Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:59 - 28/06/2011

Πάγκαλος σε πανικό: ΕΣΒΗΣΕ απ’ την ιστοσελίδα του τη συνέντευξη που μιλούσε για τανκς για να μας παραμυθιάσει ότι αναφερόταν στη Αργεντινή!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το θράσος του είναι κυριολεκτικά πρωτόγνωρο!! Προσπαθεί να ξεπεράσει ακόμα και τον αρχηγό του στα ψέμματα και ταυτόχρονα μας θεωρεί όλους ηλίθιους! Χθες το μεσημέρι έβγαλε δελτίο τύπου με όλη τη συνέντευξή του στο ένθετο “MERCADOS” της EL MUNDO. Τη βάλαμε (Όλη η παπαρολογία Πάγκαλου, στην ισπανική «EL MUNDO») όπως την έβαλε το ΑΠΕ. Την ανακοίνωση την έβαλε και στην ιστοσελίδα του και έλεγε ότι είπε αυτά που γράφουν στον τίτλο του άρθρου τους και οι Ισπανοί δηλ:

“Grecia: “Si dejamos el euro, habría que defender los bancos con tanques”
[Ελλάδα:”Φεύγοντας από το ευρώ θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις τράπεζες με τανκς”]
“Si dejamos el euro habría revueltas, la gente se tiraría por la ventana…”
[“Φεύγοντας από το ευρώ θα υπάρξουν ταραχές, άνθρωποι θα πηδήξουν από το παράθυρο …”]

Επειδή όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας έτρωγε “ξύλο” γι’ αυτά που είπε περί τανκς αποφάσισε να κάνει την εξής κουτοπονηριά που δείχνει πόσο μακάκες μας θεωρεί:


Το βράδυ στη Βουλή και προσπαθώντας να απαντήσει στο χώσιμο που του κάνανε όλοι είπε ότι όσα ανέφερε για τανκς δεν αφορούσαν την Ελλάδα αλλά τα όσα έγιναν στην Αργεντινή!!!! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η είδηση του ΑΠΕ:

Το ακριβές περιεχόμενο της συνέντευξής του στην ισπανική εφημερίδα «Ελ Μούντο» ανέγνωσε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος,http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110404/low/newego_LARGE_t_1101_51367548.JPGο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει επικριτικά τα λεγόμενα του… συγκεκριμένα είπε:

«Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει. Είναι απόφαση της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και συναντά η άποψη αυτή, πιστεύω, την ευρύτατη κατανόηση του ελληνικού λαού. Διότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει και έχει δει από την ιστορική του εμπειρία, αλλά και από άλλες χώρες του κόσμου τι σημαίνει χρεοκοπία: Παύουν οι πληρωμές από το κράτος, οι τράπεζες κλείνουν και οι καταθέτες δεν έχουν πρόσβαση στις καταθέσεις τους και σε μερικές περιπτώσεις όπως στην Αργεντινή χρειάζεται να παρέμβει η Αστυνομία και τα τανκς…”.

Στο σημείο της αναφοράς του περί τανκς, ο κ. Πάγκαλος υπενθύμισε, από το βήμα της Βουλής, για όσους είναι απληροφόρητοι από τον διεθνή Τύπο, ότι το 2001 σε τρεις ημέρες στο Μπουένος Άιρες υπήρξαν 42 νεκροί.

http://www.lifo.gr/uploads/image/317191/pagkalos_simit.jpg«Αυτό είπα. Τώρα, αν αυτό απογοητεύσει τους επενδυτές και δεν απογοητεύει τους επενδυτές η κατάλυση του νόμου και της τάξεως από ανθρώπους που εμπνέονται από συγκεκριμένες πολιτικές γραμμές και κατευθύνσεις καθημερινά στους δρόμους και τις πλατείες αυτό το αφήνω στη συνείδηση αυτών που με κατηγόρησαν», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. διαδεχόμενος στο βήμα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα,

Αμέσως μετά ο κουτοπόνηρος έδωσε εντολή και έσβησαν από την ιστοσελίδα του τη συνέντευξη που είχε δημοσιεύσει το μεσημέρι και όπου δεν ανέφερε τίποτα για Αργεντινή!!!

Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα του (http://www.pangalos.gr) που είναι mirror της σελίδας της Αντιπροεδρίας δηλ. έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο, η τελευταία είδηση αφορά την παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 24 Ιουνίου όπως και στη σελίδα της Αντιπροεδρίας (http://antiproedros.gov.gr/)

Κι όμως! Χθες το βράδυ η σελίδα του Πάγκαλου είχε την συνέντευξή του χωρίς να αναφέρει αυτά που είπε στη Βουλή ότι δήθεν αναφέρονταν στην Αργεντινή!! Δείτε κάνοντας κλικ στη εικόνα αριστερά πως ήταν η σελίδα του χθες, όπως έχει αποθηκευτεί και μπορείτε να τη δείτε τις επόμενες ώρες και στη μνήμη της Google.

ΥΓ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η συνέντευξη είχε μπει και στη σελίδα της Αντιπροεδρίας και αφαιρέθηκε και από εκεί… αυτό όμως δεν μπορεί να αποδειχθεί μιας και η τελευταία εικόνα της σελίδας της Αντιπροεδρίας στη μνήμη της Google είναι από σήμερα στις 12:46 πμ όταν δηλ. η εν λόγω συνέντευξη είχε ήδη αφαιρεθεί…

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*