ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

· Κατοχικά Νέα

Εσχάτη προδοσία και άγρια κοροιδία των ψηφοφόρων της ΝΔ από κουτοπόνηρους κωλοτούμπες!
 Επειδή διάφορα παπαγαλάκια διασπείρουν ψέματα σχετικά με τις περίφημες επιστολές Σαμαρά, δημοσιεύουμε και τις δύο για να τις δείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Αριστερά, είναι αυτή που έστειλε στο Λαικό Κόμμα προ ημερών. Δεξιά, η σημερινή που έστειλε σε όσους ζητάνε την υπογραφή του.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει στην πρώτη επιστολή:

“Αυτή η Κυβέρνηση θα προωθήσει την επικύρωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου 2012.

…Πιστεύουμε επίσης ότι οι εκλογές θα εξομαλύνουν την κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία, εκτονώνοντας τις πολιτικές πιέσεις και αποτρέποντας σοβαρές κοινωνικές αναταραχές”.
Στη δεύτερη, ενώ έχουν αντιγραφεί ολόκληρες παράγραφοι αυτούσιες από την πρώτη, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Επομένως, ο ίδιος ο Σαμαράς παραδέχεται ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τα περί “δέσμευσης” για Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου!


Όχι πως δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά πλ
 πηγη
 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κουνούπι σε κοντινή λήψηΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Ιός Δυτικού Νείλου: 27 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι σε μία εβδομάδα – 423 κρούσματα και 41 θάνατοι το 2026

Μετανάστες και ευρωπαϊκά σύνοραΔΙΕΘΝΗ

Η Ελλάδα ζητά ευρωπαϊκό «φρένο» στις αιτήσεις ασύλου σε μαζικές κρίσεις – Τι αλλάζει στο μεταναστευτικό

ΕΛΛΑΔΑ

Θα δοθεί παράταση στις ταυτότητες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *