ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Περσίδες στον ουρανό τώρα!

· Chris_

9D208C36F608A44E795CF815C5B571CC

Σήμερα το βράδυ θα κορυφωθεί η εντυπωσιακή βροχή από «πεφταστέρια», τους διάττοντες Περσείδες όπου αναμένεται αυξημένη πτώση μετεώρων.

Όσοι ξενυχτήσουν, θα έχουν την ευκαιρία -εφόσον ο καιρός κατά τόπους το επιτρέψει- να δουν το θεαματικό αστρονομικό φαινόμενο, που μπορεί να φθάσει ως τα 100 μετέωρα ανά ώρα. Με δεδομένο ότι το φεγγάρι δεν είναι «γεμάτο», ο ουρανός θα είναι αρκετά σκοτεινός και κατάλληλος για τις παρατηρήσεις των μετεώρων.

Ετοιμαστείτε για πολλές ευχές.!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ -ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-18-10-2026

Παλαιά σιδηροδρομικά βαγόνια, φωτογραφία αρχείου, όχι ο Οδοντωτός Διακοπτού ΚαλαβρύτωνΕΛΛΑΔΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ – 118 ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Τελεσίγραφο για τη γραμμή Διακοπτού–Καλαβρύτων και απειλή κινητοποιήσεων

Θαλάσσιο τοπίο, ενδεικτική φωτογραφία αρχείου, όχι το επίκεντρο του σεισμούΕΛΛΑΔΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ 4,6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Αισθητός μέχρι τη Θεσσαλονίκη – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Γεωδυναμικού

Μία απάντηση στο “Περσίδες στον ουρανό τώρα!”

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η ΔΑΝΑΗ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ.

    ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΄΄ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ΄΄ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ.
    [ ΠΕΡΣΑΙ ΑΙΣΧΥΛΟΥ }

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΨΗΛΑ….ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΔΕΟΣ….

    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ,Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *