Διαφημίσεις

Οι σύγχρονοι φονιάδες του Ελληνισμού, οι Γερμανοί, εκτός από “ψυχροί εκτελεστές” του ελληνικού Έθνους αποδεικνύονται και εξαιρετικά χαμηλής πολιτικής ηθικής άτομα (σε αυτό διαφέρουν από τους πατεράδες τους τους ναζί, οι οποίοι στον Β’ΠΠ ήταν “απλά” … φονιάδες και όχι ΚΑΙ λαμόγια όπως ετούτοι εδώ!).

Αποκαλυπτική έκθεση της καταστροφής και των τρομακτικών ιστορικών ευθυνών που φέρουν για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και τους 4.000 ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει και η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν τη Δευτέρα, “κατέβηκε” έπειτα από 24 ώρες, με εντολή του Βερολίνου!

Την έκθεση υπέγραφε ο βετεράνος οικονομολόγος Jan in ‘t Veld, ο οποίος κατήγγγειλε ότι “η δημοσιονομική πολιτική της Γερμανίας έκανε ακόμη πιο βαθιά την κρίση στην Ευρωζώνη και δυσκόλεψε περισσότερο χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα στήριξης όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία, οι οποίες θα μπορούσαν εύκολα να οδηγηθούν και πάλι στην ανάπτυξη αν η Γερμανία δεν επέμενε ακατανότητα να επιχειρεί να αποκομίσει κέρδη από την καταστροφή των άλλων. Την ίδια στιγμή που το Βερολίνο αποκομίζει κέρδη από την κρίση η Ελλάδα καταστρέφεται και βυθίζεται πιο βαθιά στην κρίση”.

Η νέα έκθεση αιφνιδίασε το Βερολίνο καθώς προερχόταν από το διευθυντήριο οικονομικών και χρηματοοικονομικών υποθέσεων της Κομισιόν και κανείς δεν μπορούσε να την αμφισβητήσει με το επιχείρημα ότι οι συντάκτες της “παίζουν παιχνίδια”.

Η έκθεση, μόλις έγινε αντιληπτή από το Βερολίνο, αμέσως δόθηκε εντολή να “κατέβει” (υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της απόλυτης γερμανική κυριαρχίας εντός της ΕΕ;) αλλά οι Γερμανοί ήταν … “άτυχοι”: Μετά από λίγες ώρες η έκθεση ανέβηκε από κάποιον χρήστη στο blog των Financial Times και προκάλεσε σάλο

Ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας και εν τέλει μετά το σάλο που προκάλεσε χθες ανέβηκε πάλι στην ιστοσελίδες της ΕΕ.

Αυτή την φορά το γερμανικό τείχος σιωπής που έχει ορθωθεί για να καλύψει τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του ευρωπαϊκού Νότου γνώρισε μια μιρκή ρωγμή που φώτισε ένα τμήμα της ελληνικής καταστοφής.

Το ερώτημα είναι: Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους Γερμανούς και τα εγχώρια τσιράκια τους;

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ FT Εξαφάνισαν έκθεση της ΕΕ που έγραφε ότι: “Η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα”!”
  1. Μαθαινουν ομως! Για τους Γερμανους λεω…Πηραν χαμπαρι οτι τους Ελληνες δεν μπορουν να τους νικησουν με τα οπλα και το πολεμο, και αποφασισαν να μας τη κανουν που@@ικα! Βαλανε και την τρελλη μπροστα που ερχοτανε τουριστρια εδω, και εχει κι αυτη τα απωθημενα της απο τα greek καμακια….Κι ηρθε κι εδεσε. Κατι που μεχρι τωρα τους παει μια χαρα.. Μεχρι τωρα…Απ οπου κι αν μας πιασει ομως κανεις..την εβαψε! Θα ρωτησεις Ελληνα Χριστιανο? Θα σου πει οτι ο Χριστος την αγαπαει την Ελλαδα, θα σου πει για τις προφητειες, για τους Αγιους που μας εχουν βοηθησει σε καθε δυσκολη στιγμη…Θα ρωτησεις Δωδεκαθεϊστη? Θα σου πει για τον πατερα Δια, για τον Απολλωνα, που η Πυθια μας ειπε πως θα ξαναρθει κι αυτη τη φορα για παντα, θα σου πει για τον Ιχωρ που ρεει στις φλεβες καθε Ελληνα και τον κανει ξεχωριστο…Θα ρωτησεις Εθνικιστη? Θα σου πει για τους Ηρωες μας! Για ολους αυτους που οποτε χρειαστηκε εχυσαν το αιμα τους για την Πατριδα, αντρες, γυναικες, παιδια. Γιατι¨? Γιατι το 'χουμε στο αιμα μας…
    Οτι κι αν πιστευει λοιπον κανεις, που καταληγουμε? Ολοι στο ιδιο συμπερασμα : Οι Ελληνες, οτι κι αν ειμαστε, ειμαστε ξεχωριστοι. Νοιωθουμε προστετευμενοι απο καπου – απ οπου πιστευει ο καθενας – μοναδικοι, κι Αθανατοι! Ποιος αλλος λαος νοιωθει ετσι? Σιγουρα οχι οι κομπλεξικοι γερμανοι…..Οποια κι αν ειναι η αληθεια, για μας, ενα ειναι σιγουρο. Πως αυτη η τρελλα μας, που μας συνοδευει ανα τους αιωνες, παντα νικουσε, παντα νικαει και παντα θα νικαει…

  2. Το ΟΧΙ πότε θα το ξεστομίσουμε;;;;;; Υπενθυμίζω, πλησιάζει η 28 Οκτωβρίου… Αρχίζω να γαβγίζω, γαβ γαβ γααααβ

    τσομπανόσκυλο.

  3. αυτος που θελει να κανει κακο εχει παντα πλεονεκτημα απεναντι στο θυμα. αυτα που κανει η γερμανια τωρα δεν ειναι τιποτα που να δειτε αυτα που εκανε πριν την κριση για να μας κανει να εξαρτομαστε απο αυτους. οσο για τις μιζες που βγηκαν στη φορα ειναι ενα τιποτα μπροστα στις πραγματικες.

  4. …ν απαντησω στην τελευταια παραγραφο…γιατι η πλειονοτητα του ελληνικου λαου ειναι βολεμενοι και δεν θελουν η φοβουντε να παρουν θεσει στη γενοκτονια τους.Ναι αγαπητε μου κυριε…γενοκτονια ειναι μ' ολα αυτα που συμβαινουν γυρο μας,μονο που δεν το καταλαβαινουμε,γιατι το "ξυραφι"σφαζει πολυ γλυκα!
    Κι ομως το ποταμι πολλες φορες…"γυριζει πισω" αυτο διδαξε η ιστορια!

  5. service taxe, κύριοι!

    ο Letta & ο Alfano, μαζί με μερικούς υπουργούς τους, κάναν ένα “ανοικτό” -και μπροστά στην τηλεόραση- υπουργικό συμβούλιο, και αποφάσισαν:
    1ον να μην πληρωθεί το I.M.U. του β’ εξαμήνου του 2013.
    και: 2ον για το2014, να θεσπιστεί ένας νέος: φόρος υπηρεσιών, “service taxe”, τον οποίον θα “μοιράζονται” οι ιδιοκτήτες με τους ενοικιαστές.
    Όσον αφορά την άμεση φορολόγηση των πολιτών, δρομολογείται ένας νέος ενιαίος φόρος, ο οποίος θα ονομασθεί Trise και πρόκειται να συμπεριλάβει τον φόρο ακίνητης περιουσίας, όσο και το φόρο για την αποκομιδή των απορριμμάτων.
    Εδώ σε μας, ταπεινώσαμε τους ιδιοκτήτες μπροστά στους ενοικιαστές. Κάναμε τους ενοικιαστές φορο-εισπράκτορες, σε βάρος των ιδιοκτητών
    Με βάση, τα όσα αποφασίστηκαν το απόγευμα της 28ης /8ου /2013, στην Ιταλία, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές πρέπει να “μοιραστούν” την “πληρωμή” τόσο του “Φ.Α.Π.”, όσο και το “Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.”, όσον αφορά τις κατοικίες, κατά 3/5 να πληρώνει ο ιδιοκτήτης, αλλά κατά τα 2/5 ο ενοικιαστής.
    Για τις εμπορικές μισθώσεις στεγασμένες, φαρμακεία, super-market και μη, (οικόπεδα – πάρκινγκ, προαύλια ταβερνών, θέατρα σκιών, θερινοί κινηματογράφοι, αλλά και χωράφια, αγροτικές αποθήκες, αγροτικά συσκευαστήρια, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.λ.π.) ο ενοικιαστής να πληρώνει τα 3/5 και τα 2/5 ο ιδιοκτήτης. -οι φαρμακοποιοί και άλλοι επαγγελματίες ιδίως κλειστών επαγγελμάτων ζητάν αέρα 250.000 ευρώ για να φύγουν-.
    (Είδα, στην τηλεόραση, τον Letta & τον Alfano, μαζί με μερικούς υπουργούς τους, να κάνουν ένα “ανοικτό” -και μπροστά στην τηλεόραση- υπουργικό συμβούλιο, και αποφάσισαν: 1ον να μην πληρωθεί το I.M.U. του β’ εξαμήνου του 2013. και: 2ον για το2014, να θεσπιστεί ένας νέος: φόρος υπηρεσιών, “service taxe”, τον οποίον θα “μοιράζονται” οι ιδιοκτήτες με τους ενοικιαστές (αλλά κατά περίπτωση, ιδίως στα αγροτικά κτίσματα: συσκευαστήρια αγροτικών προϊόντων, τυροκομεία, αγροτικές αποθήκες κ.λπ. οι ενοικιαστές θα “χαρατσώνονται” ιδιαιτέρως). Τώρα “χαράτσι” και “I.M.U.” θεσπίστηκαν ταυτοχρόνως, όταν οι Μέρκελ και Σαρκοζύ, διόρισαν τους Παπαδήμο και Monti, ρίχνοντας τους (εκλεγμένους)! Παπανδρέου και Berlusconi.)

    Οι φόροι δεν πρέπει στρέφονται εναντίων της ιδιοκτησίας, ώστε οι ιδιοκτήτες να χάσουν τις ιδιοκτησίες τους, αλλά όσοι απολαμβάνουν από κοινού των παροχών της κρατικής διοίκησης ή της αυτό διοίκησης, να μοιράζονται τα βάρη service taxe.
    . Οι Δήμοι θα πάψουν να χρηματοδοτούνται απ΄το κράτος, και θα παίρνουν το Ε.Τ.ΑΚ. (του Σουφλιά).
    Στην αγορά ακινήτων κυρίως οι ιδιοκτήτες προσφέρουν. Αν καταρρεύσει η οικοδομή, δεν κλείνουμε και το Πολυτεχνείο! Οι ιδιοκτήτες έδωσαν, τώρα ας δώσουν και οι ενοικιαστές, ή να δίνουν το 1/5 οι ιδιοκτήτες και το 1/5 οι ενοικιαστές, και για τα υπόλοιπα κατά περίπτωση ότι (θα) προβλέπει η σύμβαση, (να διευκολύνεται έτσι και η ενοικίαση, έχω ένα ελαιοτριβείο ή ένα τυροκομείο ή ένα βενζινάδικο, και δεν μπορώ να το λειτουργήσω με κέρδος, να μην το δώσω σε μια αλυσίδα και το ενοίκιο να το παίρνει το κράτος, να διευκολυνθώ ώστε να το ενοικιάσω, -για να επιτευχθούν και οικονομίες κλίμακος, βρέ αδελφέ-) service taxe ή services taxe.
    πρώτη δημοσίευση 28η /8ου /2013
    Ευθύμιος Περίσσιος Χαλάνδρας
    <-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=->

  6. Και εγώ πιστεύω με,τον 1,50 οτι
    Έχουμε ξεχωριστό mdna αληθινό εδώ και 750,000 χρόνια οπως η ιστορία των ελλήνων και οτι με τη βοήθεια των ηρώων και του θεού και του δωδεκαθεηστη θα τα καταφέρουμε. Ποιοι Γερμανοί που παίζουν στα δάχτυλα αριστοτελη και πλατωνα τι να μας πούνε…

  7. Διαβαζω "οι συγχρονοι φονιαδες του Ελληνισμου…", και σημερα στις ειδησεις διαβαζω για 2 ακομη αυτοκτονιες στην Κρητη…Υποτιθεται πως ο αριθμος των νεκρων που εχουν αυτοκτονησει ως τωρα ειναι γυρω στις 4000, πολυ φοβαμαι ομως πως ειναι πολυ περισσοτεροι. Συγχρονοι φονιαδες – συγχρονοι νεκροι – ενος συγχρονου πολεμου πολυ πιο υπουλου απο ολους οσους εχουν γινει ως τα τωρα. Το μυαλο μου σημερα με πηγε πισω, στον ευζωνα που επεσε απ την Ακροπολη οταν μπηκαν οι Γερμανοι στην Αθηνα. Οταν του ζητηθηκε να κατεβασει τη σημαια, αυτος απλα, πηδηξε απ το βραχο…Αυτοκτονια..Προτιμησε το θανατο απ την ατιμωση.. Αν παμε ακομα πιο πισω, και οι 300 του Λεωνιδα, που φυλαγαν Θερμοπυλες, κι αυτοι επελεξαν το θανατο, απ το να παραδοθουν αμαχητι. Και σκεφτομαι τους σημερινους νεκρους μας…Στη συγχρονη Ελλαδα η αυτοκτονια θεωρειται δειλια. Κι αναρρωτιεμαι, ο καθενας που πηδηξε απ το μπαλκονι του σπιτιου του, απ τη δικη του "Ακροπολη", που μεχρι χτες φυλαγε τις "Θερμοπυλες"της οικογενειας του, των παιδιων του, με κοπους, με ιδρωτα και αιμα ειναι λιγοτερο γενναιος, γιατι ο σημερινος εχθρος δεν στεκεται εμπρος του με την στολη των SS και δεν κραταει οπλο?? Ο σημερινος εχθρος δε χτυπαει στο "ψαχνο" χτυπα ομως στη ψυχη….Προς Θεου, δε λεω πως η αυτοκτονια ειναι λυση! Ομως αρνουμαι να τους δω σαν δειλους, επειδη εν καιρω πολεμου επελεξαν την αυτοκτονια απο την ατιμωση. Γιατι ατιμωση ειναι εν ετι 2013 μετα απο χρονια δουλειας, να ζητιανευεις ενα πιατο φαι, να νοιωθεις προδομενος και να σε λενε προδοτη, κλεφτη, απατεωνα, να σε κλεινουν φυλακη γιατι δεν εχεις αλλα να τους δωσεις…Σ αυτο το πολεμο που διεξαγεται με αριθμους, με νομους, με μνημονια, οι νεκροι υπαρχουν και ολοενα αυξανονται. Παλι με αιμα Ελληνων ποτιζεται αυτη η γη, και μεις το δεχομαστε, βουβοι, κι αμιλητοι, λες και ο λογος τοσων θανατων, τοσων αυτοκτονιων ηταν απλα μια…"ερωτικη απογοητευση"….

  8. Οι Γερμανοι, μπορει οντως, να παιζουν στα δαχτυλα τους αρχαιους μας συγγραφεις και φιλοσοφους, να χουν μανια με τα αρχαια μας, με τη μυθολογια μας, κλπ. Η διαφορα ποια ειναι? Αυτοι τα "διαβαζουν" τα "μελετουν" τα "απομνημονευουν" τα "μαθαινουν". Εμας ειναι αιωνιως κ α τ ε γ ε γ ρ α μ μ ε ν α στο dna μας!

  9. και εγω πιστευω τον 1,50 αλλα το γαμωτο ειναι ποσο υπομονη πρεπει να κανουμε ακομα???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek