Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:39 - 14/06/2015

Σου έχω ξαναπεί ότι οι κυνες θα βοηθήσουν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σ’ έναν άγνωστο χρόνο στο μέλλον σε μία συγκεκριμένη μάχη θα υπάρξουν σύμμαχοι για τον άνθρωπο .

Αν αυτή τη μάχη την δούμε είτε οχι για την καταλάβουμε θα συμβεί ό,τι και να γίνει .

Εσύ πιστεύεις ότι οι σκύλοι δίπλα σου είναι απλά όντα τα οποία είναι φίλοι σου, σε προστατεύουν , σε αγαπάνε ,υπάρχει όμως κι ένα άλλο επίπεδο ,ένα επίπεδο ενεργειακό οπου σκύλος βρίσκεται εκεί για να σταμάτα οποιαδήποτε ας το πούμε αιχμηρη ενέργεια που έρχεται εναντίον σου.

Είναι τόσες πολλές οι ιστορίες σκύλων οι οποίοι αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο στην οικογένεια και θυσίασαν την δικιά τους ενεργια ζωής για να γλυτώσουν αυτόν που ήρθαν να προστατεύσουν .

Αλλά ακόμα και στο αυτο το επιπεδο το κοινωνικό αν το δεις θα καταλάβεις οτι αν πότε συμβεί κάτι μέσα στις μεγάλες πόλεις μας τότε οι σκύλοι ιδίως οι μεγαλόσωμοι θα ειναι ικανοι να προστατεύσουν μια οικογένεια ή να διώξουν ομάδες ‘εσωτερικων εχθρων” από να μας κατακτήσουν .

Βέβαια το σύστημα που μας κοίτα, το μεγάλο μάτι γνωρίζει την φιλία των συμμάχων μας και προβλέπει ότι στο μέλλον θα είναι ένα πρόβλημα αν όλοι μας είχαμε σκεφθεί βαθιά, γι’ αυτό το λόγο φροντίζει από τώρα να δυσκολέψει έντονα την ζωή των ελλήνων που βρίσκονται σε κρίση σε σχέση με το να έχουν τα κατοικίδια τους.

Δε λέω ότι οι νόμοι είναι παράλογοι ούτε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν απλά λέω ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θαηταν πιο εύχρηστοι και μαλακοι και με λογική να βοηθησουν να εχει καποιος ενα κατοικιδιο….σε μια χώρα που δέχεται οικονομικό πόλεμο !

Από την άλλη θα πεις ότι εάν οι νόμοι δεν ειναι σκληροι κανείς δεν θα τους ακολουθήσει ξεχνάς βέβαια ότι μιλάς για να ποσοστό κατά 99% ανθρώπων που αγαπούν τα κατοικίδια τους που δεν θέλουν τα κατοικίδιά τους να έχουν τσιπάκι πχ..!

Τι εννοω με την τελευταία παράγραφο; Ότι ξεκινώντας από τον κοντινό σου φίλο συνηθιζεις..!!!

Ξεκινώντας από τον πιστό σου φίλο να δέχεσαι αυτά που δεν θες να δεχθείς για τον εαυτό σου είναι ένα βήμα στο να υποταχθείς .

Αν ειλικρινά αγαπάς το σκύλο σου και εσύ προσωπικά δεν θα ήθελες ποτέ να βάλεις τσιπάκι στον εαυτό σου γιατί να θελήσεις να βάλεις στον πιστο σου φίλο;

Παρακάτω δειτε τους νόμους που έρχονται για όσους θέλουν να έχουν δίπλα τους τους συμμάχους τους ,τους φίλους τους ,τους ενεργειακούς προστάτες τους..!!

Τα κύρια πρόστιμα

– Απουσία εν ισχύει αντιλυσσικού εμβολιασμοί και μη τοποθέτησης της μεταλλικής κονκάρδας ή παράλειψη καθαρισμού του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου 100 ευρώ

– Παράλειψη προσκόμισης στον οικείο δήμο του αντιγράφου πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης 300 ευρώ

– Μη κατοχή ενημερωμένου και θεωρημένου βιβλιαρίου υγείας ή διαβατηρίου 300 ευρώ

– Παράλειψη τήρησης κανόνων για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου ή παράλειψη λήψης μέτρων πρόληψης της εξόδου του σκύλου 300 ευρώ

– Εγκατάλειψη τραυματισμένου ζώου ύστερα από τροχαίο ατύχημα 300 ευρώ

– Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας του ζώου συντροφιάς ή της εξέτασης από κτηνίατρο 500 ευρώ

– Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας, υγειονομικών και αστυνομικών διατάξεων και διατήρηση πρισσοτέρων από δύο ζώων συντροφιάς σε διαμέρισμα όπου ο κανονισμός απαγορεύει τη διατήρηση ζώων συντροφιάς 500 ευρώ

– Πώληση ζώου συντροφιάς με ηλικία μικρότερη των 8 εβδομάδων και πώληση σκύλων και γάτων σε υπαίθριους χώρους 1.000 ευρώ ανά ζώο

– Εκτροφή έστω και ενός θηλυκού σκύλου αναπαραγωγής χωρίς άδεια εκτροφής 1.000 ευρώ ανά ζώο

– Εκτροφή και αναπαραγωγή ακρωτηριασμένων ζώων μετά την οριζόμενη λήξη της μεταβατικής πενταετούς περιόδου 1.000 ευρώ ανά ζώο

– Εισαγωγή και εμπορία ακρωτηριασμένων σκύλων 1.000 ευρώ ανά ζώο

– Ανυπαρξία ειδικών κλουβιών σε επιβατικά πλοία για την μεταφορά μεγάλων ζώων 5.000 ευρώ

– Χρησιμοποίηση ζώου σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με οικονομικό όφελος 5.000 ευρώ για κάθε χρησιμοποιούμενο ζώο

– Εκτροφή και εκπαίδευση ζώου για μονομαχία 10.000 ευρώ ανά ζώο

– Διατήρηση ζώου σε τσίρκο ή θίασο που χρησιμοποιείται με οποιονδήποτε τρόπο ή σκοπό στο πρόγραμμά του ή πραγματοποιεί παράσταση 20.000 ευρώ για κάθε ζώο που διατηρείται

– Κακοποίηση, βασανισμός, κακή ή βάναυση μεταχείριση ζώου, καθώς και εμπορία ή διακίνηση μέσω διαδικτύου 30.000 ευρώ για κάθε ζώο και κάθε περιστατικό.

Κατοχικα Νεα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Συμφωνω με τα προστιμα για την εμπορια και κακοποιηση των ζωων.Συμφωνω επισης για την αναγκαιοτητα φροντιδας και υγειας των ζωων οπως επισης και για τον ασφαλη περιπατο τους.Διαφωνω καθετα με το τσιπακι.Διαφωνω με το υψος των προστιμων που ειναι αποτρεπτικο για οποιον θελει ενα ζωο συντροφιας.Συμφωνω απολυτως με το προστιμο παραλειψης καθαρισμου του περιβαλλοντος απο τα περιττωματα του ζωου. Αυτα βεβαια οσον αφορα τις πολεις.Τι θα γινει με τα τσομπαναρεικα σκυλια?Τι θα γινει με τις γατες στα χωρια?Τι θα γινει με τα αδεσποτα?Γιατι δεν κανουν πρωτα χωρους φιλοξενιας των αδεσποτων και μετα να αρχισουν τα προστιμα?Πως θα μας πεισουν οτι ενδιαφερονται για το καλο των ζωων και οχι για το αλισβερισι που θα δημιουργηθει?

  2. Ανώνυμος 06/14/2015 @ 1:29 ΜΜ

    Δεν γνωρίζω ποιός έγραψε το άρθρο αλλά θέλω μόνο δύο λέξεις να του πω… ΑΝΤΕ-ΑΝΤΕ;
    Πας καλά άνθρωπέ μου; Καταρχήν διάβασες την νομοθεσία πριν την αραδιάσεις;
    Αν την διάβασες και είσαι κυνόφιλος όπως λες, μπορείς να γράψεις σε ποιά πρόστιμα διαφωνείς πέραν του τσιπαρίσματος;
    Να σε βοηθήσω λίγο καθώς και τους αναγνώστες; Θέλεις ελαστικότερους νόμους που;
    1. Απουσία αντιλυσσικού εμβολιασμού;
    2. Κατοχή βιβλιαρίου υγείας;
    3. Τήρηση κανόνων για ασφαλή περίπατο;
    4. Εγκατάλειψη τραυματισμένου ζώου;
    5. Πώληση σκύλων και γατών σε υπαίθριους χώρους;
    6. Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας του ζώου;
    7. Επίσκεψη σε κτηνίατρο;
    8. Παραπάνω από δύο ζώα σε κάθε διαμέρισμα;
    9. Συμμετοχή σε δημόσια έκθεση;
    10. Συμμετοχή σε μονομαχίες;
    11. Κακοποίηση, βασανισμός ή βάναυση μεταχείριση;
    12. Συμμετοχη σε τσίρκο ή θίασο;

    ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή ή

    13. ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΖΩΟΥ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

    Γράψε τι σε χαλάει από τα παραπάνω έτσι για να ξέρουμε, γιατί το μόνο που είμαστε σίγουροι μέχρι σήμερα, είναι ότι ο νεοέλληνας λόγω ανυπαρξίας πολιτισμικού επιπέδου, αξιών, αρχών, νοοτροπίας, ΑΓΩΓΗΣ, κοινωνικής ευθύνης και συνειδησης, όπως σε όλα έτσι και σε αυτό ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ, Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!!!
    Μεχρι αυτός ο λαός να αποκτήσει έστω και ελάχιστη αίσθηση κοινωνικής παιδείας, εάν δεν μπουν έστω και ελάχιστοι νόμοι (γιατί αυτοί ελάχιστοι είναι) όχι κάτοχοι κατοικιδίων δεν μπορούν να είναι αλλά ούτε τον ιδιο τους τον εαυτό να διαχειριστούν!
    Καταρχήν, δεν μπορώ να καταλαλάβω πως θεωρείται κανείς κυνόφιλος όταν υποχρεώνει ένα μεγαλόσωμο σκύλο να διαβιεί σε ένα στενό μπαλκόνι ή έναν αναλογου μεγέθους ή και δύο ζώα μαζι να ζουν σε μια μικρή γκαρσονιέρα!
    Πως είναι κανείς ζωόφιλος, όταν υποχρεώνει μια ψυχή να τον ακολουθεί δεμενη με αλυσίδα απο τον λαιμό!
    Περισσότερο διακρίνω ΣΤΡΕΒΛΏΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΕΓΩ παρά ζωοφιλία απο πονόψυχους ανθρώπους!
    Ποιός είναι αυτός που ΑΓΑΠΑΕΙ και θέλει ΔΕΣΜΙΑ την ψυχή της αγάπης του!
    ΑΓΑΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και οι περισσότεροι (όχι όλοι ευτυχώς) ΚΑΤΟΧΟΙ (;;;;;;) (γιατί μου θυμίζει τη λέξη ΚΑΤΟΧΗ, α ναι γιατί τότε υπήρχε πολλή ΑΓΑΠΗ φαίνεται!!!) εκδηλώνουν μόνο εγωϊστικα μια λανθάνουσα “ανωτερότητα”!
    Και κάτι τελευταίο… Θεωρούσα πως η αγάπη προς την ψυχή του ζώου, επαγωγικά δήλωνε και αισθήματα φιλανθρωπίας! ΑΜ ΔΕ!!!
    Οταν προς χάρην ευκολίας όχι των ζώων αλλά των βολεψάκηδων ιδιοκτητών τους, τα πάρκα μετατρέπονται σε δημόσιες τουαλέτες ζώων χωρίς κανόνες, οι παιδικές χαρές σε σκυλισιες χαρές και οι χώροι εκγύμνασεις των παιδιών (γήπεδα μπάσκετ – βόλευ) σε χώρους εκπαίδευσης σκύλων, με αποτέλεσμα να εκδιώκονται τα παιδιά των ανθρώπων (τα οποία στις πόλεις μονο εκεί μπορούν να παίξουν ελεύερα) προς χάριν των κατοικίδιων των εγωϊστικών πιθήκων ιδιοκτητών τους, ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ/Α, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ!!! ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!
    Για πολλά χρόνια στη ζωή μου είχα τρία υπεροχα πλάσματα πραγματικούς φίλους! Δύπ σκυλιά και μία γάτα, οι οποίοι φρόντιζα να μην ενοχλούν το περιβάλλον των ανθρώπων, ήταν πάντα καθαροί, ήμεροι, παιχνιδιάρηδες και ακόμη και την ανάγκη τους είχαν εκπαιδευτεί να την κάνουν σε σχεδόν απάτητα από τους ανθρώπους και κυρίως από τα παιδιά σημεία, με μεγαλύτερο κόπο και για αυτούς και για εμένα (η γάτα είχε ειδικό χώρο στο μπαλκόνι)!
    Πάντα εμβολιασμένοι και με προληπτική ιατρική σε φίλο κτηνίατρο! Σαν παιδιά μου!
    Αυτό που δεν μπορεί να αντιληφθεί το 80% των ελληνων που διατηρούν κατοικίδια, είναι ότι όταν αποφασίζεις να το κάνεις, βάζεις ένα μέλος στην οικογένειά σου, το οποίο θα σου δώσει ακόμη περισσότερα από ότι αναφέρει ο αρθρογράφος, αλλά θέλει τρέξιμο, χρόνο και κόπο!
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!
    Δεν τα έχω με τις αλυσοδεμένες τετράποδες ψυχές, με τα δίποδα εγωϊστικά ζώα που τα κουβαλάνε τα έχω!!!

  3. Ο σκυλος ηταν απο παντα το πιο κοντινο ζωο που θα μπορουσε να εχει ενας ανθρωπος το πιο κοντινο σε σχεση με ολα τα υπολοιπα φυσικα ο σκυλος πριν να γινει κατοικιδιο ηταν ενα ελευθερο ζωο στη φυση.
    παλιοτερα σε μικροτερη ηλικια μ αρεσε να εχω ενα σκυλο θα ηταν ομως καλυτερο οι σκυλοι να ζουσαν ελευθεροι στη φυση παρα σκλαβωμενοι σαν “κατοικιδια”.
    Οι σκυλοι γεννηθηκαν σκλαβοι κι οχι ελευθεροι αλλα σε αυτη τη κοινωνια σας ειναι δυσκολο να δειται νομιζεται οτι βοηθατε.
    Παλια στους δρομους υπηρχαν αδεσποτοι σκυλοι ελευθεροι αυτο ηταν παλια σημερα δεν υπαρχει αυτο ο μπογιας και οι καλοι ανθρωποι υιοθετησαν αυτα τα ζωα χωρις να σκεφτονται αν τα ζωα επιλεξαν αυτο το τροπο ζωης..
    Αλλα ετσι ειναι ο ανθρωπος οπως επιλεγει για τις ζωες των αλλων ετσι επιλεγει και για τις ζωες των ζωων.
    Ο ανθρωπος εχει ξεπερασει τα ορια πιστευει οτι ειναι οχι απλα βασιλιας των ζωων αλλα θεος δυσκολο να το καταλαβεται δε πειραζει.

    Μετα ηρθε και η νεα ταξη προωθησε τα ζωα ειδικα τα σκυλια μαλακωσε τους ανθρωπους τους χτυπησε στο φιλοτιμο και τη καλοσυνη και αφου τους τα προσφερε ολ αυτα τωρα ειναι καιρος να παρει.
    Στη κινα τρωνε το σκυλο καλα εκει τρωνε τα παντα διατροφικες συνηθεις τι να κανουμε δολοφονοι οι κινεζοι εμεις τρωμε την αγελαδα ιερη για τους ινδους δολοφονοι κι εμεις.

    Οσον αφορα για την εκτη αισθηση του σκυλου αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας τ ακουγα κι εγω σαν παιδι υπαρχουν σκυλοι ξεχωριστοι οπως κι ανθρωποι ξεχωριστοι δεν εχουν ομως ολοι την εκτη αισθηση ανεπτυγμενη εχουν την οσφρηση μυριζοντας απο μακρινες αποστασεις απλα μυριζοντας τον αερα βλεπουν νυχτα καλυτερη ακοη αλλα ως εκει μυαλο τιποτα μονο ενστικτο..
    Οι μεγαλωσομοι σκυλοι προστατευουν οικογενειες μονο αν ειναι εκπαιδευμενοι αν οχι δυσκολα κι αν μονο σε σπανιες περιπτωσεις.

    Η νεα ταξη προωθησε αυτο που βλεπουμε σημερα με τα κατοικιδια κι οχι οι ανθρωποι οι ανθρωποι απλα πεσαν στη φακα νομιζωντας οτι βοηθανε.

    Οι ανθρωποι μπορουν να ζησουν σε πολεις τα ζωα οχι.

    Εισται φιλοζωοι παρτε ενα ζωο πηγαινετε να ζησετε στην εξοχη κι αφηστε το ζωο ελευθερο να πηγαινει οπου θελει κι απλα να γυριζει το βραδυ να τρωει να καθεται λιγο και μετα να ξαναφευγει τοτε ναι εχετε φιλο κι οχι σκλαβο..

    Θελεται να εισται ελευθεροι αλλα στερειται την ελευθερια απο τους αλλους παραξενες προτιμισεις.

    Τα ζωα πουλια δεν ειναι κουκλες ουτε μηχανες και εχουν δικαιωμα στην ελευθερια.

    Αλλα τι λεω στη κοινωνια της νεας ταξης ποιος μπορει να δει ποσο μαλλον να σκεφτει μονος του..

  4. Ανώνυμος 06/14/2015 @ 10:40 ΜΜ

    ΕΞΟΧΟ ΑΡΘΡΟ …
    ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑ….

    ΜΕΛΑΣ ΚΥΩΝ …

    ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ…

    ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ …

    ΑΨΥΧΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ..

    ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

    ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ…

    ΦΑΕΘΩΝ

    όταν γρυλίζουν ανεξήγητα την νύχτα..

    μην τα καθησυχάζετε..

    ο χώρος σας είναι ΓΕΜΑΤΟΣ εχθρικές οντότητες,,

    αφήστε τα να κάνουν την ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΊ!!!!!

  5. Ανώνυμος 06/14/2015 @ 11:26 ΜΜ

    Καποτε εμενα στο μαρκοπουλο και ειχα πολλα σκυλια.τωρα ευτυχως εχω μονο 3 και8 γατες .εμβολιασμενα και μεσα στο κτημα μου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*