Διαφημίσεις

‘Εκλεισε και η δεύτερη εβδομάδα με την χρυσαυγιάδα να κυριαρχεί και ο “βομβαρδισμός” από τα ΜΜΕ δεν λέει να κοπάσει.
Η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μαζί με αυτό, η “συζήτηση” για την θεωρεία των δύο άκρων και το περίφημο πλέον συνταγματικό τόξο, στο οποίο τόση αδυναμία δείχνουν οι μνημονιακές δυνάμεις και δει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η οποία θεωρεί οτιδήποτε πέραν της πιστής εφαρμογής των μνημονίων ακραίο και επικίνδυνο.

Για παράδειγμα ακραία χαρακτηρίζεται μια πολιτική δύναμη εάν δεν συμφωνεί με τις θέσεις της σημερινής καθεστωτικής
συγκυβέρνησης.

Ακραία και επικίνδυνη θεωρείτε και η γνώση και η πραγματική ενημέρωση, γι’ αυτό και την έχουν καταργήσει. Ρόλο που έχουν αναλάβει με εξαιρετική επιτυχία τα ΜΜΕ, τα γνωστά τσοντοκάναλα.

Ας δούμε όμως ορισμένα στοιχεία τα οποία πιστεύω ότι θα βοηθήσουν να δούμε ποιός τελικά είναι ακραίος και ποιός αποτελεί απειλή για τον τόπο και την δημοκρατία.

Ποιός είναι ο δρόμος που ακολουθούμε και αν τελικά είναι σωστός ο μονόδρομος που μας επιβάλουν.

Γεγονός πρώτο:

Τον Φεβρουάριο του 2010 πριν ακόμη μπούμε στα μνημόνια οι σύμβουλοι του Ευρωπαϊκού συμβουλίου έγραφαν για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την διαχείριση της κρίσης χρέους της Ελλάδος:

“Φροντίστε να απαλλαγείτε από το εθνικό κοινοβούλιο”, πολιτικές μνημονίων δεν μπορούν να μπαίνουν για ευνόητους λόγους σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Ακολούθησε μερικούς μήνες αργότερα το περίφημο e-mail Παπακωνσταντίνου για πέρασμα νόμων εκτός κοινοβουλίου.
Γεγονός δεύτερο:

Η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται με νομοθετικά διατάγματα, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και τα e-mail της τρόϊκας.

Γεγονός τρίτο:

Περισσότεροι από 420 μνημονιακοί νόμοι έχουν προστεθεί στο ελληνικό σύνταγμα για να μπορούν οι δανειστές και η κυβέρνηση να “δέσουν” νομικά κάθε τι το οποίο θα μπορούσε να αντιταχθεί στη μετατροπή αυτής της χώρας σε αποικία.

Με χειρότερο όλων τον νόμο 4111/2013 που υπεγράφη από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, και αποτελεί πραγματικό πρωτόκολλο παράδοσης αποικίας (παράδειγμα Μοζαμβίκης).

Τι λέει αυτός ο νόμος;

α) Με δικό μας αίτημα μπήκαμε στο αγγλικό δίκαιο.

β) Με δικό μας αίτημα μπήκαμε στην δικαιοδοσία των Λουξεμβουργιανών δικαστηρίων.

γ) Με δικό μας αίτημα ζητήσαμε να κατάσχεται δημόσια περιουσία χωρίς να προηγηθεί δικαστική απόφαση και χωρίς να μπορεί να γίνει επίκληση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Τέλος το κερασάκι στην τούρτα βάζει η γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους, την οποία και κατέχουν οι δανειστές μας στην Αγγλική.

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ

Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση αλλαγής της ακολουθούμενης πολιτικής.

Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση πέραν των μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων που έχουν υπογράψει οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχει και καμία περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης των όρων των μνημονίων με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Η χώρα έχει μετατραπεί σε αποικία από αυτούς που μας έφεραν σε αυτή τη θέση και διακηρύσσουν ότι ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο και μας σώζουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Δέν υπάρχουν πλέον περιθώρια ελιγμών. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και απαιτούνται συγκεκριμένες ενέργειες. Η κατά μέτωπο αντιπαράθεση της κοινωνίας με το καθεστώς και με το κατ΄ όνομα συνταγματικό τόξο είναι αναπόφευκτη όσο και απαραίτητη.

Η επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 3 του συντάγματος περί σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας, την παραπομπή των υπευθύνων στην δικαιοσύνη και την δημιουργία συντακτικής εθνοσυνέλευσης για αλλαγή του συντάγματος είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας απο τους δοσίλογους, τα χρέη και τους δανειστές . Ο μόνος δρόμος για να ξαναπάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας.
Petrosdriver

olympia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Περί άκρων ο λόγος…”
  1. Νομιζω πως πλεον η συντρηπτικη πλειοψηφια των ελληνων πολιτων τα εχει καταλαβει ολα αυτα. Το μειζων θεμα ειναι τι κανουμε απο εδω και περα… Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται με ενα γεγονος οπως αυτο του θανατου του παιδιου -του Γρηγοροπουλου- οργανωθηκε μια ολοκληρη Ελλαδα μεσα σε πολυ λιγες ωρες, ενω για ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας καθε μερα, ειμαστε απλοι θεατες. Κατι πρεπει να γινει ΤΩΡΑ, πριν να ειναι πολυ αργα

  2. Μονο που στο χαλι που ειμαστε σημερα , δεν μας εφεραν τα ακρα αλλα η κατ εφημισμον " δημοκρατια " , με τη διπλωματια και τις μεσοβεζικες αποφασεις της σε παγκοσμιο επιπεδο και ειναι μεγαλο λαθος να το ξεχναμε αυτο . Δεν νομιζω να εξεφτελιζεσαι , να απειλεισαι , να πεινας και να υποφερεις διαφορετικα στα μεσα και διαφορετικα στα ακρα .

  3. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΑΚΚΡΩΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek