Διαφημίσεις

Ο πρωθυπουργός θα συναντήσει στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, τη γγ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα και το πρόεδρο του ΛΑΟ, Γ. Καρατζαφέρη, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου θα συναντηθεί διαδοχικά την προσεχή Τρίτη με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανακοινώθηκε σήμερα το βράδυ.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 10.00 το πρωί με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις 11.15 με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και στις 12.30 με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως δήλωσε και στη Βουλή ο κ.Τσίπρας.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποφάσισε τελικά να αποδεχθεί την πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνάντήσή τους και θα αποφασίσει τη Δευτέρα αν και ποιες προτάσεις θα υποβάλει για το νομοσχέδιο που συζητείται στην επιτροπή της Βουλής, σχετικά με τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

ΣΥΝ: «Η Αριστερά δεν πρόκειται να γίνει ντεκρό»

«Δεν πρόκειται η Αριστερά να γίνει ντεκόρ σε ένα κακόγουστο σκηνικό ακριβώς την ώρα που κρίνεται το εργασιακό μέλλον των επόμενων γενεών. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε ζητήσει μετακίνηση της συνάντησης σε άλλη μέρα της επόμενης εβδομάδας και την, αυτονόητη σε κάθε ομαλώς λειτουργούσα δημοκρατία, παρουσία του πρωθυπουργού το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή. Επιμένουμε και αναμένουμε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Συνασπισμού, σχετικά με τις επικείμενες συναντήσεις πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για διαμόρφωση «τοπίου ζούγκλας στις εργασιακέςσχέσεις» μετά την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή με τη διαδιακασία του κατεπείγοντος, και το οποίο θα συζητηθεί μόνο το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης και τονίζεται ότι «την ίδια μέρα σε μια κίνηση φτηνού αντιπερισπασμού και με προφανή σκοπό να δημιουργήσει κλίμα και εικόνα συναίνεσης, το μέγαρο Μαξίμου καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς για διαβούλευση που αφορά στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.”

Αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση ότι ο ΣΥΝ είχε τοποθετηθεί αναλυτικά για τα θέματα αυτά και ειδικά για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής, δύο μέρες πριν και η πίεση που άσκησε απέδωσε και «σήμερα και ο κ. Παπανδρέου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για τα αποτελέσματά της.»

«Η τοποθέτηση μας, όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις επικείμενες συναντήσεις, είναι παραπάνω από σαφής», σημειώνεται.

kathimerini  
Αναρτήθηκε από Sarotiko

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek