ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Στη Χάγη η Ελλάδα για τη σφαγή του Διστόμου

· Κατοχικά Νέα

Την απόφαση της κυβέρνησης να παρέμβει ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης στη διαμάχη Γερμανίας και Ιταλίας για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και συγκεκριμένα εκείνων που αφορούν στη σφαγή του Διστόμου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.”Στην λήψη της απαιτούμενης απόφασης έπρεπε να εξετάσουμε προφανείς ηθικούς, νομικούς και πολιτικούς λόγους, αλλά και σημαντικά ζητήματα ύψιστης εθνικής σημασίας και τα συνολικά συμφέροντα της χώρας, ιδιαίτερα σε μία κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας”, ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου.

“Είναι προφανές ότι, όλες οι ενέργειές μας έχουν μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος”, πρόσθεσε.

Δεκάδες κάτοικοι του Διστόμου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από τη γερμανική πρεσβεία,ζητώντας δικαίωση Δεκάδες κάτοικοι του Διστόμου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από τη γερμανική πρεσβεία,ζητώντας δικαίωση Όπως γνωστοποίησε, η απόφαση ελήφθη, ύστερα από την εξέταση της υπόθεσης από τα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης. Ο πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι η προετοιμασία για την παρέμβαση της Ελλάδας στην συγκεκριμένη υπόθεση έγινε με τη συνεργασία Ελλήνων διεθνολόγων και ξένων εμπειρογνωμόνων “με απτή εμπειρία του Δικαστηρίου της Χάγης”.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μετανάστες και ευρωπαϊκά σύνοραΔΙΕΘΝΗ

Η Ελλάδα ζητά ευρωπαϊκό «φρένο» στις αιτήσεις ασύλου σε μαζικές κρίσεις – Τι αλλάζει στο μεταναστευτικό

ΕΛΛΑΔΑ

Θα δοθεί παράταση στις ταυτότητες

Πρατήριο καυσίμωνΕΛΛΑΔΑ

Νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα: Η κυβέρνηση εξετάζει πρόσθετα μέτρα αν συνεχιστεί η πίεση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *