Διαφημίσεις

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ….

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ. Η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ.

http://antiratsistiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_247.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ! !”
  1. ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΑ ΑΝΙΕΡΑΡΧΗΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΟΕΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ (ΨΕΥΔΟ)ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΡΘΟΑΦΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ?

    1. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΚΟΥΝΑΒΙ ΓΕΡΟΛΑΔΑ ,ΕΣΕΙΣ ΕΚΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΛΕΜΕ

  2. Πέρα από τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ και το antiratsistiko.blogspot, δεν υπάρχει πουθενά αλλού η πληροφορία αυτή.
    Κε Γκόνο εάν μάθετε κάτι νεότερο ενημερώστε μας σας παρακαλώ.
    Να είστε καλά!

  3. Βαφτυστικε ο πολεμος ασκηση και ο θανατος ατυχημα.

    Τεστακια κανουν… να δουν σε τι ψυχολογικη κατασταση ειμαστε, και τι αντιδρασεις υπαρχουν. Βλεπεις ο σιωνισμος δεν θα σε ρωτηση ποτε στα ισια: ελληνα κοιμηθηκες; νταξ; μπορω να περασω;

    Ετσι δημιουργει μερικους στημενους φοβους με τα υποχειρια που διαθετει και περνει την απαντηση. Ενα ιδιο σκηνικο ειναι τα ιμμια. Τωρα εαν ριξουν και κανενα αεροπλανακι η κανενα δηθεν τρομοκρατηκο χτυπημα και περιεργο δεν θα ειναι.

    Καλα κρασια.

  4. ΕΠΙΘΕΣΙΣ ..

    ΑΠΌΚΡΟΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΠΌ ΦΩΤΙΑΣ

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ … ΑΣΦΑΛΗΣ..

    ΓΑΊΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ..

    ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ

    ΤΑ ΚΑΎΣΙΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΎΝ

    ΕΣΥ… ΚΑΘΕΥΔΕΙΣ..

    ΦΑΕΘΩΝ

    κορύφωση ΤΏΡΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek