Διαφημίσεις

Έχω ακούσει το κλάμα της καρδιάς σου. Έχω δει την αναζήτηση της ψυχής σου. Ξέρω πόσο βαθειά έχεις ποθήσει την αλήθεια. Το φωνάζεις με πόνο, το φωνάζεις με χαρά. Αδιάκοπα. Με ικετεύεις. Να εμφανιστώ. Να αποκαλυφθώ. Το κάνω εδώ τόσο ξεκάθαρα που δεν μπορείς να το παρανοήσεις. Με γλώσσα τόσο απλή που δεν μπορείς να μπερδευτείς. Με λέξεις τόσο κοινές που δεν μπορείς να χαθείς μέσα στην περιττολογία.
Μια ασυνήθιστη εμπειρία, που καθώς θα τη βιώνεις θα συγκινηθείς, θα χαρείς, θα κλάψεις

Το συναίσθημα είναι η γλώσσα της ψυχής.
Ωστόσο μέσα στα πιο βαθιά σου συναισθήματα, βρίσκεται η ύψιστη αλήθεια σου
Οι λέξεις μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις κάτι.

Δες την συνεχεια εδω



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Συζήτηση με το Θεό”
  1. Εχω γνωρισει τον θεο μεσα απο τον ερωτα τα βραδυα που περιμενα απλα να δω την μορφη σου να ξεπροβαλλει μεσα απτα σκοτεινα σοκακια.Σταματουσε ο χρονος η κυλουσε τοσο βιαστικα σαν ερχοσουνα και με θυμωνε καθως εφευγες και με εσπρωχνε στην πραγματικοτητα που μου εχουν επιβαλλει. Και οταν μυριζαν οι γειτονιες γιασεμι εσενα παλι μου θυμιζουν και περνουσαμε στην κυκλοφορια σαν μικρες ανεμελες ακτινες φωτος και τους αφηναμε ολους πισω κολλημενους στο φαναρι.και οταν κοιμομασταν στο πατωμα πιο βαθυ και γαληνιο υπνο απο αυτον δεν εχει ξαναγευτει το κορμι μου.και μεσα στους σταθμους διναμε τα τελευταια μας.ς κερματα στους περιπλανουμενους περαστικους που ψαχνανε απεγνωσμενα να δουν τον δικο τους θεο.εχω γνωρισει τον θεο στις σταλες της βροχης που πεφτουνε στο προσωπο μου..σε μια μελωδια απτο μπασο σου.σε ενα εφηβικο μηνυμα στον τειχο.εχω γνωρισει τον θεο κοιταζοντας τα παιδια να παιζουνε κρυφτο στις πλατειες.γνωριζω τον θεο σε καθε ανωνυμη ζωγραφια κρυμμενη στα συρταρια σου σε καθε στιχο σε ολες τις διαθεσεις της θαλασσας.γνωριζω τον θεο μεσα απο ενα ποιημα σου. Καρυωτακη <στο ταβανι μεσα βλεπω τους γυψους.μαιανδροι στον χορο τους με τραβανε.η ευτυχια μου σκεπτομαι θαναι ζητημα υψους.(Ταπεινή τέχνη χωρίς ύφος,
    πόσο αργά δέχομαι το δίδαγμα σου!)
    Ονειρο ανάγλυφο, θα 'ρθω κοντά σου
    κατακορύφως.γνωριζω τον θεο απτον πονο για εμαςς την ανθρωποτητα και με πεισμωνει πιο πολυ στο να τον δειξω και σε εσενα.ευχαριστω τον θεο που κατοικει μεσα μου και ας μην μαθω ποτε πως τον λενε.

    Stardust

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *