Διαφημίσεις

Όλα τα κρυπτονομισματα στον κόσμο , η αν θέλεις όλα τα καθαρά κρυπτονομισματα στον κόσμο , αυτά δηλαδή που δημιουργήθηκαν από πολίτες για τους πολίτες στηρίχθηκαν στην συνδημιουργια και τις δωρεές για να μπορέσουν να δημιουργηθούν!

Από την αρχή που ξεκινήσαμε σου μιλάω πάντα με την καρδια , ξεκινήσαμε και βάλαμε στις πλάτες μας ένα φορτίο πολύ βαρύ , φορτίο και σε οικονομικά μεγέθη αλλά και σε εργατοώρες ,εργατοώρες πανάκριβες λόγω τεχνικής ιδιαιτερότητας!

Αυτή την στιγμή τα πράγματα στένεψαν πολύ ,Εδώ και ενάμιση χρόνο όλα τα κόστη , σερβερ,υποστήριξη , ανάπτυξη εργαλείων και ασφάλειας , προσωπικό κοκ είχαν πέσει στην πλάτη πολύ λίγων ανθρώπων ώστε το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα να είναι στα χέρια σου!

Δυστυχώς δεν μπορούμε πια να στηρίζουμε μόνοι μας ένα εργαλείο – όπλο το όποιο και ανήκει σε όλους αλλά και το βάρος του να είναι μόνο σε λίγες πλάτες είναι άδικο !

Το μήνυμα παρακάτω είναι το κάλεσμα της ομάδας του ελληνικού νομίσματος στην συμμετοχη όλων μας στα βάρη!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενδεχομένως κάποιοι θα παρατηρήσατε πως η πισίνα μας είναι offline.Αυτό οφείλεται στην αδυναμία πληρωμής των εξόδων του server από τη μεριά μας.

Από την ημέρα της δημιουργίας του νομίσματος η ομάδα μας καλύπτει όλα τα έξοδα χωρίς την παραμικρή βοήθεια.

Πλέον βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την κάλυψη των εξόδων.Για να μπορέσει να συνεχίσει την ορθή λειτουργία του το νόμισμα,θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων.

Στο καινούριο μας blog θα βρείτε στη δεξιά στήλη ένα PayPal Donate Button.Oποιοδήποτε ποσό από 1 ευρώ μέχρι όσο μπορεί ο καθένας θα μας βοηθήσει ώστε να καλύψουμε τα έξοδα του νομίσματος και να συνεχίσει η ομαλή του λειτουργία του.

Υπάρχουν 500 ενεργά άτομα μέσος όρος σ’ αυτή τη σελίδα.Από 1 ευρώ να δωρίσει ο καθένας θα μας δώσει ζωή …να συνεχισουμε μεχρι να γινει το ελληνικο ψηφιακο νομισμα δυνατο οπως του αξιζει …

Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα είναι μεγάλα για να τα καλύψει ένα μόνο άτομο.Αν όμως μοιραστούν σε πολλά άτομα τότε το πόσο που αντιστοιχεί στο κάθε άτομο είναι πάρα πολύ μικρό.

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την προσέλκυση επενδυτών ώστε να χρηματοδοτήσουν το project.Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα δωρεάς καθώς και η εικόνα με το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την επαναλειτουργία της πισίνας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη.Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα.

ΒΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΣ

1:Επισκεφθείτε το blog http://hellascoinblog.blogspot.gr/ και πατήστε στη δεξιά στείλη το PayPal

Donation Button που θα βρείτε στην κορυφή.

2:Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε αυτόματα στο PayPal όπου θα πρέπει να συμπληρώστε το ποσό της δωρεάς.

3:Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρώσετε την πληρωμή.Υπάρχουν δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας από το υπόλοιπο του ή χρεώνοντας την κάρτα που έχετε συνδεδεμένη.Συνδεθείτε στον PayPal λογαριασμό σας από τη φόρμα σύνδεσης (LOG IN TO PAYPAL) στη δεξιά μεριά της σελίδας και ολοκληρώστε την πληρωμή.

Η δεύτερη επιλογή και για όσους δεν έχουν PayPal λογαριασμό ή διαθέσιμο υπόλοιπο είναι με απευθείας χρήση και χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Στην αριστερή μεριά της σελίδας κάτω από το Don’t have a PayPal account? επιλέξτε το Continue.Θα σας οδηγήσει σε μία άλλη σελίδα όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητάει και τέλος να πατήσετε στο κουμπί Review Donation and Continue.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ”
  1. Πού είναι οι “επενδυτές” που μας υποσχεθήκατε;
    Λυπάμαι πολύ που κατάντησε έτσι το νόμισμα,αλλά ήδη έχω ξοδέψει πολλά από το υστέρημα της οικογένειάς μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek