Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Για μια ώρα τα έλεγαν ο Βενιζέλος με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιντγκορ Λίμπερμαν.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για θέματα που αφορούν την Ελλάδα και το Ισραήλ, και εξέτασαν από κοινού την κατάσταση που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Το βασικό όμως είναι πως αυτή την περίοδο, Ελλάδα και Ισραήλ εντατικοποιούν τη συνεργασία τους σε στρατιωτικά θέματα. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα υπουργού:

“Υπάρχουν ανταλλαγές συναντήσεων και επισκέψεων μεταξύ των Αρχηγών των Επιτελείων των δύο χωρών, έχουμε ένα πυκνό και ενδιαφέρον πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας με ασκήσεις, συνεκπαιδεύσεις και θα συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση αυτή.”

Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις σχέσεις της χώρας μας με τον Αραβικό κόσμο:

“Για μας, γνωρίζετε, ότι προτεραιότητα είναι η αποφυγή των εντάσεων και η ασφάλεια στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Το Ισραήλ επίσης έχει πολύ σημαντικά προβλήματα ασφάλειας, τα οποία κατανοούμε και σεβόμαστε απολύτως.

Η Ελλάδα έχει παραδοσιακές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο και έχει μια γνήσια στρατηγική σχέση με το Ισραήλ και είναι πάντα έτοιμη να παίξει έναν θετικό εποικοδομητικό ρόλο για να αντιμετωπιστούν χρονίζοντα ιστορικά προβλήματα που όλοι γνωρίζετε πάρα πολύ καλά.

Από την πλευρά του ο κ Λίμπερμαν ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους Έλληνες πιλότους και γενικά την αποστολή που συμμετείχε στη κατάσβεση των πυρκαγιών στο ισραήλ και τόνισε:

“Θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμη φορά την εκτίμησή μας για τη βοήθειά σας κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στη Χάιφα, στο Ισραήλ, τον περασμένο μήνα και φυσικά για την υπεύθυνη προσέγγισή σας σε ευαίσθητα θέματα, όπως αυτό του στολίσκου.

Νομίζω ότι αυτού του είδους η συνεργασία μπορεί να συμβάλει στη σταθερότητα στην περιοχή μας και στην κατανόηση μεταξύ όλων των χωρών της Μεσογείου.

Αντιμετωπίζουμε πολλές κοινές προκλήσεις σε τομείς όπως το περιβάλλον, η παράνομη μετανάστευση, η ενέργεια.¨”

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek