Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:43 - 09/11/2010

Σαφέστατο το ασαφές

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είναι καταπληκτικό με τις εκλογές. Κερδίζουν όλοι. Εκτός από τους ψηφοφόρους.
Οι ψηφοφόροι καλούνται αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Και ο λογαριασμός που μας έρχεται είναι μεγάλος.

Κέρδισε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ αφού παραμένει πρώτο κόμμα. Κέρδισε η ΝΔ αφού μείωσε την διαφορά με το ΠΑΣΟΚ. Κέρδισε το ΚΚΕ μιας και αύξησε τα ποσοστά του. Κέρδισε ο Καρατζαφέρης μιας και είναι κοντά στα ποσοστά του. Κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα διπλά. Από την μια διατήρησε τα ποσοστά που είχε και από την άλλη δεν διαλύθηκε. Κέρδισαν και οι Οικολόγοι αλλά και ο Φώτης Κουβέλης.

Κέρδισε επίσης η αποχή και τα λευκά/άκυρα.

Η χώρα ήταν η χαμένη. Όπως συμβαίνει πάντα.

Στην πραγματικότητα όμως έχασαν όλοι. Το ΠΑΣΟΚ εκτιμάται ότι έφτασε στο 34%. Αλλά επί των μισών ψηφοφόρων. Άρα είναι στο 17%.
Η ΝΔ έπεσε κι άλλο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές και είναι στο 32%. Δηλαδή στο 16%.

Αναλογικά μπορείτε να υπολογίσετε και τους άλλους.

Ο Γιωργάκης λοιπόν μας είπε ότι με αυτό το αποτέλεσμα η κυβέρνηση του νομιμοποιείται να μας πιει και το υπόλοιπο αίμα και δεν χρειάζονται πρόωρες εκλογές.

Με λιγότερους από έναν στους πέντε θεωρεί ότι έχει την πλειοψηφία και την έγκριση του ελληνικού λαού. Και τα γιαούρτια είναι ακόμα στην θέση τους.

Ο οποίος λαός λειτουργεί με την λογική της ΝΔ. Δεν μας κάνει ο Γιωργάκης, μας έχει βυθίσει στο χάος, αλλά δεν θέλουμε εκλογές για να τον στείλουμε στο σπίτι του.

Εμ! Καλά μας κάνει. Και ο Γιωργάκης, και ο Κωστάκης και ο Αντωνάκης και η Ντόρα στο μέλλον (μπρρρ!).

Βλέπεις τώρα τα ποσοστά της αριστεράς και αναρωτιέσαι…. πόσο εγωκεντρικός είναι αυτός ο πολιτικός χώρος;

Δεν μπορούν να έχουν ένα μίνιμουμ συνεννόησης ώστε να αποτελέσουν μια εναλλακτική λύση;

Αν προσθέσεις τα ποσοστά των κομματιών του ΣΥΡΙΖΑ φτάνεις στο 9%. Βάλε και την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή φτάνεις στο 11%.

Με λίγη καλή προσπάθεια ενώνονται και οι οικολόγοι και το 15% είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

Μαζί με το ΚΚΕ η αριστερά έχει ένα ποσοστό 26%. Και αν ήταν ενωμένη η αριστερά όλο και κάποιους από τους απέχοντες ή τους αριστερόφρονες πασόκους που πήγαν με τον Δημαρά θα κέρδιζε.

Αλλά για τέτοια είμαστε τώρα; Και αν γίνει καμιά στραβή και τους δώσει ο λαός την διακυβέρνηση τι θα κάνουν;

Τελικά εκεί στην Μακεδονία κάτι τρέχει. Τόσο καλός πολιτικός είναι ο Ζορό και χτυπάει συνεχώς πρωτιές; Ή δεν θέλουν να τους λείψει η διασκέδαση;

Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας. Μετά θα συνεχίσουμε να μετράμε τα νέα μέτρα που θα μας πάρουν.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*