Διαφημίσεις

Από τα πιο περιεκτικά σου μηνύματα αδερφέ,

Αυτό που σου έλεγα για τους “Ημιαφυπνισμένους”.
Πως μπορούν να γίνουν εργαλεία στα χέρια του εχθρού και (αν και με καλή πρόθεση) να πάρουν κοσμάκη στο λαιμό τους.

Έχουν πείσει έναν ικανότατο και πανέξυπνο λαό πως μια χώρα που έχει δυνατότητες να θρέψει 50 εκατομμύρια κόσμο, θα πεθάνει εάν δεν είναι γιουσουφάκι των άψυχων κτηνών θα πεθάνει από την πείνα.

[sc:stranger]

Δεν βλέπουν τα “ζωντανά” πως αν δεν υπήρχε “Η Αγία του Έθνους Φοροδιαφυγή” -όπως την ονομάζω – θα δεν θα είχαμε 10.000 αυτοκτονίες αλλά 100.000 και 2.000.000 έλληνες μετανάστες?
Πιστεύουν τα αμνοερίφια πως αν όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πληρώσει επιπλέον 100 δις φόρους δεν θα τα τρώγανε και αυτά και θα είχαμε αποφύγει τη χρεοκοπία!
Λες και ο μαλάκας ο υδραυλικός που έκλεψε 50.000 από την εφορία τα τελευταία 5 χρόνια δεν πήγε να αγοράσει την κωλομπεμβέ που ήταν φορτωμένη με 25.000 φόρους.

Έχω 5 χρόνια να μπω σε τράπεζα και εφορία και ποτέ δεν ήμουν καλύτερα, ενώ βλέπω τους “έχοντες” να σπαρταρούν σαν τα ψάρια.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ:
– Ρε μάνα, πόσο συχνά πηγαίνεις στην εκκλησία τα τελευταία 40 χρόνια?
– 1-2 φορές την εβδομάδα παιδί μου, αφού ξέρεις, τι ρωτάς?
– Και δε σας είπαν οι παπάδες να προσέχετε μην τυχόν και πάρετε το χάραγμα?
– Συνεχώς παιδάκι μου.
– Και με ένα διήμερο “τζαρτζαρισματάκι” πήγατε και βγάλατε 4 εκατομμύρια κάρτες? Αν θα γίνουν δηλαδή πραγματικά ζόρικα τα πράγματα τι θα κάνετε ρε μάνα?

Όταν αισθάνεσαι σε αδιέξοδο γυρνάς πίσω στις Αρχές, έχεις δίκιο.

Νά’ σαι καλά ρε αδερφούλη.

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?”
  1. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ

    Οργή, οργή πληγωμένης αγάπης…
    κι ο Θεός Αγάπη είναι, οι Έλληνες τι;…

    Αν πέσει η Ελλάς, πέφτει όλος ο πλανήτης… κι εμείς τι κάνουμε; Σκεφτόμαστε την πάρτη μας… και πώς θα σώσουμε τον πλανήτη; … στα αρχαία χρόνια οι πρόγονοί μας με διχασμό έδωσαν το φώτα; Μάλλον όχι, ε; ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους… εμείς όχι… ακόμα.

    Ήδη χωρίζει η ήρα από το σιτάρι… διάλεξε σε ποια πλευρά είσαι Έλληνα.

    Κι αν δεν είσαι στην Αγάπη, ποιο το μέλλον σου, τι ψυχή θα παραδώσεις; ό,τι σπέρνεις στο τώρα σου αυτό σε ακολουθεί, αυτό θα δεις και μπροστά σου· ήδη το βλέπεις.

    Κι αν είσαι στην Αγάπη, τότε ποια τα έργα της αγάπης σου;
    ***

    Όποιος κι αν είσαι, εικόνα Θεού είσαι, που πας μόνος σου; κι αν δεν γνωρίζεις, ψάξε να με μάθεις, ψάξε μέσα σου, εκεί στην πηγή που σου έδωσα όταν εσύ γεννήθηκες… υιός μου είσαι, κι αδερφός, ένα με μένα… γιατί μας διαχωρίζεις παιδί μου;

    Εγώ είμαι εδώ και σε περιμένω, μα μην αργείς…. Σου χω καλά νέα, μα μην αργείς… σε περιμένω στην καλημέρα μου να μοιραστώ μαζί σου τον παράδεισο, μα μην αργείς…

    Εγώ είμαι η Αγάπη αεί στους αιώνες κι εσύ παιδί μου, άκου…. μην αργείς…

    ο πατέρας σου Θεός.

  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

    Όποιος και να είναι ο Άγιος σου, όποιος και αρχιεπίσκοπος σου, είσαι αυτός που πρεσβεύουμε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για τον Θεό μας· όπου άνθρωπος μέσα στην Εκκλησία του Θεού Είναι…. και δεν είναι του Αγίου, αλλά είναι εμάς των Αγίων παιδιών της…
    Ένα το Πιστεύω μας, Ένας και ο Χριστός μας, μία και η Εκκλησία μας και η Ιεροσύνη βασιλεία Του Θεού στο εκκλησίασμα μας στην Χριστή Ανθρωπιά εμάς των Ελλήνων,
    και ο Πνευματικός πλούτος και υλικός της βασιλείας του Θεού στον Θεό ανήκουν στον λαό, και όχι στους θεούς που στο όνομα του Θεού τρώνε και πίνουν τις σάρκες του λαού.
    Κομμάτιασαν την Μια Εκκλησία σε δεκάδες κεφάλια δεσποτάδων αγίων, και έτσι στους Έλληνες η Αδελφοσύνη δεν τους χωρά, όταν στις καρδιές των ανθρώπων σήμερα κυριαρχεί το χάος.
    Και ήλθα το χάος μέτρα και σταθμά να του προδώσω……. ιωάννης

    ————————————–
    Αποκάλυψη: H συμφωνία με Δανειστές έχει υποχρεωτικά το…Τσιπ

    Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, το κείμενο της Ελληνικής πλευράς κατέθεσε πρόταση για έγκριση από τους δανειστές που έλεγε τα εξής:

    Για την Ανθρωπιστική κρίση – Η Ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει το σχέδιό της για:
    Αντιμετώπιση αναγκών που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση της απόλυτης φτώχειας (ανεπαρκή πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και της παροχής βασικής ενέργειας) μέσα από ιδιαίτερα στοχευμένα μη χρηματικά μέτρα (π.χ. κουπόνια τροφίμων ). Να το πράξει (η Κυβέρνηση) με τρόπο που να είναι χρήσιμο για την αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας / διαφθοράς (π.χ. έκδοση Έξυπνης Κάρτα του Πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ταυτότητα, στο Σύστημα Υγείας, καθώς και για την απόκτηση πρόσβασης στο πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων κ.λπ.).

    H κάρτα του πολίτη, περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό τσιπάρισμα και χωρίς αυτό δεν θα μπορεί ο πολίτης να έχει πρόσβαση στο τομέα της περίθαλψης και στη προκειμένη περίπτωση που αφορά τους άπορους και τους φτωχούς, δεν θα μπορεί να λάβει τη βοήθεια στα τρόφιμα κλπ

  3. Μπράβο ρε φίλε, ακριβώς τα ίδια είπα στη μάνα μου, και τι μου απάντησε;
    – Γιατί δε μου το είπες νωρίτερα;
    Τόσα χρόνια πάει στην εκκλησία, ακούει σε cd τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο,
    αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σκεφτεί, με τίποτα!

    ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

  4. εμενα ποτε δεν με ενοιαξε το αν ενας επαγγελματιας δεν μου εκοψε αποδειξη και συνεπως φοροδιεφυγε. με πειραξε ομως το οτι απο εμενα εισεπραξε το φπα ενω δεν θα επρεπε.

  5. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 50 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ… ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ…. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ,,, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ … ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙΡΟ…

    ΞΕΡΩ.. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ … ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.. ΕΓΩ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΖΩΗ,,,, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ? ΜΙΑ TRANSIT HALL ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ…. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ.. ΧΑΛΑΡΩΣΑΤΕ..

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ

    ΙΩ

    1. Συγχαρητήρια Ιω για τους γονείς σου!!!
      Τα ζευγάρια που πραγματικά αγαπιούνται πεθαίνουν μαζί …..
      Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα λες!!!
      Οι γονείς σου κι ΕΣΥ είστε καλές ψυχές….. Δεν τους αξίζει να δουν τα πολύ μαύρα….

  6. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…Ν.ΓΚΑΤΣΟΥ-Σ,ΞΑΡΧΑΚΟΥ

    ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Σ΄ΑΡΝΙΕΜΑΙ…ΡΑΣΟΥΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *