Διαφημίσεις

Μπαρούτι… μυρίζει μέσα στη Βουλή, εκρηκτικό είναι το κλίμα και έξω από το κοινοβούλιο. Σε εξέλιξη βρίσκονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στη συμφωνία που αναμένεται να ψηφιστεί απόψε Βουλή μετά πολλών… εμποδίων.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 19.30 στην πλατεία Ομόνοιας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τη Βουλή.

[sc:stranger]

ΑΔΕΔΥ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν την ίδια ώρα σε συγκέντρωση κατά της λιτότητας στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ομάδες αντιεξουσιαστών πραγματοποιούν συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 19.00 και πορεία προς τη Βουλή.
Στη συγκέντρωση του Συντάγματος συμμετέχει και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλειστοί είναι οι γύρω δρόμοι, ενώ κλούβες της αστυνομίας είναι παρατεταγμένες στη Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τα “λουλουδάδικα”.

newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Σοβαρά επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος – Πετροπόλεμος, χημικά και φωτιές”
  1. Μου άρεσε που έβγαλαν και τα κάγκελα μπροστά από την βουλή όταν έγιναν κυβέρνηση. . . Που είσαι τώρα Ζωή να κανείς υποδείξεις στον Επικεφαλή των ΜΑΤ; Αρε σουργελα. . .

  2. Τοσο ευκολα τα παρατατε εκει περα στην οεα υποτιθεται οτι υποστηριζεται το αρχαιο πνευμα και εισται παιδια του φωτος ή μηπως δεν εισται κι απλα οτι μας συμφερει?

    Ο καπετανιος στη φουρτουνα φενεται λεει μια παροιμια και οι ποντικοι ειναι οι πρωτοι που αφηνουν το πλοιο λεει μια αλλη.

    Οταν δεν θα υπαρχει ελληνας στη γη τοτε θα ειναι αργα οσο θα ζει εστω κι ενας ελληνας θα υπαρχει ακομα ελπιδα οτι ειναι ομως να γινει πρεπει να γινει τωρα ο χρονος δε θα μας περιμενει για παντα υπαρχει κι ενα οριο αν δε συμμετεχουμε στη κινηση του θα τον χασουμε και θα χαθουμε κι εμεις.

    Κατα τα αλλα το παιδι της νεας ταξης καταφερε σε 6 μηνες οτι δε καταφεραν οι υπολοιποι σε χρονια.

    Και ντροπη διεθνως και επανασταση και εμφυλιο.

    Γιατι οι αστυνομικοι απο τη μια οι διαδηλωτες απο την αλλη και οι 2 πλευρες εχουν κατι ιδιο ειναι ολοι ελληνες.

    Φυσικα δε μιλαω γιατους αναρχικους γιατι αυτοι ειναι του συστηματος κι απλα κανουν τη δουλεια τους..

  3. Εγώ θέλω να βρεθεί ο αστυνομικός που έκαψε την Ελληνική σημαία που ορκίστηκε εάν είναι Έλληνας φυσικά. Μένω Αγγλία κι έβλεπα στιγμιότυπα στις ειδήσεις των 10 και βλέπω μια γυναικούλα που ρωτάει ένα αστυνομικό την να κάνει με την ελληνική σημαία που καιγόταν κι αυτός την πήρε και την πέταξε στην φωτιά. Όνομα θέλω και τίποτε άλλο.

    1. εσυ ρε φλουφλη που μας τα λες πολλα εχεις δωρισει την περιουσια σου στο κρατος??και εκτος απο το να κραζεις και να γραφεις μπουρδες τι χρησιμο κανεις για την Ελλαδα ρε κουραδομαγκα?

      1. σιγα ρε μπαμια που θα συγκριθεις και με τη μπουμπουλινα,ρε τι τρομπες ειστε εσεις??Και ποιος σου ειπε ρε καραγκιοζη οτι εγινε πορνη?Κοιτα επειδη εχεις καταντησει αηδια,αν μπορεις να κανεις κατι για να προσφερεις στω χωρα,η και για να σωσεις τον εαυτο σου καντο και μη μας τα πρηζεις!Αλλα μη μιλας για τους ηρωες οταν βγαζεις αυτο τον οχετο,λιγη ντροπη!αλλα ποιος την εχασε για να τη βρεις εσυ?

  4. Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΝΩ Ο ΣΥΝΕΤΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ…

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ [ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΣ ] ΑΞΕΣΤΟΣ..

    ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

    Ο ΑΜΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ [ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ] ΝΤΕΦΙ ….ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ …

    Η [ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ] ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.. Η ΜΙΑ Η ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ …Η ΑΛΛΗ Η ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ [ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ] ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ [ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ] ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ…

    ΣΤΟΝ ΟΕΑ ΤΖΙ-ΤΖΙ….ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ…
    ΤΟΥΒΛΟ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ…ΑΥΤΑ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. ΡΕ ΜΑΠΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ…

  5. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ (ΩΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ) … ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.. ΔΗΛΩΣΤΕ – ΕΣΤΩ – ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ..

    ΙΩ

    1. Φίλε μου μένω Αγγλία από το 1976 και υπηρέτησα στον 32 λόχο Πεζοναυτών στο Βόλο, έτσι που κρίνετε………. δεν λέω τίποτε άλλο γιατί σέβομαι την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και εσένα!

      1. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟ.Ε.Α., ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

      2. “ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ” ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ..
        ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠ’ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!
        ΡΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕΕΕ, ΣΑΝΟ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΤΡΩΤΕ, ΣΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ…
        ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

  6. Καλα ρε Ο Ε απαπαπα γιατι να σταματισεις τον Γ’ ΠΠ. και τοσα ζωα πως θα σκοτοθουνε να ξεβρομισει ο τοπος

  7. Η Ο Ε Απαπαπα θα κανει τιποτα να διξει οτι υπαρχει η μονο γραφει γραματακια σαν τα μικρα παιδακια πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια ευγε Ο.Ε.Α πολοι οργανοση παθος καιφαλεα γραμματα αλλα απο κοκο τιποτα μονο τους ευκολους στοχους ξερουν να βριζουν αγιους την εκκλισια τα γεροντια που πανε σεαυτην στα στερνατους ξερουν οτι απο εκει δεν θα παρουν απαντιση, ανδρες μ ε παντελονια σου λεει πιος θα σας παρει σοβαρα ρε ξεφτιλες με τα ξεφτιλικια που γραφετε…

  8. αυτη απο τον Κρονο μονο σηματα στελνουν τιποτα αλλο δεν ξερουν να στηλουν η εχουν κ τιποτα αλλο η πεινουν μπαφους ολοι μερα κ οτι σημα τους δοση μας το στελνουν.πιες κ εσυ εναν κ στυλτους συμα η ΕΛΛΑΣ εχει προβλημα να αφησουν τον κρονο κ να ερθουν εδω γιατι θα τους παρει ο ΖΕΥΣ τον πατερα που το εχουν ριξει στους μπαφους κ το ξυσιμο

  9. Ολοι εχουν ριξει τις ασπιδες κ η Ο ε α της κρατα με το ενα το πληκτρολογιο κ το αλλο το πουλιτους
    πουθεναδες δεν υπαρχεται που ειστε εσυς ξερεται η μαλλον λογια λογια λογια γραπτα λογια γραπτα λογια κοκο μη δεν και γενικα ουδεν

  10. Πες σε αυτους που γυρνοβολαν στον κρονο κ στο διατημα γενικος να κοψουν της βολτες κ το τεμπελικι γιατι εδω ειναι το ζουμι αντε οεα εσυ που εχεις κ τα βισματα κ εισαι κ Ελληναρας μεγαλος απορω τοσον καιρο πως δεν τοεχεις κανει εμας περιμενεις να το πουμε,τη τους αφηνεις να τεμπελιαζουν θα σκουριαση το αστροκανο

  11. Η Ο Ε Απαπαπαπα φωναζε απο το 2009 σκοτωστε τους προδοτες αλλα η οεα δεν σκοτωνε κανενα μονο λογια, πηγεντε εσεις να τους σκοτοσεται.που δινεται εντολες ρε φιδια στα αρχιδιαμας.Ακου να δεις θρασος τα ανδρικελα ΠΗΓΕΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ. ΧΑΧΑΧΑ ΑΑΧΧΑΧΑΑΧ πλακα μεγαλη γελοντας πολης εσεις τη κανεται εκει πουστε τραβατονε ρουφατονε να πιασουμε κ κανα σημα απο τον Κρονο αρε ξεφτιλες Ο ε ΑΑΑΑπαπαπαπαπα

  12. Ήταν από την λεγεώνα των ξένων…..τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδρός, τρεις πολωνοί ένας ιταλός και ένας αλβανός….
    Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδρός και τρεις πολωνοί.
    Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα – ανάμεσά τους ένας ιταλός και ένας αλβανός – οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

  13. ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek