Διαφημίσεις

c5fc4-___________________

Αυτή η φώτο είναι πειραγμενη η όχι; Γιατί αν μου πείτε όχι να πάω κατά ισραηλ μεριά να ζητήσω ιθαγένεια και υπηκοότητα να παει να γ@μηθει!

Δεν κατάλαβα, τουλάχιστον να μην συνεχιζουν να με δουλεύουν αλλο !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “Προς ειδικους photoshop…”
  1. Ρητορική η ερώτησή σου φαντάζομαι. Εννοείται πως είναι πειραγμένη η φωτό. Ούτε βασικές γνώσεις πάνω στο photoshop δεν χρειάζεται να έχει κάποιος για να το δει.

  2. Απορώ, τι δεν καταλαβαίνεις;
    Δεν θα είχαμε κι εμείς εδώ εγχώριους Δράκους; Κι από πού αλλού θα πληρωνόντουσαν, εεε; Δυστυχώς έχουμε πλεόνασμα σε όλων των ειδών τα τέρατα, σε ντροπή και φιλότιμο έχουμε έλλειψη…

  3. Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά το photoshop, απο το τετράγωνο λευκό πλαίσιο μέσα στο οποίο περιέχεται το αστέρι, το οποίο έχει διαφορετικό χρώμα από τον τοίχο!

  4. τοσα σχολια για μια φωτογραφια, αν σχολιαζαμε ετσι κανα καλο αρθο κατι παραπανω θα ξεραμε…

  5. Πειραγμένα είναι τα μυαλά σας. Η φωτογραφία δεν θα μπορούσε να είναι πιο πραγματική. Το σχέδιό τους βρίσκεται στην τελική του φάση και πλέον προκαλούν ανοιχτά χωρίς να τους νοιάζει. Κάποτε κάποιους ήθελε να δώσει την τελική λύση του προβλήματος αλλά δεν τον αφήσατε. Τώρα λουστείτε τα…

  6. Βγαζει μάτια οτι είναι πειραγμένη και μάλιστα με άτσαλο τροπο.Το περίγραμμα του αστεριού ειναι τζαμάτο-ολοκάθαρο και έχει γίνει με copy-paste απο φωτογραφια (του αστεριού) με υψηλή ανάλυση , στην θέση που φαίνεται.Αν παρατηρήσεις τα περιγράμματα των κάδρων στον τόιχο ειναι ολα φλου…δεν κολάει πουθενά. Πολυ ατζαμης αυτος που προβοκάρει αυτες τις αηδλιες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *