Διαφημίσεις

Που Θα Επιτεθούν Οι ΤΟΥΡΚΟΙ;

ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 2010 (ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΙAΚΑ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ- ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ BORDO BERELI ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑ.

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

ΕΔΩ

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ”ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ” ΤΟ 2010 ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ BORDO BERELI ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΗ.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ:

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ 2010. ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2010 ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΚΥΡΑ.

ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:



ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΕΜΒΗΜΑ ΤΩΝ BORDO BERELI ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ,ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΡΟΔΟ- ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Που Θα Επιτεθούν Οι ΤΟΥΡΚΟΙ;”
    1. ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΑ ΥΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.(ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ)

    2. φαίνεται πως είσαι αμόρφωτος, γιατί είναι "ιμάτια" και όχι "υμάτια". Επίσης μη γράφεις με κεφαλαία σε περικαλώ.

  1. h tourkia tha epitethei otan milhsei h ameriki gia na mpleksoun thn rossia ston polemo .auti thn stigmi einai ola pithana kai o poutin efige opos eidate aron aron apo tous g20 . kalo tha htan na kratate to ladi pou mazeuetai apo tis elies sas kai na min to dosetai olo fetos logo tis kalis timi tha elega giati an ginei kanena tsaf ti tha fate oeeeeooooo. oso kai an sas fenetai periergo oxo trmeri diesthisei kai panta pefto mesa .pisteuo oti oi masonoi pros ta ekei odeuoun agenda21 codex alimentarious ktl .kratate panta mia pisini ellines autoi pou mas kubernoun to kseretai kala oti den einai oute kai autoi pou tha kibernisoun meta .

  2. συγκλονιστικο φκπλ!!!!!!!!!!! ενημερωνε μας για οτι νεοτερο…
    λενε οτι μετραμε μερες αραγε?

  3. Εντάξει. Αν πάει η φαντασία μας μέχρι εκεί, αριστερά βλέπω το Καστελλόριζο και όχι την Ρόδο, συνέλληνες.

  4. Συγκλονιστικο συγκλονιστικοτατο κοντευω να παθω σκορβουτο απο τις κονσερβες που μαζευα περισυ προπερσυ κ.λ.π

  5. που να καταλάβουν τα κουτορνήθια

    ο ΓΑΠ ανήγγειλε την είσοδο της χώρας στο δντ από το Καστελόριζο ακολουθώντας πιστά τους συμβολισμούς
    δεν το έκανε στη Βουλή ή στο Σύνταγμα ή αλλού
    και οι βλάκες που εδώ στουρθοκαμηλίζουν τον λένε και βλάκα

  6. Νομιζω πως τρεια μετωπα ειναι πολλα…μην περνουμε τους ποθους του καθενα για σημαδια!! Οταν μαλιστα οι τουρκοι κανουν τη δουλεια τους μονο με μια νησιδα τυπου στρογγυλη, για να παρουν κατι παραπανω του συμφωνημενου 20%, δεν νομιζω οτι θα προκαλεσουν τους ρωσσους να εμπλακουν μιας και δεν υπαρχει πλεον επι τις ουσιας η γιαλτα…για να διεκδικησουν εν τελη ενα κομματι της πιτας, βρισκοντας ταυτοχρωνα και διοδο για τους αγωγους της μεσης ανατολης… τα σεναρια οντως ειναι πολλα και περιπλοκα…παντως μπαινοντας στο μυαλο ενος τουρκου δεν θα επρατα τριπλο χτυπημα, αλλα κατι που ισως ακομα δεν το εχουμε σκεφτει… δεν ξερω…παραξενες μερες, τι να πεις

    1. Κανεις λαθος και θα σου εξηγησω γιατι.Οι ελληνικες Ε.Δ.παρα τις τρομερες περικοπες που εχουν εφαρμοστει τοσο στο υλικο οσο και στο προσωπικο,ειναι σε θεση (ακομα) να εχουν αποτρεπτικη ισχυ οπου και αν γινει μια συρραξη.Αυτο που ΔΕΝ μπορουν να κανουν οι ελληνικες Ε.Δ. ειναι να παρασυρθουν σε ενα πολεμο φθορας και αυτο το ξερουν πολυ καλα οι τουρκοι.Με λιγα λογια οταν οι τουρκοι αποφασισουν να κανουν την κινηση τους θα προσπαθησουν να μας απλωσουν σε ολο τον ελλαδικο χωρο απο Εβρο μεχρι Κυπρο μειωνοντας ετσι την αποτεπτικη ικανοτητα μας λογω μεγαλης εξαπλωσης των δυναμεων μας.Πιστευω οτι οταν θα γινει το μπαμ,οι τουρκοι δεν θα περιοριστουν στην Στρογγυλη οπως λες,αλλα θα μας ανοιξουν μετωπο με ταυτοχρονες πολεμικες επιχειρησεις στο τοξο Εβρος-Αιγαιο-Κυπρος.

    2. Κατα τη γνωμη μου θα ειχες δικιο αν τουρκια και ελλαδα ηταν οι μονες χωρες στον κοσμο και μαχονταν χωρις εξωτερικους παραγοντες, εχοντας ομως τη ρωσια που θελει να παρει κι αυτη ποσοστο απο τα κοιτασματα του αιγαιου δεν νομιζω οτι μιας τετοιας μεγαλη επιχειρηση της τουρκιας εναντιον μας θα αφηνε την ρωσια αδιαφορη που χρονια θελει να κατεβει ως το αιγαιο..αλλα και παλι σου λεω τα σεναρια ειναι πολλα

  7. Στα ϊμια Από τα κόκκινα μπερέ είχαν στείλει αλλά οι δικοί μας Ο.Υ.Κ τους τσουβάλιασασν … ΑΣ όωεται το κράτος των Προδοτών και Δοσιλόγων … Οι Τούρκοι ασ σκέφτονται όπως θέλουν , το ίδιο , Αλβανοί , Σλαύοι , Αμερικάνοι , ¨Άγγλοι ,Ρώσοι …… Εμείς από πλευρά μας πρέπει να ξεκαθα΄ρισουμε το τοπίο στον τόπο μας και να απαλλαγουμε από τους προδότες της Πατρίδος μας και την 5η Φάλλαγα τους Γεφυραίους …. Επειδή η ώρα πλησιάζει , το πολύ σε τρία χρόνια πρέπει να εχει καθαρίσει ο τόπος μας από πασης Φύσεως Κληρονομική Ανωμαλία , Πολιτική ή επιχειρηματική … Για να πάρουν τα νησιά και την Θράκη από Μόνοι τους οι Τούρκ Δέν μπορούν … Χρειάζεται ένας "Μακάριος", ένας "Καρμάναλή " και ένας "Λάτσης "…… Ωστε να ΥπάρΞει η Συναίνεση του ΟΗΕ ( Βατικανό , Σίτι , Ουάσιγκτον , Πεκίνο , Φανάρι , Μόσχα ) για την επέμβαση της Τουρκίας στην Ελλαδα …. Μήν Ξεχνάς Τις Συνθήκες …. Ξεκαθάρισμα πρώτα εδώ , γιατι ο παπάς φυλάει την Κερκόπορτα και δεν είναι Ορθόδοξος Χριστιανός ….

  8. Απο τον Εβρο, αν περασουν θα εχουν απωλειες. Κατι που δεν το θελουν… Η Ροδος δεν πατιεται, οσοι υπηρετησαμε εκει το ξερουμε. Ακομη και αποβαση να γινει θα εχουν μεγαλες απωλειες… Θα διαλεξουν ευκολο στοχο για να τελειωσουν γρηγορα και αναιμακτα. Εχουν και τα εσωτερικα τους… Πιθανο σεναριο, εξαρση εθνικισμου στον εβρο… Δολιοφθορα δικη μας στα παραλια… Παιρνουν Καστελοριζο ή Συμη και μενουν ολοι δηθεν ευχαριστημενοι… Ο Ρωσος αν δεν εχει αμεσο μεγαλο συμφερον δεν θα εμπλακει… Ολα τα αλλα που συζηταμε ειναι τριχες. Αν τους ειναι τοσο ευκολο να μας παρουν ενα κοματι, θα το ειχαν κανει απο καιρο… Μονο σε συνεργασια με δικους μας προδοτες θα πραξουν… Ο εχθρος μας ειναι στην Αθηνα… Οχι μονο απεναντι!
    Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

  9. προσεξε ομως οτι μια σπαθα κρεμεται πανω απ την Πολη κ το μαρμαρά…. όπως επίσης οτι η τουρκια κατω απ το σπαθι κ το τουφεκι δειχνει σπασμενη σε κομματια…

  10. Eχει να καει λαμπακι απ'το χριστουγεννιατικο δεντρο,ετοιμαστε πετρελαιολαμπες……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *