Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Για πρώτη φορά ο τ. εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αποκάλυψε κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου έκανε τα κρυφά ραντεβού με τον Στρως Καν! Ο λόγος ήταν η καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ που απαιτούσε άμεση αναδιάρθρωση χρέους προκειμένου να εμπλακεί.

Το «πρόβλημα» όμως ήταν ότι 100 δις Ελληνικού χρέους ευρίσκοντο στα χέρια Γερμανικών και Γαλλικών τραπεζών! Άρα, ο απαράβατος όρος για συμμετοχή των ΙΔΙΩΤΩΝ ομολογιούχων στην αναδιάρθρωση, επαναλαμβάνουμε, ΙΔΙΩΤΩΝ, θα κατέστρεφε τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες.

Από αυτά τα μυστικά ραντεβού προέκυψε το έγκλημα του μνημονίου, στο οποίο αντέδρασε ως φαίνεται ο Στρως Καν και σήμερα εξηγείται η φράση του στον Παπανδρέου: «Εάν υλοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα, θα καταστρέψεις το Έθνος σου»
Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Στρως Καν καρατομήθηκε, την θέση του ανέλαβε η διεφθαρμένη Λαγκάρντ που ελέω λίστας κρατούσε στο χέρι τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου και πολλούς ελληνόφωνους βαρώνους.

Όταν οι ξένες τράπεζες ξεφόρτωσαν, τότε έγινε το εγκληματικό PSI το οποίο βεβαίως αφορούσε κυρίως ΜΗ ΙΔΙΩΤΕΣ επενδυτές. Τα ασφαλιστικά ταμεία, τα ΝΠΔΔ, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα επιμελητήρια. Που αγόρασαν με το ζόρι τα ομόλογα κατόπιν εντολών Παπανδρέου – Βενιζέλου.

Ο Π. Ρουμελιώτης με αυτή του την αποκάλυψη, στέλνει Παπανδρέου και Βενιζέλο στην φυλακή.

olympia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!”
  1. ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΜΑΔΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ… ΘΑ ΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ…….

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …..

    ΙΩ

  2. ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;;;;;;;;;;;
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;;;
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;;;;;;;

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ;;;
    ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΑΝ Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;
    ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ;;
    ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΠΙΟ;;
    ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ;;;
    ΟΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;;;
    ΟΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΚΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ;;;;

    ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Σ΄ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ, ΜΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙΙ;;;;;

    ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

  3. αιντε σιγα σιγα λεμε……… τετοια να βλεπουμεεε.. ε πως για? τι το περασανε? ..
    και μεις ανθρωποι ειμαστε, με πονο και αξιες μας νουθετησαν οι γονεις μας για ενα καλυτερο αυριο στην πατριδα μας…

  4. ο βενιζελος μου εκλεψε απο τα χρηματα μου με το ενφια 900 ευροκαι ειμαι και ανεργος με επιασε το τεκμαρτο 9 ΄΄΄΄κομπινα που καναν με τον σαμαρα για να μην την γλυτωσουν ουτε η ανεργοι ΄΄΄΄ εγω αμα κλεψω 900 ευρω απο καπου δεν παω φυλακη γιατι εγω δεν εισεπραξα απο πουθενα λεφτα ωστε να με φορολογισει μου τα πηρατε με το ετσι θελω γιαυτο να δικαστουν μαζι βενιζελος σαμαρας κατα οικονομικον εγκληματων στον λαο τους μονο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΗΣΑΝ !!!

    1. το ξερεις ετσι οτι σου εχουν ετοιμους τους δρομους για να διαλεξεις πως θα σε αποτελειωσουν… ή μηπως οχι;…..

  5. Θεωρουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ μαλακες και κανενας κερατας δεν προκειται να παει φυλακη .Ισως εαν ηταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ηταν αλλιως τα πραγματα.Αλωστε ο τσιπρας ειχε καλεση τον παπανδρεου για καφε στο μεγαρο μαξιμου.

  6. γιαυτο μιλαγαν με μπαλτακους κτλ κτλ
    για τα φραγκα ρε η χ.α. ειναι ρε!!! ξυπνατε ρε!!
    ακουστε το ηχητικο του λαγου με εναν αλλον χ.α. κ θα καταλαβετε τι συμβαινει πλεον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *