Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:34 - 27/06/2015

Ο Ομπάμα πάντα αγαπούσε τους γκέι, σήμερα έβαψε το σπιτικό του

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

the-white-house-responded-to-the-gay-marriage-ruling-on-facebook

Μην με παρεξηγήσετε, εχω φίλους που είναι γκέι… το θέμα που θέτω δεν είναι αν η απελευθέρωση των γκέι είναι σωστή ή λάθος…. αλλά η ταυτόχρονη “τυχαία” βίαιη επίθεση σε τρεις χώρες την ημέρα της ψήφισης του νόμου για τον γάμο των γκει στις ΗΠΑ!!!
Γνωρίζουμε ότι ο Μπάμιας πάντα αγαπούσε τους γκέι και έβαψε τον λευκο οικο στα χρωματα των γκει, γιατί τον καιρο που σπουδαζε έκανε σεξ στις τουαλέτες των μπαρ για να πληρώσει τις σπουδές του αλλά και για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του… σήμερα έβαψε το σπιτικό του στα χρώματα των γκέι… δεν το έκανε βέβαια ο ίδιος αλλά οι σύμβουλοι του για νίκη και εορτή της ΝΤΠ.
Η βία εναντίων της συλλογικής συνείδησης με αίματα από σκηνοθετημένες επιθέσεις “παντρεμένες” με νόμους υπέρ των γκέι δηλώνουν το εξής…
α. άγρια βία με εικόνες άφθονου αίματος στις οθόνες ολου του κόσμου και την ζωή του σύγχρονου ανθρώπου
β. άγρια επίθεση εναντίων της οικογένειας, των γνωστών θεσμών και την δομή της κοινωνίας μας
γ. γενική επίθεση σε οτιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα, υπό την σημαία του αγώνα της σεξουαλικής απελευθέρωσης των γκέι, προκαλώντας σύγχυση και διαστρέβλωση προς τους νέους. Με αποτέλεσμα την ψυχική διαταραχή και προβολή λανθασμένων τρόπων εκδήλωσης της αφύσικης αγάπης στο μέγιστο!
δ. Προβολή μιας σεξουαλικής συμπεριφοράς με τόσα ταμ ταμ βίας για να χωνέψουμε μια και καλά την νικη της ΝΤΠ…την νίκη μιας συμπεριφοράς που εκδηλώνεται μόνο σε ένα 2-3% των  ανθρώπων και αρα αφύσικου σεξουαλικού χαρακτήρα.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Lord of the STRINGS 06/27/2015 @ 3:06 ΠΜ

    Απορία:
    Που στο πέο συχνάζετε ρε κι έχετε σχεδόν όλοι φίλους gay;
    Στη Συγγρού;
    Ούτε έχω φίλους gay,lgbt κι ότι άλλη ανωμαλία έχει ο καθένας κι ούτε θέλω να αποκτήσω.
    (ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΠΑΣΧΑΛΑΡΑΣ ΤΕΡΖΗΣ)
    Τιμή μου και καμάρι μου να είμαι οπισθοδρομικός και άνθρωπος των σπηλαίων,αν το να είσαι τρύπιος θεωρείται πρόοδος.
    Και γιατί πρέπει να απολογείσαι και να λες μη με …παρεξηγήσετε,όπως γράφεις στην αρχή του άρθρου,όταν μιλάς για ανώμαλους;Μη σε πάρουν για ομοφοβικό;Για να είσαι πολιτικά ορθός;
    Η γελοία αυτή λέξη περιέχει τη φοβία….τουτέστι να΄χαμε να λέγαμε.Φοβούνται ορε τα παλικάρια;Ποιος φοβάται ρε τις λατέρνες;

    • ρε φιλε εχω γραψει τοσες φορες ότι θεωρω τον τροπο σεξουαλικης εκδηλώσεις τους, αφυσικο. Σαν ανθρώπους όμως τους σέβομαι όπως σεβομαι και εσενα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*