Διαφημίσεις

Και εγω ψηφισα ΟΧΙ γιατι ειμαι Eλληνας και το ΟΧΙ ηταν για την Eλλαδα μου …ΟΧΙ για τα σαπακια που κυβερνουν!

https://www.youtube.com/watch?v=Bh-48hyPPPI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “Στα τέσσερα και απόλαυσε το …”
  1. Φυσικά…Το Οχι είναι για την Ελλάδα!
    Το ότι το πολιτικό σύστημα θα κάνει ούτως η άλλως τη δουλειά του
    δε σημαίνει ότι εγώ κι εσύ θα λέμε ναι…
    είτε θα βγάζουμε την …
    μουλωχτή ουρά απ’έξω…

  2. Εαν είχαμε δώσει ναι στο δημοψήφισμα ..θα είχαμε δώσει την Οσσα και τον Ολυμπο…
    Σίγουρα πράματα.
    Οι ”άκυροι”….να ναι καλά..που κόλλησε στο 61μισο% το ποσοστό..και δε πήγε παραπάνω..

  3. Πάρε κι ένα ανέκδοτο..επίκαιρο
    ..
    Ενας Ιταλός ένας Τούρκος κι ένας Ελληνας….
    Κάποτες ξέμειναν στη ζούγκλα!…
    ..Και ξαφνικά..βγαίνουν οι μαύροι μπροστά τους..Τα’χασαν…
    Τους αρπάνε οι μαύροι και τους πάνε σηκωτούς στον φύλαρχο!…
    Τους κοιτάει ο φύλαρχος και τους ζυγίζει…Χμμμ…
    -Χμμμ…Γκαλώς τα πουλάκια μου..Τι ντουλειά έχετε σεις εντώ ρε στο χωριό μας?..
    -Βόλτα κάναμε και χαθήκαμε ..αρχηγέ…λένε αυτοί…
    -Α..μπόλτα..κατάσκοποι ρε είσατε..και θα σας τιμωρήσω! παραδειγματικά ..γκουφάλες!
    Και ρωτάει χωρίς πολλά πολλά ο φύλαρχος τον Ιταλό πρώτα..
    -Εσύ..σύ Ιταλέ..τί προτιμάς??..Γκάματο?…’η τάνατο?..
    ..-Εγώ..εγώ προτιμώ..γκάματο αρχηγέ μου….τι να κάνω…
    -Μαρμαντιούκ! Φωνάζει ο φύλαρχος…
    -Ορίστε?..
    -Γκάματον αυτόν…Μπαμ..μπάμ ο Μαρμαντιούκ…. Αχααχχχ…αμμμμαννν…ο Ιταλός….το μαζέψανε με το.. στυπόχαρτο το φρατέλι..
    -Εσύ..Τούρκο?..Τι προτιμάς?…Γκάματο?..ή τάνατο?…
    Ωχ…Τι σκεφτόταν ο Τούρκος…δε του πήγαινε του φουκαρά να τον…Το ξανασκεφτόταν..έβλεπε και τη σπάθα όμως του μαύρου που την ακόνιζαν ..
    Ωχχ,,Γκάματο είπε κι ο Τούρκος..είδε κι από είδε..
    -Μαρμαντιούκ!..
    Ορίστε?..
    Γκάματον κι αυτόνε!!..
    ,παμ..μπαμ..μπαμ…Ωχχχχ..Ααχχ…Πάρτο κάτω και τον Τούρκο…
    Ερχεται κι ο Ελληνας…ο μάγκας..
    -Εσύ ρε ?..μόρτη..τι προτιμάς?..Γκάματο ή τάνατο?..
    -Τάνατο! με παράστημα ο Ελληνας βροντοφώναξε !..
    -..Μαρμαντιούκ!..
    -Ορίστε?..
    ..-Γκάμα τον..
    μέχρι τάνατο!…

  4. Αλήθεια, πόσοι άραγε καταλαβαίνουν;; Γιατί αν καταλαβαίνανε, αλλιώς θα ήταν τα πράγματα…
    Γεμίσαμε Εφιάλτες, ταμπουρωθήκαμε στο ΕΓΩ μας και γι’ αυτό φτάσαμε εδώ…
    Δυστυχώς, γι’ ακόμη μία φορά, το δόγμα του σοκ, δούλεψε τέλεια….

  5. Πρεπει να ολοκληρωθει η αδικια για να μην πει κανεις μετα οτι δεν ηξερα η εκανα λαθος..

    Αυτο αφορα και τους βαλτους που καινε την αληθεια βαση μισθιου.

    Για να περιγραψει κανεις την αληθεια θελει πολλα γραμματα λεξεις προτασεις..

    Αυτο που περιμενουμε ειναι περιφεριακες αναφλεξεις για να μας γεμισουν
    Μεταναστες..
    Η Ευρωπη πλεον δεν εχει ουτε υπαρξη ουτε ουσια…Το αρμα αυτο εφτασε στο τελος του…
    Ας κρατησουμε … γιατι ειμαστε χρησιμοι
    Καλη δυναμη αδελφια…
    Και απο καρδιας ας αγαπησουμε τον καθε Ελληνα.. θα αλλαξουν ολα..
    Βοηθα με και δεξου την βοηθεια μου στην γειτονια στην πλατεια στην σκαλα στον δρομο.
    Αυτη ειναι η πιο ηχηρη αντισταση..κανεις δεν περισσευει…

  6. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΛΙΓΝΗΤΟΡΥΧΕΙΑ..
    ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ,,[ ΑΗΣ }
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 4ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ..[ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΙΣΩΣ- ΣΚΛΗΡΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ…ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ }
    ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 50-80 ΔΙΣ ΕΥΡΩ…..

    ΕΚΠΟΜΠΗ Κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΤ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ..

  7. Πήρανε το Σύνταγμα το ελληνικό το κάνανε κωλόχαρτο για να σκουπίζουν τον κώλο τους και μετά δε πετιέται βεβαίως βεβαίως, το δίνουνε εδώ στους δικούς μας για να φυσάνε τη μύτη τους…

  8. Sygnomi pou den anaferomai sto arthro alla stin diafimisi me to korani sta Ellinika se web radio pou vgainei. Epitides to kanoun apo tin google?!… Giati tosi latreia epitelous me to islam? Tosi diafimisi?
    Í einai ki ayto enas apoprosanatolismos opos ta party tis timis(?!!) ton poustakion-gay klp pou einai
    shediasmena, se syndyasmo me ta plithoi ton himpantzidon islamiston pou tha eksypiretisoun kalytera apo tous hristianous-arhika-ta shedia tis pagkosmoiopoiisis ton palavon me tis megales idees athnasias kai “doksas”, alla kai misanthropias kai oikogenoiakon thematon pou diaionizontai apo genia se genia? Skefteiteto ligo, oi pio katapiesmenoi einai ta skata, katapiesmenoi eytheos analoga me to poso skata einai. Ara PARA PARA MA PARA POLYYYYY Katapiesmenoi…
    A, kai kati akoma gia ta poustakia… Imoun tis apopsis oti “entaksei more anthropoi einai ki aytoi kai
    oso den enohloun tote kanena provlima, siga ti egine, kai to ti kanoun me tin kolotrypida tous einai thema diko tous” . Polloi skeftontai etsi, einai anthropino. Omos,fovoumai,pera gia pera Lathos.
    Giati? Eksigoumai. I poustiasi, EINAI ontos mia arrostia. Tis psyhis. Poso mia psyhi arrosti loipon,
    einai ikani gia ygii zoi, lipsi apofaseon klp klp otan stin vasi tis einai diastrevlomeni? Ti einai kakia
    nomizete?

  9. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ : ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ? ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ? ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ? ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ , ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ? ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ- ΚΡΑΤΟΥΣ – ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ? ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ? ΠΟΙΑ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΥΘΗΣΜΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ? ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΞΟΔΕΥΕΙ ΔΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟ. ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ. ( ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ) ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ! ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

    1. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΕ, ΟΧΙ ΕΤΣΙ…ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ… ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.

      ΓΝΩΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΟΥΝ…. ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ “ΟΧΙ” (ΓΙΑ ΤΟ “ΝΑΙ” ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ) ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΩΣ ΕΛ-ΛΗΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΧΕΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΜΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΙΝ ΠΟΙΩΝ? ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΜΟΥ.

      ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

      ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ) .. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑ?

      ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΦΟΒΑΜΑΙ,, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΖΑΛΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

      ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.. ΣΗΜΕΡΑ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.. ΗΛΠΙΖΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ….

      ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ , ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ….. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΦΟΒΟ.

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
      ΙΩ

      1. ΙΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ , ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΥΜΟ ,ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΤΑ ΕΝΙΩΣΕΣ ? ΩΡΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ! ) ΣΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ : ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΔΑΧΗ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ STRANGER ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !

  10. Για άλλη μια φορά θα λυπήσω πολλούς, όχι ότι βέβαια με αυτό ελπίζω να αλλάξει κάτι από την βλακεία που μαστίζει αυτόν τον τόπο, αλλά απλά έτσι για το γαμώτο να είναι γραμμένο.

    Απόδειξη διαχρονική ότι ελάχιστο μυαλό υπάρχει στα κεφάλια όσων ζουν σ’ αυτήν την χώρα είναι η Δισχιλιετής σκλαβιά που μας έχει κατσικωθεί, χωρίς να υπάρχει εμφανής προοπτική να αποβληθεί και αποτιναχθεί τουλάχιστον στις μέρες μας.

    Το ‘χει φαίνεται η μοίρα αυτού του τόπου, η βλακεία του κόσμου θα ‘λεγα, να ψάχνει προδότες και πεμπτοφαλλαγγίτες να τον οδηγούν και να τον κυβερνούν, να επιλέγει το σάπιο και το βρομερό, ν’ ακούει και να δίνει βάση σε σειρήνες, να εκμαυλίζεται με χάντρες και καθρεφτάκια, να γίνεται ρουφιάνος και κατσαπλιάς, να δηλώνει δούλος και ραγιάς.

    Έχουν εκλείψει πλέον οι λαμπρές εκείνες μέρες του παρελθόντος και έχουν πάρει την θέσην τους εκτός της βλακείας και της άγνοιας κάθε τι βρομερό και τρισάθλιο.
    Μόνη παρηγοριά η εμφάνιση μεμονωμένων περιπτώσεων που για την ώρα δεν φαίνεται να κάνουν την διαφορά, να προκαλούν την αλλαγή.

    Τα μάτια και τ’ αυτιά του λαού ερμητικά κλειστά δεν επιτρέπουν σε κανένα κάλεσμα να περάσει, κάνοντας εμφανές το μάταιο κάθε προσπάθειας.

    Τι και αν οι λίγοι εκείνοι προσπαθούν να αποκαλύψουν, να δείξουν και ν’ αφυπνίσουν συνειδήσεις αφού σχεδόν κανείς δεν θέλει να δει και ν’ ακούσει ;

    Αυτό μήπως δεν έγινε στις εκλογές του Γενάρη ;
    Το ίδιο δεν συνέβη και πριν λίγες μέρες με το κίβδηλο δημοψήφισμα ;

    Μήπως ξανά και πάλι οι λίγοι εκείνοι δεν προσπαθούσαν να δείξουν τον δρόμο ;
    Ποιος όμως άκουσε ;

    “Έλληνα” δεν έχεις καμμιά δικαιολογία, δεν υπάρχει δεν ήξερα, δεν γνώριζα – σου τ’ είχαμε πει, σου ‘χαμε δείξει τον δρόμο, όμως εσύ επέλεξες, αντί να αποτινάξεις τους όποιους περιορισμούς και εμπόδια υπήρχαν, να φορέσεις αλυσίδες και να δεθείς μόνος σου χειροπόδαρα, έτσι που δύσκολα κάποιος να μπορεί να σ’ ελευθερώσει.

    Ακόμα όμως και αυτήν την ύστατη στιγμή, προτού η κατάσταση να παγιωθεί αμετάκλητα, μπορείς αν το θελήσεις να αποτινάξεις τον ζυγό, να πάρεις την μοίρα και την τύχη στα χέρια σου, να χαράξεις πάλι δρόμους ελεύθερους, ν’ ατενίσεις φωτεινούς ορίζοντες και να ζήσεις ξανά μεγάλες λαμπρές δόξες ….. αρκεί να το θελήσεις, δεν χρειάζεται να παρακαλέσεις, να προσκυνήσεις, να προσευχηθείς …. μπορείς να το κάνεις … το θέλεις ;;;

    Εκτός πια και τόσο σου αρέσει να είσαι ….. στα τέσσερα !!!

    Αποφάσισε …… αλλά μην χασομεράς …. δεν έχεις χρόνο !!

    Μην κλαις και μην μοιρολογάς
    ….. απλά …. Διάλεξε … ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ή δούλος …..

    Αυτά ……….

    ΥΓ. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις βοήθεια ….. έχει έρθει ….. και είναι εδώ ….. εσένα περιμένει.
    Αν δεν το κάνεις …. η επόμενη φάση είναι να ….. σου επιβάλλουν να είσαι ελεύθερος, το πότε όμως δεν θα το αποφασίσεις πλέον εσύ ….. αλλά “ΑΥΤΟΙ”.

  11. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ…
    Η ΝΕΜΕΣΗ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
    Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

  12. Σ Κ Α Τ Α

    ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ

    Εχω την εντυπωση οτι το καλυτερο τους…ειναι να μας πανε σ εθνικο διχασμο και να φαγωθουμε μεταξυ μας..

    Δεν θα τους περασει

  13. Δεν μπορω να καταλαβω κατι… με τι @ριιδι@ το παιζετε ολοι ελληναραδες υπερηφανοι? Με δανεικα ζουμε ρε το ξερετε? Και μην ακουω φανφαρολογιες Ελληναραδικης περηφανιας. Ολοι εσεις στις παρεες λετε οτι αμα γινει το κακο θα πατε εξωτερικο δηλαδη θα τα γ@μησετε ολα και μετα θα την κανετε. Δεν την κανετε στο διαολο ρε να δουμε τι θα κανουμε εμεις οι γερμανοτσολιαδες μπας και το σωσουμε μεσα στην ενωμενη ευρωπη αντι να καταληξουμε στο τελος γιουνανισταν!

    1. “ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”

      ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ’ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ, ΤΩΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ.
      ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ EUROPE ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ… ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
      ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ -ΜΑ ΟΛΑ- ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΥΣΙΑ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ… ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ…ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ….
      ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΔΟΥΛΟΣ ‘Η ΘΥΣΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΑΙΜΑ…
      ΝΑΙ ΦΙΛΕ, ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΖΟΥΜΕ…ΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ “ΤΟΜΗ” ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΟΥ.

    2. “Σκάστε Επιτέλους” Είμαι τόσο θυμωμένος που το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι το εξής ραγιαδάκο: Άντε γαμήσου εσύ και η νεοταξική Ευρώπη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Υ.Γ Ζητώ συγγνώμη από τον stranger και τους λοιπούς συνομιλητές μου αλλά είμαι πολύ θυμωμένος.
      Γιώργος

  14. Κυριε Σκαστε επιτελους ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εσυ .Ποιος μας εφερε σε αυτη την κατασταση αν οχι κατι Ευρωληγουρηδες σαν και του λογου σου που οταν ακουνε Ευρωπη κατεβαζουνε τα βρακια και πεφτουνε στα τεσσερα?????Ζητατε τωρα και τα ρεστα?????

  15. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ?
    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΔΗΜΟΨΩΦΙΣΜΑ Ο AXEL CHIPRA ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ .ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ AXEL ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ (ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο STRANGER,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

  16. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ Μ@@@@Σ,,,! ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ Κ@@Ο, ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΤΜ,ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ,ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΑΤΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΡΕ?? ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ??ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΟΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ?,ΠΟΥ ΑΝΑΘΑΡΡΕΨΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ,ΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ…? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ Α@@@@@Α,ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ??ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ!ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ! ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ!ΜΟΥ Γ@@@@@Σ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕΣ,ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΙΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@@@@ΑΣ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  17. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙΚΙ ΣΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *