Διαφημίσεις

Σε σοκαριστική ομολογία των κυβερνητικών προθέσεων για επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλει η τρόικα, προχώρησε σε συνέντευξή του στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα (“Le clientélisme arrangeait beaucoup de monde”) για να επιβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες» δήλωσε με απίστευτη ειλικρίνεια

Σε επιστολή που απέστειλε στον διευθυντή της εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις, αντιλαμβανόμενος, κάπως αργά, όπως συνήθιζε ο πατέρας του, τον απόηχο των δηλώσεων του.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε τόσο στην έντυπη έκδοση, όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.

Είναι έτοιμοι για όλα, όπως απέδειξαν και στην περίπτωση των συλλήψεων της ηγεσίας και των βουλευτών του εθνικιστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέμσου με την … αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Το ερώτημα είναι πόσο και αν η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτρέψει την επιβολή στρατιωτικού νόμου για να κάνουν νόμο τις εντολές της τρόϊκα. Και βέβαια αν θα πειθαρχήσουν οι στρατιωτικοί στις εντολές της κυβέρνησης. Ο ίδιος ο Δ.Αβραμόπουλος πάντως δήλωνε σχετικά ότι “Προτιμώ να πεθάνω παρά να δώσω τέτοιες εντολές”…

Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις-σοκ στην βελγική εφημερίδα (που τώρα τις παίρνει πίσω…) του Κ.Μητσοτάκη: http://www.lalibre.be/actu/international/le-clientelisme-arrangeait-beau…

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Σοκ: “Θα εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο για να περάσουμε τις μεταρρυθμίσεις””
  1. όπως συνήθιζε ο πατέρας του!!!!!!!!!!!!!!……ποιος πατερας του ρε λεβεντες…..ο παππους του θα εννοειτε….το Χρυσούλι

  2. Μικρέ , μη δείχνεις τόσο ζήλο , γιατί σύντομα θα τρέχεις να κρυφτείς από τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του αγανακτισμένου κόσμου.Φυσικά δε γνωρίζεις στοιχειώδη ιστορία ( και το ότι αυτή επαναλαμβάνεται ) , γι'αυτό θεωρείς τον εαυτό σου άτρωτο με μια ψευτοπροστασία 10-20 αστυνομικών.Το πιο ήπιο παράδειγμα : ο πρόεδρος της Αργεντινής είχε φυγαδευτεί με ελικόπτερο από ταράτσα.
    Ναι αλλά δε θα μπορέσετε να κρυφτείτε ούτε και στη Βραζιλία ακόμα , γιατί η κατάρα του κόσμου θα σας βρει ακόμα και εκεί !

  3. Bρε παλιομαγαρισμενε γιε του απεθαντου δρακουλα (σιγουρα ειναι δρακουλας αλλιως δεν εξηγειται πως ζει ακομα). Βρε τρομαρα σου ποια επιβολη στρατιωτικου νομου??? Να επιβαλεις τι????Σε ποιον????? Να πληρωσει ποιος?? Ο αφραγκος. Αιντε τραβα ζησε εσυ με 400 τον μηνα και κοντρα χαρατσια βλημα ε βλημα να δεις το εστι βερικοκο.

  4. Δυστυχώς , αυτό έχουν σκοπό να κάνουν .

    Γιατί ξενυχτάμε όλοι : γιατί νοιώθουμε το κακό που έρχεται.

    Συντάξεις ,ασφάλειες κ.λ.π: ''Εξαρτώμεθα όλοι από την πρόνοια του κράτους για να επιβιώσουμε.Αυτή είναι η δύναμη που οι κυβερνήσεις προσπαθούν να αποκτήσουν γιατί τους δίνει τον απόλυτο έλεγχο''.

    ''Η ελίτ θα ελέγχει , θα καθορίζει και θα επιλέγει ποιός θα επιζήσει ή όχι
    .Ποιός θα είναι χρήσιμος για κάποιο σκοπό και ποιού η ύπαρξη είναι περιττή''.

    ''Η υποταγή της χώρας τους , θα είναι πολύ πιο εύκολη εάν επιβληθεί στρατιωτικός νόμος εξ αιτίας μιας επερχόμενης οικονομικής κρίσης''.

    από Hanger Games

    Για ποιόν έγιναν τα στρατόπεδα ,που φαντάζομαι θα εργάστηκαν και Ελληνες ;.
    Ακόμα πιστεύετε ότι αστειεύονται ;.

    ''Αν μας έδινε ένα σεντς για κάθε λέξη μας που χρησιμοποιεί ,κάθε φορά, όλος ο κόσμος, θα είμασταν πάμπλουτοι, αλλά θα είχαμε και μόρφωση , θα είχαμε παιδεία !!

    Μας τα πήραν όλα σιγα σιγά , για ένα λουκούμι!

  5. Ρε μάγκες μην μπερδεύεστε, εγγονός είναι του Δρακουμέλ, όχι γιος του. Αλλά ο ανθελληνισμος έχει κληροδοτηθεί μια χαρά…

  6. Κυργιααακο…Κυργιακοοοο..Κυριακο!
    κοιτα να δεις που σε φωναζει ο …πρωθυπουργος (μπαμπας σου)
    κοιτα να δεις που σου μιλα η …υπουργος (αδελφη σου)
    κοιτα να δεις που σε ζητα ο …δημαρχος (θειος σου)
    κοιτα να δεις που σε θελει ο …δημαρχος (ανηψιος σου)
    κοιτα να δεις που σου μιλουν ….τοσα κυβερνητικα αξιωματα (το σοι σου)

    ποσους αλλους ρε απο σας να ταισουμε ;…ποσους;; Ελεος πασα μου !!!

    εκμεταλλευτες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ που εγκαθιδρυσε το προδοτικο Πασοκ απο την "μεταπολιτευση" με τον χαρισματικο "παρτακια" Ανδρεα Παπανδρεου …. με την ανοχη βεβαιως των κουτοπονηρων "νοικοκυρεων" της Νεας Δημοκρατιας του Μητσοτακουλα…

    ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ειναι ακαματος αγωνιστης και γεματος περιεργειες και ερωτηματικα !!!

    δυστυχως τον παρασυρατε (πασοκ+νουδου) σε αγαστη συνεργασια στο ελλατωμα του τον "ωχαδελφισμο" και προωθησατε εσκκεμενα τα σχεδια εξωελληνων που ηξεραν και ηθελαν την αλωση της περιουσιας της ΕΛΛΑΣ που ειναι οι υδρογονανθρακες και τοσα αλλα ορυκτα !!!

    θα ερθει η ωρα της δικης σας Νεμεσης…θα ερθει !!!

    ((οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολλοι δικτατορισκοι εμφανιζονται απο την εταιρεια της χουντας της ΣΑΜΑΡΑΣ + ΒΕΝΙΤΖΕΛΟΣ Ε.Π.Ε. ως αντιπροσωποι της …Γεωργιαδης…Βοριδης…Φαηλος…Μητσοτακης…
    θυμηθειτε λιγο τις δηλωσεις τους…θα καταλαβαιτε…!!!))

    κοψτε λιγο πασαδες μου …κοψτε λιγο…
    μην ξεχνατε ζειτε στην χωρα της ΕΛΛΑΣ
    που κατοικειται απο ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  7. Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΒΩΝΤΕΣ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

  8. ο στρατικος νομος εχει εφαρμοστει εδω και τρια χρονια .Μας εχουν ψεχαση και εχουμε γινει κοτες

  9. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ?

    ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΟΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΣΥΜΠΝΟΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

    ΙΩ

  10. ποιος σας ειπε εσας ρε μαγγες οτι ο στρατος θα ειναι Ελληνικος????
    εχουνε και ξενα κομμαντα για να κανουν την δουλεια τους… Ή μηπως ειμαι φαντασιοπληκτος???

  11. και με 20000 ματατζηδες, αντε κι αλλους τοσους ευρωχωροφυλακες νομιζουν οτι θα "επιβαλου" ; ; ;

    αυτο ειναι σιγουρα ανεκδοτο. θα στειλω τον παππου να τρεχει με το αυτοκινητο να δεις ποσους θα παρει μαζι τωρα που δεν εχει συνταξη και δεν τον νοιαζει τιποτα πια παρα μονο τα εγγονια του!

  12. ΚΑΙ ΕΠΕΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ…

    ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΑΚΓΟΥΑΤΕΡ / ΑΚΑΝΤΕΜΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ….

    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΟΝΑΞΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΥΟΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΥΣΟΥΝ….

  13. 12.39/1.11.13
    πολυ ωραιο …πολυ ωραιος… μπραβο σου !!!
    δυστυχως ετσι γινεται παντα….
    οι κατωτεροι των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ελληνες πολιτικοι
    εχουν την καβαντζα τους …απεναντυ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek