Διαφημίσεις

Μιλάμε για πανικό όχι αστεία…1

2

atm2

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΠΑΝΙΚΟΣ στα ΑΤΜ στην Αλεξάνδρας! ΔΕΙΤΕ τι γίνεται…”
  1. O KOSTAS EXEI 100 EYRO STHN TRAPZA
    O DIMITRIS EXEI 200 EYRO STHN TRAPEZA
    O NIKOS EXEIS 1.000 EYRO STHN TRAPEZA
    ARA I TRAPEZA EXEI 1.300 EYRO
    META THN TROMOLAGNIA TON KANALION
    PAEI O KOSTAS PERNEI TA 100 EYRO
    PAEI KI DIMITRIS SIKONEI KAI TA 200 EYRO
    KAI STO TELOS PAEI KAI O NIKOS KAI PERNEI KAI AYTOS ME THN PSIXI STO STOMA TA 1.300 EYRO
    SIMPERASMA:
    AFOU TROMOKRATISAN TA KANALIA MAS TOYS PARAPANO ANTHROPOUS KAI TREXANE NA PAROUN TA LEYTA TOUS I TRAPEZA STEREPSE APO REYSTO
    KAI EXEIS PALI TA PAPAGALAKIA STHN TV NA SOU LENE EGINAN 600.000 EYRO SE ANALIPSIS MESA SE MIA IMERA.
    PION KOROIDEBETE PAPAGALOI POU THA EPREPE NA NTREPESTE GIA THN DOULEIA POU KANETE
    EMEI EIMASTE OI TRAPEZES,TA MAGAZIA,TA METRO,OLA EMEIS
    EXEI SKEYTI KANEIS OTI AN GIA MIA EBDOMADA DEN PERNOUME ISITIRIO GIA TO LEOFORIO TI TRIPA THA DIMIOURGITHI STO KRATOS???
    EXETE SKEYTI OTI AN DEN PATE NA SIKOSETE TA LEYTA APO TO ATM OI PAPAGALOI DEN THA KSEROUN TI NA POUN????
    GIA NA KSIPNISOUN MERIKOI KAI NA PANE KONTRA STO REMA GIATI DEN MAS BLEPO KALA.
    TORA TREXA ELLHNA NA PAREIS TA LEYTA KAI TRABA SPITI SOU NA DEIS TV KAI NA AKOUS OTI OI TRAPEZES STEREPSAN GIATI ESI KAI EGO KAI O ALOS SIKOSAME OTI LEYTA EIXAME MESA.

  2. Καλησπερα απο Πατησια! Τα υποκαταστηματα της Εθνικης στην περιοχη εχουν μονιμα γυρω στα 15-20 ατομα ουρα. Αλλες τραπεζες λιγοτερο, μονιμα γυρω στα 5-10 ατομα (οχι περισσοτερα). Γινεται τρελο bank run και το ιδιο γινονταν και χθες το βραδυ απλα σημερα ειναι πιο αισθητο!

    Και για καποιους ανεγκεφαλους που σχολιαζουν για της αναληψεις…ο απλος κοσμος βγαζει ελαχιστα χρηματα απλα για να εχει μια μικρη καβαντζα για βενζινη και σουπερ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Βγαζουν χρηματα απο το μισθο τους.

  3. Κανονικά κι αν ήμασταν λαός με εθνική και κοινωνική συνείδηση δεν θα έπρεπε να πάνε στα ΑΤΜ ούτε όσοι δεν έχουν δεκάρα σπίτι ούτε για τα καθημερινά.
    Αλλά δυστυχώς…

    1. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12.00 ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΡΕΕΙ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΧΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ?

      ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *