Διαφημίσεις

Σημαντικό μήνυμα του Στάμου Στίνη, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
για την εξελισσόμενη Διαπραγμάτευση

— με την παρότρυνση να προωθηθεί με κάθε δυνατό μέσο —

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η αποδεδειγμένα αξιόπιστη καθοδήγηση του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας) από τα ανώτερα πνευματικά πεδία, μας είχε αποκαλύψει ήδη από το 2009 ότι θα ερχόταν σύντομα μία μεγάλη δοκιμασία για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα. Μια δοκιμασία – κάθαρση η οποία τελικά θα οδηγούσε στην απαρχή μίας πορείας αναγέννησης και αναβάπτισης, καθότι ο Ελληνισμός προορίζεται να εξελιχθεί μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες στην βασική κινητήρια δύναμη για τον πνευματικό μετασχηματισμό της ανθρωπότητας συνολικά!

Το γιατί έχει επιλεγεί άνωθεν ο Ελληνισμός ως παράδοση, φιλοσοφία και «όχημα» ανώτερων πνευματικών δυνάμεων, μέσω του οποίου θα προωθηθούν οι μεγάλες αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο, έχει αναλυθεί διεξοδικά στις ομιλίες μου που προηγούνται πάντα του Ομαδικού Οραματισμού για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Σημασία, τώρα, έχει το γεγονός ότι όλες οι άνωθεν υπαγορεύσεις που μας έχουν δοθεί μέχρι σήμερα έχουν επαληθευτεί στο ακέραιο: Το πρώτο σκέλος των υπαγορεύσεων, ότι δηλαδή ο Ελληνισμός θα δοκιμαστεί σκληρά, είναι πλέον γεγονός για την Ελλάδα και την Κύπρο. Μάλιστα, πιο συγκεκριμένα, οι υπαγορεύσεις μας έκαναν λόγο για μία δραματική τελευταία περίοδο έντασης που θα κρατήσει περίπου μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο, για να αρχίσει μετά, επιτέλους, η πορεία προς τη νέα χρυσή εποχή του Ελληνισμού. Όλα αυτά έχουν επίσης ανακοινωθεί από το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ ενάμισυ χρόνο πριν, και σήμερα τα ζούμε σε όλη τους την ένταση.

Απομένει, λοιπόν, ένα κρίσιμο διάστημα πέντε περίπου μηνών, μέχρι η κατάσταση να εξομαλυνθεί και να ξεκινήσει μια νέα πορεία για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, μια πορεία προς την μεγάλη αναγέννηση – κοινωνική, οικονομική, πνευματική, πολιτισμική.

Το πώς ακριβώς θα συμβεί αυτή η αναμενόμενη θετική στροφή από το Νοέμβριο και μετά, είναι κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί – τουλάχιστον προς το παρόν. Ωστόσο, η λύση μπορεί να δοθεί με τρόπους και γεγονότα που η κοινή «γραμμική» σκέψη δεν μπορεί ποτέ να συλλάβει ή να προβλέψει.

Πράγματι, η Θεία Βούληση και το Θείο Σχέδιο συχνά επενεργούν με απρόβλεπτους και ασύμμετρους τρόπους.
Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι κάθε άνωθεν Σχέδιο, για να εφαρμοστεί και να υλοποιηθεί, χρειάζεται πάντα την ανθρώπινη συναίνεση και συνειδητή ενεργειακή υποστήριξη.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι εμείς, ως Έλληνες και ως πνευματικοί άνθρωποι θετικής ενέργειας, οφείλουμε να παραμείνουμε αυτούς τους επόμενους πέντε μήνες σταθεροί και αταλάντευτοι, προσηλωμένοι στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. με την ακλόνητη πίστη στην αίσια έκβαση της όλης περιπέτειας του Ελληνισμού.

Παράλληλα, οφείλουμε να αποκλείσουμε και να αποστρέψουμε τη συνείδησή μας από κάθε καλλιεργούμενο φόβο, κάθε απαισιοδοξία και κάθε αρνητική επίδραση, αδιαφορώντας στις σειρήνες των κατευθυνόμενων ΜΜΕ.

Εμείς ας οραματιζόμαστε με ένταση και χαρά την επερχόμενη αναγέννηση, και ας διαδίδουμε αυτό το όραμα προς κάθε κατεύθυνση στην καθημερινή μας ζωή

Επιπλέον, χρειάζεται ενεργειακά να «δούμε» τις εξελίξεις πέρα από τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην διαπραγμάτευση (Έλληνες και ξένους, «καλούς» και «κακούς»), κατανοώντας και θεωρώντας ότι όλοι τους είναι τα πιόνια ενός ευρύτερου σχεδίου και πως, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, όλοι τους εργάζονται τελικά για το ανώτερο καλό μας!

Σας καλώ λοιπόν όλους, να συμβάλλετε με τη θετική στάση σας στην υλοποίηση του Σχεδίου, διαδίδοντας το Φως και την αισιοδοξία, προβάλλοντας με πίστη και συνειδητή βούληση το όραμα για την αίσια έκβαση της υπόθεσης του Ελληνισμού, θεωρώντας πως κάθε τι που συμβαίνει, και κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο, οδηγεί τελικά στο ανώτερο καλό μας.

Σας προσκαλώ, επίσης, να συμμετάσχετε δυναμικά στον επόμενο Ομαδικό Οραματισμό για τον Ελληνισμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, προκειμένου να δώσουμε μία αποφασιστική ώθηση στο Σχέδιο Αναγέννησης του Ελληνισμού.

Ας μείνουμε λοιπόν σταθεροί στο Φως
και το Φως θα επικρατήσει
Και ούτω γένοιτο
με εκτίμηση και αγάπη
Στάμος Στίνης

• Το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι μια μεγάλη παρέα πνευματικών ανθρώπων, που έχουν εντρυφήσει για πολλά χρόνια στην εσωτερική φιλοσοφία και πρακτική. Δραστηριοποιείται από το 1995 και έχει ως κορυφαία εκδήλωσή του τον Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, που πραγματοποιείται κάθε τρίμηνο σε on line ταυτόχρονη σύνδεση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, και περιλαμβάνει την συντονισμένη εκπομπή θετικών σκεπτομορφών για την πνευματική και κοινωνική αναβάθμιση της χώρας μας.

• Πλήρη κείμενα και βίντεο των ομιλιών του κ. Στάμου Στίνη, που πάντα προηγούνται του Οραματισμού για την Ελλάδα, καθώς και άλλες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, μπορείτε να βρείτε στο site του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ www.padisy.gr και στο blog φίλων του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ esoterikesdiadromesblog.wordpress.com

• Μέλη του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ συμμετέχουν ενεργά στη διαχείρηση του νέου site διεθνούς εμβέλειας πάνω στην επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας και Υλοποίησης Στόχων www.morphogenesissystem.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Σημαντικό μήνυμα του Στάμου Στίνη, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΔΥ, για την εξελισσόμενη Διαπραγμάτευση”
  1. Ενδιαφερον αρθρο με καποιες αληθειες και λαθη.Οντως η Ελλαδα επιλεχτηκε για να δοκιμαστει και αυτο αρχισε μετα το σεισμο στην Λ’Ακουιλα της Ιταλιας στις 6 Απριλιου του 2009.Πιανεις κι’εσυ στο στομα σου το 5 προβλεποντας τους μηνες που απομενουν για την ανοδο(και καποιος γιατρος Ταουηλ γνωστος του Παισιου ελεγε για ανοδο μετα το 2013 αλλα δεν….)και τις εποχες αναγεννησης και ευημεριας.Πληροφορησου οτι θα’ναι πολυ πιο συντομα και θα υπαρξει ενα μικρο ανοδικο διαστημα για την Ελλαδα που ομως δε θα οδηγησει εκει που προβλεψες γιατι οπως σωστα ειπες ολα παιζονται καθε στιγμη και δεν ερχεται Ανασταση χωρις Σταυρωση.Θα υπαρξει κολαση μετα τη μικρη αυτη ανοδο.Σχετικα με τους ομαδικους οραματισμους τους πεταω στο καλαθι των αχρήστων.Κλεινοντας σου συνειστω να αποφευγεις σα δεδομενα τα γεγονοτα γιατι με τετοια γκιούμια και χαιβανια που τριγυριζομαστε δεν πολυαξιζουμε Αναγεννησεις πασης φυσεως.Μην εισαι λοιπον σιγουρος για τιποτα και κοιτα καπου καπου τον ουρανο,τη θαλασσα και ακομα….διπλα σου γιατι μπορει ξαφνικα να ανοιξει το θεατρο που μας περιβαλλει αποτομα,αυτα.

    δυναμη 5

  2. Θα αφήσω τον Στίνη και τα όσα λέει στην άκρη

    και θα απευθυνθώ σε σένα ΝΙΚΟ που προχώρησες στην ανάρτηση του άρθρου και περιμένω την τοποθέτησή σου, και για όλους εσάς που θα το διαβάσετε.

    Ευτυχώς δεν χρειάζεται να πω εγώ από το πότε ξεκίνησε το ΠΑΔΙΣΥ, ούτε και το τι κάνει, μας τα δίνει έτοιμα ο ίδιος.
    Από το ΄95 που ξεκίνησαν να οραματίζονται καλύτερες μέρες για την Ελλάδα, τα πράγματα πήγαν όλα ….. ρολόϊ !!!! δεν κοροϊδεύω το εννοώ.

    Να σας θυμίσω μερικά :

    – Ίμια και γκριζάρισμα περιοχών Αιγαίου

    – Χρηματιστηριακή φούσκα – όλα τα βουνά, τα λαγκάδια, τα χωράφια και τα διαμερίσματα πουληθήκανε αντί πινακίου φακής, ακόμη και δάνεια πήραμε για να τζογάρουμε, και έτσι λοιπόν που λέτε πάνε τα λεφτούλια του κόσμου (τα λαμόγια γλεντάνε καλά)

    – Έεεεππ να μην ξεχάσω τους κουμπάρους, τους συμπεθέρους, τα δομημένα και τα αδόμητα

    – Σατανιστικές τελετές (….. ανοίξαμε επιτέλους)

    – Μπήκαμε για τα καλά στας Ευρώπας και τα κάναμε Ευρά (Η Δραχμή δεν μας άρεσε θέλαμε να πληρώνουμε την τυρόπιτα 350 δρχ =1 € δεν μας έκανε 50 δρχ, αλλά γίναμε Ευρωπαίοι)

    – Και εκεί που είχαμε όλοι λεφτά στην άκρη βρεθήκαμε να χρωστάμε τ΄άντερά μας – είδες το Ευρώ ;

    – Παραδικαστικά κυκλώματα (δώσε μπάρμπα)

    – Συφορές(C41) και βάλε, η Ζήμενς και οι παρατρεχάμενοι έφαγαν καλά

    – Αλλά πήραμε τους Ολυμπιακούς και ως μαλάκες θα έχουμε να πληρώνουμε το μεγάλο φαγοπότι για δεκαετίες

    – Και …… η μίζα, της μίζας ωωωώ μίζα και τον κακό μας το καιρό, αλλά πήραμε ένα κάρο μπαχαντέλες – έτσι για νάχουμε ρε αδερφέ

    – Πήραμε όμως και κάρτες, πολλές κάρτες και μπόλικα διακοποδάνεια και πάει το σπίτι αλλά και το παλιάμπελο

    – Και επειδή είχαμε πολύ πράσινο, φωτιά και μπούρμπερη – είδες πως πάει η μαυρίλα ;

    – Γίναμε όμως και ανεκτικοί σε κάθε παρακράτος – όχι που θα αφήναμε την Αθήνα κλπ να γλιτώσουν

    – Έεεε και μαζί με όλα τα άλλα να μην προσφέρουμε και μερικές ….. θυσίες στον Μολώχ, πίσω να μείνουμε εμείς ;;;

    – Εκπολιτιστήκαμε όμως, διοργανώνουμε και gay-pride, είδες ο ρωμιός εξέλιξη ;;

    – Μαζί με τα πράσινα άλογα, την πράσινη ανάπτυξη πήραμε και μπόλικο μπάφο, με το τσουβάλι λέμε ψεκάζεται ακόμη και η θάλασσα – όχι που θα την γλίτωνε ο γαύρος και η σαρδέλα

    – Και επειδή είχαμε κουραστεί από την πολλή δουλειά χρειαζόταν και μια ξεκούραση, για να δουλέψουν και οι καφετέριες – πάρτε και 2 εκατομμύρια ανέργους να ξύνουν τα απαυτά τους

    – Καθόσον είμαστε καλά παιδιά και συμπονάμε τους άλλους – κλείσαμε κάθε επιχείρηση και βιομηχανία, να φάει ρε και ο υπόλοιπος κόσμος ψωμάκι

    – Αλλά είπαμε …. λεφτά υπήρχαν και από το βάρος τους τρυπούσαν τις τσέπες μας, οπότε βρήκαμε τον τρόπο ….. να μας ξαλαφρώσουν και επί τη ευκαιρία να κάνουμε και λίγη δίαιτα από αυτά που μαζί φάγαμε

    – Αποκτήσαμε και εμπειρίες μάθαμε πως σφίγγει το σκοινί στο λαιμό, κάναμε και ίσια πλάτη και γευτήκαμε ζωή στην φύση – εεέ τώρα και σεις και το παγκάκι, το πεζοδρόμιο και η γέφυρα φύση είναι …. δεν είναι ;;

    – Και επειδή είχαμε γίνει πολύ μονόχνωτοι ….. δεν έπρεπε να αποκτήσουμε πολυ-πολιτισμό;; είδατε τι ωραία που δένει τώρα το πράμα ;;; έχουμε όλα τα χρώματα. Και μπροστά σε όλη αυτή την ….. ανάπτυξη τι είναι και λίγη ανασφάλεια, ληστείες και καρύδωμα, καλά εντάξει πολύ ….. αμάν πια με την γκρίνια σας – και σεις ανάγκη είναι τα παράθυρά σας να είναι χωρίς κάγκελα και να μην διπλοκλειδώνετε τις πόρτες και να περπατάτε ξέγνοιαστοι στον δρόμο ;;
    Έεεε δεν αντέχεστε με τίποτα !!

    – Δεν μπορώ άλλο ….. συμπληρώστε τον κατάλογο μόνοι σας

    Όμως η βοήθεια των ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ δεν θα μας άφηνε ξεκρέμαστους έτσι
    •  Δεχτήκαμε Μνημόνια
    • Φόρους επί φόρων
    • Χάσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε
    • Μάθαμε ξανά το οθωμανικό – δεν είμαι σίγουρος αν το είχαμε ξεχάσει ποτέ
    • Διαλύθηκε το σύμπαν, δεν έμεινε τίποτα όρθιο

    Και αυτοί θέλουν να μας σώσουν …. και άλλο ακόμα, ΕΧΟΥΝ λέει ανώτερη καθοδήγηση και “τρέχουν” το …. θείο σχέδιο και προβλέπουν για την χώρα μας την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, …. από που από τον πάτο ;;;;

    Και το εξωφρενικό … διαβάστε :
    ” ” Επιπλέον, χρειάζεται ……….. πολιτικά πρόσωπα ………. κατανοώντας ……… όλοι τους εργάζονται τελικά για το ανώτερο καλό μας! ” ”

    Είδατε πόσο μας βοήθησε και θέλει ακόμη να μας βοηθήσει το ΠΑΔΙΣΥ με τους οραματισμούς του ;;;;;;

    Φτάνει ρε παιδιά …….. σταματήστε, …….. όχι άλλη βοήθεια, αφήστε ….. δεν ΘΕΛΟΥΜΕ !!!
    Και μην πεταχτεί κανάς ΜΑΛΑΚΑΣ και πει ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, αν δεν, γιατί θα του χέσω ούλες τις γενιές από καταβολής …… ξηγηθήκαμε ;;;

    Έχω και άλλα, άλλα πολλά πράγματα να πω …. αλλά δεν θέλω γιατί θα γίνουμε κουλουβάχατα, φτάνει όπως είμαστε.

    Μια παράκληση στους αναγνώστες του σχολίου
    Μείνετε μακριά από όλα αυτά
    Μακριά από όλους αυτούς που κατά τα λεγόμενά τους επικοινωνούν με …. ανώτερα πεδία ….. με σαλούσες, μαλούσες, αγγέλους, αρχαγγέλους και της πουτάνας το κάγκελο – όλοι αυτοί αυτό που κάνουν το λιγότερο είναι να προωθούν την βλακεία και την ανοησία προσφέροντας φρούδες ελπίδες στους ηλίθιους.

    Μείνετε μακριά …. απ’ όλους, δεν έχετε ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ κερατά απολύτως κανέναν.

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ είστε οι ίδιοι ΘΕΟΙ απλά δεν το θυμάστε, το έχετε ξεχάσει, στραφείτε μέσα σας και θα το βρείτε.

    Αν θέλετε να επικαλεστείτε κάποια βοήθεια ή να κάνετε την Ζεύξη απευθυνθείτε κατευθείαν στην ΠΗΓΗ από την οποία άλλωστε προερχόμαστε και είμαστε κομμάτι της – κάντε στην άκρη κάθε μεσάζοντα ακόμη και αν είναι καλοπροαίρετος ….. δεν τον έχετε ανάγκη !!!!!

    Αν και αφού τα διαβάσατε αυτά που γράφω ….. τι έχετε να πείτε ;;;
    Περιμένω ……

    Αυτά ………..

    1. Ευχαριστώ!
      Απλά ευχαριστώ! Κάποιος έπρεπε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, μπας και γίνουν κατανοητά και νομίζω πως το έκανες με τον καλύτερο τρόπο.

    2. ΣΤΙΝΗΣ….. ΣΤΑΪΝ???
      ΔΕ ΞΕΡΩ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???

      ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟ ΠΡΟ ΠΡΟ……. ΠΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΟΦΙΑ ΕΣΤΙ Η ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ..
      ΛΕΣ ΝΑ΄ ΧΕ ΔΙΚΙΟ;;;

      1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ…. Π2… ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ… Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ;;;;; ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!

    3. και τωρα που τα ειπατε ολα αυτα
      ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ

      τα ξερουμε τα ξερουν ολοι λιγο πολυ
      ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ

      υπαρχει σχεδιο
      ΔΕΝ ΞΕΦΕΓΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ

      ενας απο καναλακι

  3. DIABAZO ENA SORO ATHRA KAI DE BLEPO KANENAS NA BLEPI POYT O PANE STA EKSIS NEO MNIMOSINO POY THA TO METONOMASOYNE SIMBOLEO H PIOS KSERI TI ALO ONOMA NEOI FORI KAI AKOMA MEGALITERI LORDA TORA POY BGIKE TO TSIPREIKO H PROIGOYMENES XRONIES ME TOYS SAMAROBENIZELOPAGKALOYS THA MIAZOYNE KSENODOXIO 7 ASTERON KATHE MERA KAI XIROTERA ALA O MALAKAS O ELLHNAS ELPIZI OTI H ME TO KSIRIZA H ME TA XRISA AVGA KAI SKATA THA GIRISI STA EPIPEDA 2009 KATHE MERA KAI XIROTERA THA PIGENOYME PARTETO APOFASI OSPOY NA DOYME STO TELOS TI THA BGI OS TOTE LITOS BIOS POY LEEI O MPAROYFAKIS KAI KALA KOYRAGIA POY ELEGE MIA POYSTRA TOY EYROGROYP KAI HMEROMINIES MI BGAZETE EINAI LATHOS POTE THA SKASOYNE OTI SKASI KSAFNIKA THA GINOYNE

  4. New age malakies. Sovarologoume tora?! Oso yparhoun anoitoi vevaia yparhoun kai ayta ta koroidistika pragmata planimenon poy den kseroun pou pane ta tessera. An den kanane ayta tha kanane alla… Milane kai gia pneymatikotita! Idea den ehoun oute me aytes tis malakies tha apoktisoun pote. Distihos parasyroun kai allous . Aytapatomenes hamenes psyhes. Koroidia, tipote allo. Mazeyosaste oloi oi ilithioi kai oramatizestai kai ayto voithaei, nomizete. Hanetai ton kairo sas.
    Synelthete. Dr. Van helsing

  5. ΚΥΡΙΕ…ΑΥΤΑ…ΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ…ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ…ΑΝΑΛΥΕΤΕ…ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΛΑΦΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΥΜΑΘΕΙΑ….ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ…ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ….ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΕΥΞΗ…ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ…ΑΔΗΜΟΝΩΝΤΑΣ…

  6. Τον Νίκο ….. που είναι …. δεν τον βλέπω, τον είδε κανείς ;;
    Νικόλα μην τραβάς την ουρά σου, δικό σου είναι το μπλογκ, για πάρε θέση, μην περιμένεις από μας τους υπόλοιπους – εμείς έχουμε και …. άλλες δουλειές να κάνουμε.

    Και κάτι άλλο
    Ρε Νίκο θα βάλεις επιτέλους την Ελληνική ώρα στο ρημάδι να μην ψαχνόμαστε ;;;
    Προσωπικά εμένα ….. τα προ-εσπερι(α)δοειδή … κάπου μου … κάθονται !!!

    Πάμε παρακάτω :

    ——————————————–
    προς ανώνυμον 06/06/15 – 23:01

    Φίλε μου,
    Αν διάβαζες …. ότι γράφεται, θα έβλεπες ότι ξεκίνησα λέγοντας ” ” Θα αφήσω τον Στίνη και τα όσα λέει στην άκρη ” ” οπότε αν δεν …. ήσουν….. τόσο εύθικτος, θα καταλάβαινες ότι δεν έχω καμμία όρεξη να ασχοληθώ με τον οποιονδήποτε, θα έχανα απλά τον χρόνο μου και επιπλέον και την ουσία του πράγματος.

    Οπότε ας πάμε στο διά ταύτα :
    τι έγινε ;
    για την ταμπακέρα δεν βλέπω να λες κουβέντα …… η γαργάρα δεν ωφελεί πάντα.
    Αυτά που έγραψα ισχύουν ή όχι ;;;;
    Απλά πράγματα …. αν δεν είναι έτσι …. ορίστε εδώ είμαστε, μπορείς να ρίξεις και ότι μπινελίκια θέλεις, αρκεί να μην αναλωθούμε σε μπουρδολογίες και άλλα λόγια.
    Και που είσαι …. η μικρογράμματη γραφή είναι για να διαβάζεται το κείμενο εύκολα και να μην βγάζουμε τα μάτια μας.

    Όσο για το
    ” ” Έχω και άλλα, άλλα πολλά πράγματα να πω …. αλλά δεν θέλω γιατί θα γίνουμε κουλουβάχατα, φτάνει όπως είμαστε. ” ”
    μην τρέχεις ….. εγώ θα κρίνω πότε θα είναι καιρός …. να σας “φωτίσω” όπως λες

    φίλε μου,
    προτού να φτάσουμε στην φώτιση …… ας βάλουμε το …. κολοκύθι μας να δουλέψει λίγο …. και να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε πολλά .

    Μέχρι τότε …….. άστο

    ——————————————–

    προς ανώνυμον 06/06/15 – 22:24 ” έναν από καναλάκι”

    Σχέδια μπορεί να υπάρχουν πολλά
    ….. ακόμη και ο γάτος μου έχει ένα …. τον πούστη τον ποντικό όμως δεν βλέπω να τον πιάνει.

    Αν μείνουμε αραχτοί …. και υπάκουοι δούλοι, σίγουρα δεν θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για μας.
    Τίποτα δεν γίνεται εύκολα ….. ακόμη και το χέσιμο πολλές φορές … έχει ζόρι .

    Δεν ξέρω για σένα …. ίσως θέλεις να μείνεις στο όπως έχουν,
    κάποιοι άλλοι δεν γουστάρουμε ….. και θα τα αλλάξουμε, θέλουν δεν θέλουν ….. να είσαι σίγουρος.

    ——————————————–

    προς ανώνυμον 06/06/15 – 21:39

    Έεεεεε …..ψάχτο
    εγώ έχω άλλες δουλειές να κάνω

    Όσο για τον προ-προ-προ…..προμπάρμπα … δεν “ξέρω” αν είχε ή συνεχίζει να έχει δίκιο ……. κάνε μια κουβεντούλα μαζί του
    και άμα γουστάρεις ενημέρωσε και μας τους υπόλοιπους.

    ——————————————–

    προς Anataxia 06/06/15 – 19:24

    Αυτός ήταν ο σκοπός …. αν τα κατάφερα πάει καλά.
    Σ’ ευχαριστώ.

    ——————————————–

    Γενικά προς όλους τους Αναγνώστες άρθρου και Σχολίων

    Τι έγινε ρε παίδες ;;;
    κανείς …. άποψη ….. επί της ουσίας δεν έχει ;;

    Άντε κουνηθείτε λίγο …… πολλή μουγκαμάρα έχει πέσει !!!

    Και που είστε …. αν φοβάστε να εκδηλωθείτε …..
    να ξέρετε ότι το σύστημα ξέρει ακόμη και το τι βρακί φοράτε κάθε μέρα,
    εκτός πια και από γεννησιμιού σας παραμείνατε αποκομένοι σε καμμιά σπηλιά
    μόνο τότε … ίσως να μην γνωρίζει για σας,
    οπότε δεν …… με το να βγάζετε τον σκασμό.

    Η προφύλαξη ….. μας ασφαλίζει μόνο από τους γύρωθεν τσιρακο-γύφτουλες.

    …..την Καλημέρα μου

    Αυτά ………..

  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΑ…ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ (sic)…ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΩΣ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ;;…ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑ-ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ (ΘΕΩΡΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ)…ΛΟΓΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ(ΣΚΛΗΡΗΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΚΕΝΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ…ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΜΑΣ…Η ΔΟΚΗ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ…ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥ…ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΔΙΣΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΙΝΗΣ…(ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ)…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ-ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ…ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΧΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ-ΓΝΩΣΙΑΣ…ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ…ΣΤΟΧΕΥΣΑΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…Η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ….Η ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ…ΜΕ ΤΙΜΗ…Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ…23:01…6\\6\15….

  8. Φίλε μου πρώην 06/06/15 – 23:01 και νυν 07/06/15 – 11:17

    Συνεχίζεις να μην …. διαβάζεις και να μην απαντάς στην ουσία.

    Δεν βλέπω τον λόγο να χάσω τον χρόνο μου και να αναλωθώ σε πράγματα ανούσια.

    Να σημειώσω … το ότι έγραψες ένα όνομα δεν σημαίνει τίποτε για μένα έχει την ίδια αξία όπως οποιοδήποτε εικονικό, γιατί όπως ελπίζω να καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να συναντηθούμε.

    Άλλωστε η αναφορά μου δεν γινόταν σε σένα προσωπικά αλλά στον πιθανό φόβο των αναγνωστών να πάρουν μέρος.

    Όσο για το θέμα της μεγαλογράμματης γραφής νομίζω έκανα αρκετά κατανοητό τον λόγο.
    Και να σημειώσω ότι μιλάμε για ευκολία επικοινωνίας και όχι μεταφυσικές και λοιπές προεκτάσεις.
    Άλλωστε η γραμματική απεικόνιση είναι το λιγότερο, χώρια που ποτέ δεν ήταν κάτι σταθερό.

    Όπως πάμπολλες φορές έχω γράψει πάντα θα σέβομαι το δικαίωμα όλων να λένε, να γράφουν,να μετέχουν και να επιλέγουν ότι τους κάνει κέφι – ακόμη και να κόψουν τον λαιμό τους- αρκεί αυτό να μην προκαλεί περιορισμό και πρόβλημα στους άλλους.
    Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μένα να μετέχεις όπου θέλεις – θεωρώ περιττή την αναφορά σου στην συμμετοχή σου στα δρώμενα του ΠΑΔΙΣΥ, καθόσον κάνεις αυτό που …. γουστάρεις.

    Το θέμα είναι το εξής :
    Μπορείς πέρα από φανατισμούς και εμμονές να δεις και να συζητήσεις ελεύθερα ;;;
    Η ερώτηση όπως ελπίζω να καταλαβαίνεις είναι ρητορική.

    Διευκρίνιση προς σε και προς λοιπούς :
    Όπως σημείωσα από την αρχή και επανέλαβα στην δευτερολογία μου
    Καμμία όρεξη δεν έχω να ασχοληθώ συγκεκριμένα με τον Στίνη ή το ΠΑΔΙΣΥ,
    αυτό που με ενδιαφέρει και έκανα ήταν να ασχοληθώ με το περιεχόμενο του άρθρου
    πράγμα το οποίο θα έκανα και χωρίς να έχει όνομα ή έστω οποιαδήποτε αναφορά κάπου.

    Γράφω σχόλια εδώ και αλλού με έναν και μοναδικό σκοπό
    ΑΝ …. γίνεται λέω αν …. να συμβάλλω στην όποια αφύπνιση προσφέροντας και την δική οπτική επί των πραγμάτων.

    Η τριτολογία αυτή γίνεται μόνο για να διευκρινίσω επιπλέον κάποια σημεία και μόνο.

    Θεωρώ δε περαιωθήσαν την εν λόγω συζήτηση – καθόσον άλλωστε δεν θα προσέφερε τίποτε σε κανέναν.

    Να ΄σαι καλά

    Αυτά ………..

  9. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΑ…ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΕΝΟ…ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ…ΤΟ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΔΙΑ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ…Ο ΣΥΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΖΕΥ-ΞΗΣ ΣΟΥ…ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ…ΗΛΙΑΣ…Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΗ…

  10. Το να οραματίζεσαι τον καλύτερο κόσμο που επιθυμείς, να μεταδίδεις ομορφιά και αρμονία με τον τρόπο που μιλάς είναι και αυτό μέρος της ελληνικής φιλοσοφίας.

    Αντίθετα το να οραματίζεσαι γενικώς και αορίστως “φώς” χωρίς να ορίζεις που θέλεις να καταλήξεις αλλά να αφήνεις “άλλους” να σε πάνε όπου θέλουν δεν νομίζω ότι είναι κοντά στην δική μας φιλοσοφία και κοσμοθέαση. Είναι ανατολίτικος τρόπος και περισσότερο ταιριάζει σε αυτούς τους λαούς.

    Επίσης δεν θεωρώ ότι είναι κάθαρση απλώς μια δοκιμασία με όρους επιβίωσης σε αντίξοες συνθήκες. Αυτό μάλλον θρησκευτική-δογματική πεποίθηση μου θυμίζει. Κάθαρση όπως το αντιλαμβάνομαι είναι η σκληρή δοκιμασία που θα είναι το έναυσμα για να αναθεωρήσεις για τις πράξεις σου και τα πιστεύω σου . Δηλαδή είναι μια ενεργητική, υλική-πρακτική και νοητική διεργασία που τελικά αν επιτύχεις, θα σε ανελίξει…

    Επίσης σε “θεικό” σχέδιο δεν νομίζω ότι μπορούμε να βάζουμε ημερομηνίες … «τα πάντα ρει» …

    Την άποψή μου καταθέτω … καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!

  11. Το να κατανοείς ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος ευρύτερου “θεικού” σχεδίου – εν το παν – είναι τρόπος της ελληνικής κοσμοθέασης..

    Το να οραματίζεσαι τον καλύτερο κόσμο που επιθυμείς, να μεταδίδεις ομορφιά και αρμονία με τον τρόπο που μιλάς είναι και αυτό μέρος της ελληνικής φιλοσοφίας.

    Αντίθετα το να οραματίζεσαι γενικώς και αορίστως “φώς” χωρίς να ορίζεις που θέλεις να καταλήξεις αλλά να αφήνεις “άλλους” να σε πάνε όπου θέλουν δεν νομίζω ότι είναι κοντά στην δική μας φιλοσοφία και κοσμοθέαση. Είναι ανατολίτικος τρόπος και περισσότερο ταιριάζει σε αυτούς τους λαούς.

    Επίσης δεν θεωρώ ότι είναι κάθαρση απλώς μια δοκιμασία με όρους επιβίωσης σε αντίξοες συνθήκες. Αυτό μάλλον θρησκευτική-δογματική πεποίθηση μου θυμίζει. Κάθαρση όπως το αντιλαμβάνομαι είναι η σκληρή δοκιμασία που θα είναι το έναυσμα για να αναθεωρήσεις για τις πράξεις σου και τα πιστεύω σου . Δηλαδή είναι μια ενεργητική, υλική-πρακτική και νοητική διεργασία που τελικά αν επιτύχεις, θα σε ανελίξει…

    Επίσης σε “θεικό” σχέδιο δεν νομίζω ότι μπορούμε να βάζουμε ημερομηνίες … «τα πάντα ρει» …

    Την άποψή μου καταθέτω … καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!

  12. Στάμος Στίνης…απο χρόνια που τυχαίνει να τον παρακολουθώ όποτε πέσει στο δρόμο μου κάποια ανακοίνωση ή άρθρο του, έχω καταλήξει ότι μάλλον πρόκειται για μεγάλο και ύπουλο λαμόγιο…

    Επίσης, όσους φωνάζουν πιο δυνατά απο όλους για το ότι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλαδα και το τι κάνουν, τους υποψιάζομαι πιο πολύ απο κάθε άλλον…γέμισε σωτηρες τύπου Γιωργάκη, Αντωνάκη και και πολλών άλλων παρόμοιων(ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ στα λόγια, μηδενικά στις πράξεις) ο τόπος…αφήστε παιδιά, κάποιος ξέχασε να σας πει το “Συν Αθηνά και χείρα κίνει/Μαζί με το Θεό κούνα και τα χέρια”. Με προφητείες και δημιουργικούς οραματισμούς θα μας σώσετε…και ίσως και να μπορούσατε, αλλά όντως ο τόπος απο τότε που αρχίσατε, πάει απο το κακό στο χειρότερο…πού άραγε στρέφεται όλη αυτή η ενέργεια?? Και πόσο κατάλληλοι είναι οι διαχειριστές της να την διαμορφώσουν και να την στείλουν στα κατάλληλα κανάλια, ακόμη και να έχουν τις καλύτερες προθέσεις(που με αρχηγό/ενορχηστρωτή τον Στίνη, ελέγχεται…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek