Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:24 - 03/10/2013

Την ίδια ώρα που όλοι ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή και τον Δένδια, η κυβέρνηση πέρασε με νόμο την ληστεία της περιουσίας των Ελλήνων.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Στρατή Μαζίδη.

Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;

Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:

Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.

Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.

Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.
Το καταλάβατε;

Tο υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

Πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος (που λέει ο λόγος…).
Ασχοληθείτε τώρα με τη Χρυσή Αυγή και το Δένδια…

πηγή
Ποσειδώνας

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:22 ΠΜ

    Μπεεε…. μπεεε… μπε…. μπεεεεεε…. μπεεεε….

  2. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 8:13 ΠΜ

    ΑΧ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 …….ΦΟΡΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ (ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ) @#^%!@#$%^& ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  3. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 8:27 ΠΜ

    kai eseis malakes ellhnes koimastai ton ypno toy dykaioy ma toso malakes eiste th perhmenete re anuellhnes jesyjvuhte mas ta pernoyne ola se ligv erxete o diamelismos ths ellados den sas niazei gia ta paidia sa ma toso malakes poia

  4. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:07 ΠΜ

    Να μην αφησουν τιποτα αφου η πλειοψηφια του κοσμου κοιμαται και φοβαται . Ας ανοιξουν τα ματια τους κι ας εχουν τα κοτσια να παραδεχτουν ποιοι ειναι φυλακη και γιατι και ποιοι ειναι εξω κι αλλωνιζουν . ΚΙ ΑΣ ΦΑΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ . ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  5. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:10 ΠΜ

    Πρόσκληση προς "Οφειλέτες": "Εν τη Ενώσει η Ισχύς"

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (INKA)

    H ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ καλεί όλους όσους έχουν οφειλές (προς ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, εφορία, τράπεζες….)την Κυριακή 06/10/2013 και ώρα 11:00 στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

    Χιλιάδες ‘Ελληνες πολίτες βρίσκονται σε δεινή θέση, μεταξύ των οποίων και εμείς. Απειλούμαστε με φυλακίσεις και κατασχέσεις και δεν έχουμε άλλα περιθώρια αδράνειας και σιωπής.

    Εν τη ενώσει η ισχύς και ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας.

    Ειδικά για όλους όσους έχουν λάβει ειδοποίηση – ενημέρωση αναγκαστικής είσπραξης οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών- καλούνται να μας προσκομίσουν αντίγραφο του ειδοποιητηρίου ,και φωτοτυπία ταυτότητος, προκειμένου να κατατεθούν ομαδικές αγωγές κατά του ΟΑΕΕ.

    Το ΙΝΚΑ Ελλάδας έχει αναλάβει την κάλυψη των εξόδων και οι Νομικές Υπηρεσίες του επεξεργάζονται το πλαίσιο νομικής αντίδρασης.

    Ο Πρώην Εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς σε ανοιχτή τηλεφωνική συνομιλία, θα απευθύνει χαιρετισμό, και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

    Το Δ.Σ της Ενωσης.
    —————————————————————————————————-
    Σημείωση Ithacanet: Επειδή μέλη της ομάδας μας βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, θα συμμετάσχουμε στην πρώτη αυτή συνάντηση και απευθύνουμε την παράκληση: ομάδες "οφειλετών" ή μεμονωμένα άτομα από την υπόλοιπη Ελλάδα να επικοινωνήσουν με την "Ένωση Καταναλωτών Κεφαλονιάς και Ιθάκης" ή με εμάς, για συντονισμό δράσεων και ανταλλαγή απόψεων σε μια κοινή υπόθεση.
    Επικοινωνία:
    κιν. : 6937385812
    email:
    ithacanet.gr@gmail.com
    persas.tavern@gmail.com

  6. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:22 ΠΜ

    ετσι να μας γαμ….. , παμε για φραπε τωρα… φιλακια δουλοι

  7. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:13 ΠΜ

    Μωρε καλα λεω εγω εχουμε ακομα δρομο μεχρι να ξυπνησουμε. Εδω αποτελεσαμε φαινομενο 'μη αντιδρασης' η περιπτωση μας κριθηκε και κλινικη προς μελετη απο ψυχολογους. Ας πεινασουν μερικοι ακομα ας αρχισουν οι πλειστηριασμοι ας αυτοκτονησουν και αλλοι, ας φυγουν πιο πολλοι για ξενιτεια ας μπουν οι απειροι λαθρομεταναστες και τοτε εχουμε ελπιδα να ξυπνησουμε αδερφια μου. Οσο βλεπετε γεματα εστιατορια καφε και διακοπες μηηηηηηηηηηην περιμενετε. Εν αναμονη λοιπον. Δεν θα αργησει

  8. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 12:22 ΜΜ

    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ……
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ……
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ….

  9. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 1:07 ΜΜ

    και συ λαε μαλακισμενε μην ξεχνας
    για να μην τα χασεις ολα μονο μπενισαμαρας
    καλα να παθεις
    κλα να παθεις
    ειχες την ευκαιρια σου μαλακα αλλα ξαναψηφησες σαμαρα και βοθροζελο
    γιατη η αριστερα ητανε κακη
    ας τον εριχνες στον καζακη η στον λεβεντη η στο βροντο αλλα οχι στο προδωτικο δυδυμο.
    τωρα σκασε και κολυμπα

  10. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 1:15 ΜΜ

    … ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ…ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ¨ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ61¨

  11. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 1:30 ΜΜ

    Υπομονη , ερχεται ο ΤΣΙΡΙΖΑ και θα δωσει δωρεαν ρευμα σε 300000 οικογενειες . Τις προυποθεσεις θα τις μαθεται αφου πρωτα τον κανετε κυβερνηση . Ενα μονο μπορω να πω : ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ…

  12. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 2:05 ΜΜ

    Τουλάχιστον ο Καραμανλής και ο Γαπ είχαν μεγαλύτερη φαντασία οταν θέλαν να περάσουν κατω απ' τα φωτα της δημοσιότητας κάποιο αγγούρι για το λαό…
    Πέταγαν μια γρίπη των πτηνών, μια των χοίρων, μια τσιγαροαπαγορευση και ρουφιανευαμε ο ένας τον άλλον και αυτοί ψήφιζαν ότι γούσταραν…..

  13. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 3:14 ΜΜ

    Η αληθεια ειναι, οτι ο κοσμος δεν ασχοληθηκε με την Χ.Α, ουτε θεμα συζητησεων εγινε σε πηγαδακια, και απο τους 500.000 ψηφοφορους της Χ,Α στα δικαστηρια δεν πηγανε για συμπαρασταση ουτε 200 ατομα. Ο κοσμος βρισκεται σε νοητικη διαταραχη, δεν ξερει τι να κανει, αυτο οφειλεται στην μειωμενη καλλιεργεια, και στην κακη παιδεια που εχει δομησει το συστημα των εξουσιαστων τα τελευταια 32 χροννια, Ο λαος ειναι ανιστορητος, αγεωγραφητος, η νεολαια ολοι πτυχιουχοι, αλλα με ((πετσινα)) πτυχια, καποιες γνωσεις αγγλικων, η και αλλων γλωσσων, αντε και μετρια πληροφορικη και κατα αλλα τιποτα!! Νουλα!!! πως ειναι δυνατον να μπορεις να εχεις αξιπιστη, και λογικη πολιτικη αποψη, οταν εισαι παντελως ανιστορητος, οταν δεν γνωριζεις τι εορταζουμε π.χ την 25η Μαρτιου η την 28η Οκτωμβριου, με λιγα λογια οταν δεν γνωριζεις ουτε το -Α- της Ιστοριας αυτου του τοπου, Ειναι αδυνατον να εχεις ευθυκρισια πανω στα πολιτικα πραγματα οταν αγνοεις τις σχεσεις της παραγωγης και της οικονομιας οι οποιες επιρεαζουνε καταλυτικα τις κοινωνιες και τις ζωες των λαων, δεν μπορεις να γνωριζεις κατι με το οποιο δεν ασχοληθηκες ποτε. Οι μεγαλοι ασχολουνται με το ταβλι, την πρεφα, και την μπιριμπα, με το κινο, με το λοτο, και το Τζογκερ, Οι νεοι με τις φραπιεδες στις καφετεριες, με τα σκυλοτραγουδα, και με το να βαλουνε 5 ευρω βενζινα στο αμαξακι που τους πηρε ο μπαμπας μεταχειρισμενο απο τριτο χερι ωστε να πανε σε καμμια καβαντζα να στριμωξουνε το γκομενακι, ελλειψη χρηματων για ξενοδοχειο, Αυτο ειναι το 90% του κοσμου! Αυτο ειναι το επιπεδο του ασχολειται με σαχλαμαρες και σκεφτεται σαχλαμαρες, ειναι τελειως πνευματικα απαιδευτοι και νωθροι, αδιαφοροι τις περισοτερες φορες επομενο ειναι να μας ωδηγησουνε τα εξουσιαστικα κεντρα εδω που μας ωδηγησαν και ο ((λαουτζικος)) να τα εχει παιξει!!!. Ειναι σαν τον ανθρωπο ο οποιος δεν γνωριζει κολυμπι και ξαφνικα του δινεις μια σπρωξια και τον πετας στην θαλασσα!! Τι θα κανει?? Μα φυσικα μπουρμπουληθρες επειδη πνιγεται!!!!

  14. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 3:35 ΜΜ

    Φατε μνημονιο . Εμεις που ψηφισαμε Χρυση Αυγη , θα τρωμε στις φυλακες σας τσαμπα . Εσεις οι υπολοιποι , φατε αναπτυξη καπαμα και ψηφιστε τσιπρα να σας δωσει 100000 θεσεις εργασιας , και 300000 σπιτια με τσαμπα ρευμα . Α χα χα χα χαααααααααααααααααααααα

  15. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 3:52 ΜΜ

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ……..ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ……..ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Ε ΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ.

  16. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 8:00 ΜΜ

    ti erxetai re xaxanouli pes na xaxanisoume kai emeis oi skountouflides

  17. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:44 ΜΜ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ;
    ΠΡΩΤΟΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ 1840 ΕΠΙ ΟΘΩΝΟΣ ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο KARL ROTHSCHILD
    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ;
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ¨ΑΔΙΚΗΜΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ;
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ bedroom tax.ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕ ΕΚΑΤΣΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    http://atosvictimsgroup.co.uk/2013/09/17/un-official-raquel-rolnik-is-looking-for-your-personal-stories-about-the-work-capability-assessment-wca/

    UN official Raquel Rolnik is looking for your personal stories about the Work Capability Assessment (WCA)…

    Posted on September 17, 2013 by admin

    Ms Rolnik has already produced a statement on the bedroom tax, recommending that it be suspended immediately. She now wants to examine all of the recent welfare changes and welcomed personal stories about the WCA and how it is affecting people. This is because concerns have been raised about the number of WCA related deaths due to deteriorating health or suicide.

    Once these accounts are collated the evidence will be presented to the United Nations General Council in March.

    You can email Raquel Rolnik about your experiences with Atos, the WCA or any other welfare reform issue at srhousing@ohchr.org

    You can also write to:

    His Excellency Mr Ban Ki Moon
    United Nations Secretary-General
    UN Headquarters
    First Avenue at 46th Street
    New York, NY 10017
    USA
    E-mail: sgcentral@un.org

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
    ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
    Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ;
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ;
    ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΤΩ ΕΞΙΣΤΟΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ Π Α Ρ Α Β Α Σ Η ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Υ.Γ. ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ" ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ
    ( ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ )
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ,ΠΟΥΛΑ !
    ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ.

  18. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:47 ΜΜ

    SUCCESS STORY !!!

  19. Βαγγελης 10/06/2013 @ 2:01 ΜΜ

    Θα τους γαμησω το μουνι που τους εβγαλε,τους αλητες.Ας ερθουν να το παρουν,μονο τοιχους θα παρουν.Πιος μας εφτασε να χρωσταμε στην εφορια και δημοσιο.Αυτοι οι αλητες.Μεχρι το 09 που ειχα δουλια δεν χρωσταγα σε κανεναν.Και οταν τα κανανε σκατα ,με βαλανε σε μια κολαση.Οχι μονο δεν ηξερα να κλεβω,αλλα το ειχα για αναποδια αν κρατουσα η εκλεβα λεφτα απο συνεργατες η δημοσιο.Καταντησα ενας ηλιθιος που χρωσταει παντου.Πραγματικα,εχω πολυ μισος γι'αυτους που μας κυβαρνησανε και μας κυβερνουν.Δεν θα αυτοκτονησω οπως μερικοι, αν δεν παρω μαζι μου μερικους απο αυτους και οτι ναναι,απο κλητιρες μεχρι πολιτικους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*