γιατι,

        1) γεννήθηκε το 1983, για το οποίο υπάρχει 3πλη ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
        2) απο το ονομα του βγαίνει “666” με ΣΟΦΟ τρόπο..
        3) εμφανίσθηκε δημόσια στα 30 του χρόνια όπως ακριβως και ο Χριστός
        4) υπάρχει μαρτυρία και ΘΕΙΑ επιβεβαίωση οτι η ΓΕΝΝΗΣΗ-ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ειναι το 1983-2013…
        5) με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει ουσιαστικά βοηθάει στην ΠΤΩΣΗ των ΗΠΑ που είναι η Βαβυλώνα και αναμένεται να πέσει σύντομα..

        θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις εδω ολα τα στοιχεία που έχουμε αναλυτικότερα και να συνεχίσουμε με τυχόν απορίες-ερωτήματα-ενστάσεις σου..

        http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/

      2. Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε πολύ σύντομα αν είναι αυτός. Φαντάζομαι και εσείς και ο Πατέρας Μάξιμος θα ειστε απολύτως σίγουροι για το ότι είναι ο Σνόουντεν για να το λέτε με τόσο μεγάλη σιγουριά, γιατί αν τυχόν δεν είναι διακυβεύεται η αξιοπιστία σας και θα γίνετε περίπτωση σαν του Νάκου απο τη Λάρισα(αν θυμάμαι καλά) που και αυτός ήταν απόλυτα σίγουρος για τα δικά του. Μακάρι να είναι αλήθεια για να μην στιγματιστείτε ώς ψευδοπροφήτες.

        -Σημείωση: Απο ότι εγώ γνώριζα μέχρι τώρα πάντως, μιλάμε για επταετία, δηλαδη τρεισήμισι χρόνια λατρευόμενος ως θεός και τρεισήμισι χρόνια που θα αποκαλυφθεί η πλάνη του και θα βασανίζει τον κόσμο. 2015+7=2022 για Β’ Παρουσία με αυτή τη φόρμουλα.

        1. αγαπητε μου Ελευθέριε,

          Η Αγια Γραφή (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ) μιλάει ΜΟΝΟΝ για 42 μήνες εξουσια Αντιχρίστου αλλα και για 3,5 καιρούς διωγμού της Εκκλησίας του Χριστού.
          Απο Οκτώβριο 2014 εως Απρίλιο 2018 ειναι 42 μήνες…
          Συμφωνούμε οτι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ αν ολα αυτά που λέμε είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…Παντως τοσο πολλά σημεία με ΘΕΙΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ που να δένουν με τα γεγονότα γύρω μας να μην ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ το αποκλειω…
          Εμείς να προσπαθούμε κάθε μέρα να πλησιάζουμε τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ , γιαυτό μας δόθηκαν ολες αυτές οι πληροφορίες ωστε να γνωρίζουμε οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ οι δυσκολίες να μην πέσουμε ξαφνικά στα βαθιά, ειναι ο μόνος ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ για την αντιμετώπιση των ερχόμενων δυσκολιών…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *