Διαφημίσεις

Με πιο απλά λόγια, είπε: Σας εκβιάζαμε με νεροπίστολο για να περάσουμε χαράτσια!

“Αποκαλύψεις Γεωργιάδη για την επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση Σαμαρά”

Τα στελέχη της λαομίσητης κυβέρνησης Σαμαρά το λένε πια ανοικτά: “Χρησιμοποιήσαμε τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας ως δικαιολογία για να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό”.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό: “Το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς, προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Ξεχάστε το μνημόνιο, ξεχάστε την τρόικα”.

Τι ομολογεί ο κύριος Γεωργιάδης; Ότι η κυβέρνηση Σαμαρά υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, αφού δεν υπήρξε ποτέ διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με τους δανειστές. Ο κύριος Γεωργιάδης αποκαλύπτει επισης ότι η εκτόξευση της ανεργίας, η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η διάλυση της υγείας και της παιδείας, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού ήταν επιλογές και πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης Σαμαρά που χρησιμοποίησε ως πρόσχημα το μνημόνιο.

Το χειρότερο είναι ότι αποκαλύπτει πως η απειλή της μη είσπραξης των δόσεων ή της χρεοκοπίας εντάχθηκε στη συντονισμένη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Επίσης αποκαλύπτει ότι η λαοκτόνα πολιτική της κυβέρνησης ήταν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να μπει στο καταστροφικό μνημόνιο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ για να ακούσετε την κυνική ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη. Στο 00:35 δευτερόλεπτο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης (σαν αστείο ακούγεται αυτό!) δήλωσε: Χρησιμοποιήσαμε τον Μπαμπούλα του Μνημονίου για να περάσουμε Μέτρα”
  1. Αναθεμα σας . Παρακαλατε το κακο που κανετε να το βρειτε απο τους ανθρωπους γιατι αν το βρειτε απο το Θεο θα παρει και τα παιδια σας η μπαλα . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ .

  2. Ρε συ ο υπουργος υγείας για να καταλαβαίνει τι συμβαινει στο χωρο μηπως πρεπει να ειναι γιατρος με ντοκτορα

  3. Ελπίζω ότι στις επόμενες εκλογές και ΠΡΙΝ ρίξουμε το γαμημένο φάκελο στην κάλπη, θα θυμηθούμε όλα αυτά τα χαριτωμένα που έχουν γίνει από τα πολιτικά μας τζιμάνια…

    Τώρα πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τους Βλέπουμε ξετσίπωτα να ξεβρακώνονται, ξέρουμε πως λειτουργούν, και γνωρίζουμε πλέον τι θέλουν να πετύχουν. Πρέπει να μεταδώσουμε τη γνώση σε όσους κοιμούνται ακόμη, έστω και εάν γίνουμε δυσάρεστοι…

    Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, ας σώσουμε ότι μπορούμε απ' ότι απέμεινε, από το μέλλον μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας την ίδια!!!

    Απόστολος

    1. Αχ κύριε Απόστολε ποιές εκλογές; Παρακάλα να βρεθούν 10 20 100 έλληνες να αναλάβουν την εξουσία να στείλουν στον αγύριστα τα ζώα που μας κυβερνάνε και να βοηθήσει ο λαός και ο Θεός να ελευθερώσουμε την Ελλάδα απο τα αποβράσματα που μας κάθισαν στο σβέρκο!

  4. αδωνης! α δ ω ν η ς!!! αδωνις…..
    υπουργος και μανατζερ αυτων που εκατσαν 10 χρονια στα πανεπιστημια για να σπουδασουν….
    οχι! ακομη δεν τον πηραν ουτε με τις γαζες ουτε με τις συριγγες
    μαλλον του ετοιμαζουν ….τον ζουρλωμανδια
    μια και καλη για να γλυτωσουμε ολοι εμεις

    φωφη! φ ω φ η! φωφη ρε……
    αναπληρωτης υπουργος αμυνας και αυτη που θα δοσει την εντολη στα στρατα
    "καλε επιθεση σας διατασσω"…..

    αυτες ειναι οι επιλογες του μοναδικου ,του απολυτα ,επιτυχημενου ,του χαρισματικου,του πρωτου των πρωτων ,
    του πρωθυπουργου μας του δικου μας ανθρωπου του μοναδιαιου
    αντωωωωωωνη σααααααααααααμαρα
    (και δεν θελω :ουυυυυυυυυουυυυυυυυουυυυυ)

  5. Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ.

    ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

    …ΒΑΣΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ… ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΑΜ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!… ΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ… Κ.Λ.Π.

    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ… ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΦΑΥΛΕΠΙΦΑΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ.

    ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ… ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΟ ΔΕΞΙΟΣ!… Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙΣ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!… ΟΧΙ ΤΩΡΑ!… ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ BLUE SKY ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 2000… ΔΗΛΩΝΕ: "ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ"…

    ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ…. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΡΑΣΤΟ!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΑΠΟΙΟ?

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ "ΜΥΗΣΑΝ".. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΖΟΥΝ! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ… ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ… ΕΧΕΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΑ… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ!!!

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ… ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΗΣΕΙ?

    ΟΥΔΕΙΣ!!!…

    ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…. ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΩΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ!!

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ.

    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ…. ΚΑΙ ΠΗΓΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ… ΜΕΣΑ ΣΕ 15' ΕΙΠΕ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!!! ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΓΙΑ 25 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ… ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΓΙΑ 15 ΜΕ 20 ΤΟ ΠΟΛΥ!!!

    ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ!… ΜΟΝΟ 15 Η ΕΣΤΩ 20 ΕΥΡΩ!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΣ!!!

    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΩ!!! Η ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ… ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ ΤΟ Ι.Κ.Α. ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!!!

  6. …εχεις τον τροπο να με φτιαχνεις φιλε μου,οταν σχολιαζεις,ενα αυτοδημιουργητο βλαμενο
    που εχει αρπαξει "αγρια μεντα", ασχετα αν τον
    αποκαλεσαν και μπουμπουκο.Ακου μπουμπουκο….Αληθεια ο Λεο τι να κανει αραγε.Λετε…λεω εγω τωρα…λετε να διορισθηκε πουθενα πενταμηνητης.

  7. …το πρόβλημα έγκειται στο ότι πραγματικά χρειάζεστε ένα μπαμπούλα για να αλλάξετε

  8. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ…ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡ…ΙΑ.

  9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ 10:44.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ 4Ο ΕΤΩΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ…

    …ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ… ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ.. ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΝ… ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ! Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ… ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ… ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ… ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΝ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΔΕΞΙΑ… ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΠΡΩΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΚΕΦΑΛΗ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ…

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ… ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ… ΟΙ ΙΔΙΟΙ… Η ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?!!!

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ?

    ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ!!!

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ) ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!! ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΝΕΙ… ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ… ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ!!!

    ΠΟΙΩΝ?

    ΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΕΤΗ!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?

    ΜΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΕΤΗ!!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ!… ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!!

    Ο ΔΕ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΗΣ ΤΟ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ GREECE… GREEK… GRECO… GRECE!!!

    ΝΑΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΗΤΑΝ Ο Ι. ΣΤΑΛΙΝ… ΝΑΙ! 20.000.000 ΝΕΚΡΟΙ… ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΜΟΥΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ… ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ… ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟ… ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ…

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ… ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ… Ε… ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ!!

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ… ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ… ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΤΟ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ…. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ.. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ… ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ… ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ…

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΑΕΡΙΑ… ΟΡΥΚΤΑ… ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ…. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ… ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ… ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

  10. ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ….

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΑΤΕΛΙΕΣ)ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΙΔΕΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΑΝΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ Ή ΣΥΓΚΙΡΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΑΤΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ

    ΒΗΜΑΤΑ 1.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    2.ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ
    3.ΞΥΠΝΑ
    4.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΣΟΥ
    5.ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ
    6.ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 1+2 ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΑΖΟΜΑΣΤΕ

  11. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ?

  12. Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!ΣΚΑΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ:"ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;ΧΑ,ΧΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;ΤΙ ΛΕΤΕ;ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ;ΕΓΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…"ΑΧ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΚΟ…ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *