Διαφημίσεις

Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Διαβάστε παρακάτω.

«Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι). Μπήκε μέσα σ” ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.»Περιγράφει τρικινητήρια αεροπλάνα (τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν) περιγράφει σύγχρονες διόπτρες (έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά) περιγράφει πολεμιστές με διαστημική στολή που είχε δύο κέρατα «κεραίες».

Ο στρατός αυτός ήταν του Φαέθοντα και επειδή ήταν άνθρωποι σαν εμάς και η θερμοκρασία της σελήνης μεγάλη γι αυτό φορούσαν τις διαστημικές στολές. Στα αρχαία Ινδικά έπη, αναφέρονται για πόλεμο Ελλήνων με κατοίκους της Σελήνης και συγκεκριμένα αναφέρουν ότι αρχηγός των Ελλήνων ήταν ο Ηρακλής. Οι Ινδοί τι λόγο είχανε σε δικά τους κείμενα να αναφέρουν Έλληνες ειδικά και μάλιστα σε πόλεμο με τους κατοίκους της σελήνης;

Πριν το 9560 π.Χ. πιστεύω ότι οι Έλληνες ήταν κοσμοκράτορες και είχαν σαφώς, τη δυνατότητα και την τεχνολογία να ταξιδεύουν σε όλη τη Γη . Επειδή υπάρχουν πολλές αναφορές αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων , οι οποίοι έγραψαν ότι στη Σελήνη υπάρχουν άνθρωποι και κτίρια.

Που το ήξεραν οι πρόγονοι μας;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…”
  1. Αυτό με την Σελήνη με ταλανίζει,συγγραφείς της αρχαιότητας που έχω αδυναμία,όπως Πλούταρχος και Ορφέας την υμνούν,αντιθέτως ο Λουκιανός πάλι λέει ότι παλιά δεν ήταν ενώ τώρα είναι Ελληνική-μετά από πόλεμο με τους Σείριους,στην σημερινή "μυθοπλασία" άλλοι είναι με την Σελήνη και άλλοι όχι,Τουλάτος -Καραγεωργίου μιλάνε ανοιχτά κατά- αναφορές ΕΛ-ΣΕΝΤΑΙ-λιλιθ-!Καλογεράκης μιλάει υπέρ,το ίδιο και ο Λιακόπουλος,αν υποθέσουμε ότι ο Ελ-Σεντάι είναι αρχηγός των Ολύμπιων όπως έχω καταλάβει μέσες άκρες ότι λέει,κατά την γνώμη μου και οι 2 ιστορίες είναι καλές,αλλά και οι δύο ιστορίες -χάσκουν-.
    αν υποθέσουμε ότι οι Δρακονιάνοι στην Σελήνη με την υπερτεχνολογία τους ήθελαν το κακό μας…..όλο αυτών των καιρό μετά την καταστοφή της Ατλαντίδας,λόγω ελλείψεις τεχνολογίας από τον ανθρώπινο πληθυσμό……θα το είχαν καταφέρει με κλειστά τα μάτια.
    Στην ιστορία του Λιακόπουλου…ο ΕΛ σενται έχει κλείσει τον ΔΙΑ σε βουνό….ενώ ξέρουμε ότι οι ΤΙΤΑΝΕΣ -ΓΟΓ- είναι κλεισμένα σε βουνό-τάρταρα
    εγώ ακολουθώ(πιστευώ) τον Πλούταρχο που είναι και ιεροφάντης των Δελφών,αλλά και τον Λουκιανό…..τώρα τι είναι αλήθεια?

    υ.γ.θα ήθελα να παραθέσω για έναν μύθο τουρκικό που έχω μάθει τον εργκενεκον που είναι μάλλον η τιτανομαχία αλλά από την ανάποδη…..αν και μοιάζει περισσότερο και με την ιστορία του άγιου Ανδρέα -Αλέξανδρος και ΓΩΓ ΜΑΓΩΓ αλλά και του Νόννου.
    ότι είναι να έρθουν,όταν θα έρθουν…θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και όχι τις καρδιές μας…επειδή και εγώ έχω μια λατρεία στον Δια-στο 12θέο γενικά….αν έρθουν….ας δούμε πρώτα με την λογική τι θα κάνουν(τα έργα τους) και μετά με την καρδιά…..διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ-και δεν ξέρουμε αυτοί που θα έρθουν ποιοί θα είναι-αν είναι αυτοί που θα λένε ότι είναι…το έργο παίζετε μέχρι το τέλος…και όχι στην αρχή.

    -Μπάμπης Σιμωνίδης-

  2. Μπαμπη η Ο.Ε.Α. εχει δικιο τουλαχιστον για τις παγιδες ψυχων (ψυχοπαγιδες, 100% δικιο) ψαξτο. Η Σεληνη ειτε δημιουργηθηκε ειτε φερθηκε στη Γη. Τωρα ποιος τι και γιατι, αγνωστο… Αν υποθεσουμε οτι οι "μοιρες" υπαρχουν καπου πρεπει να βρισκονται και απο καποιους ελεγχονται…

    1. Που το ξερεις για 100% ειχες εξωσωματικη εμπειρια διλ ειχε φυγει η ψυχη απο το σωμα σου ησουν νεκρος??
      Μη λεμε κι οτι θελουμε
      Αντιθετω εγω γνωριζω ατομο που ηταν για λιγη ωρα νεκρο και ειπε οτι καθοταν εξω απο το σπιτι του και περιεμενε να ερθει ενα καραβι που επαιρνε τους ανθρωπους διλ τις ψυχες μαζι του
      Κατι απο Αδη θυμιζει αυτο.
      Που σημαινει οτι η ελληνικη μυθολογια ειναι κατι παραπανω απο μυθολογια και δε γραφτηκε τυχαια..

      Ασωτος

  3. ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ???

  4. Κοίτα,αν είναι να ενώσουν τους πατριώτες,καλά κάνουν…..άλλα μην ανοίγουν μέτωπα με την ιδεολογία εναντίων της Κίνας,διότι κανείς δεν θα τους ψηφίσει,αυτό που θέλω να πω είναι,ότι καλό είναι να αφοσιωθούν σε ένα σκοπό και μόνο,που αυτός είναι να ενώσουν τους Έλληνες…..ΕΝΑ ….ΕΝΑ.Σε αυτό που λες για την ψυχή….πως μπορούμε φίλε μου να είμαστε σίγουροι για κάτι τέτοιο,και εκτός αυτού ο Πλούταρχος μιλάει ότι ναι όντως η Σελήνη "μαζεύει"της ψυχές και όχι αιχμαλωτίζει…και αναλόγως αν έχουν τελιωθεί η τις στέλνει στον Ηλιο η πίσω στην Γη.
    Κάτι άλλο….η Σελήνη από πετρώματα στην Γη ,ξέρουμε ότι είναι 4-5 δις χρόνων….άρα δεν συμβαδίζει με την χρονολογία της υποτιθέμενης επανάστασης των Δρακονιάνων πριν 1 εκατομμύριο χρόνια.Καθώς και ο Δίας,αφού τους ήξερε ότι είναι λαμόγια….γιατί τους άφησε να κατέβουν στην ΓΗ???Τέλος πάντων,ας κάνουν κόμμα καλό είναι…πότε δεν ξέρεις…μπορεί να καταφέρουν ,ότι δεν κατάφερε ο Καμμένος.
    -Μπάμπης Σιμωνίδης-

  5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΟΥ 1988 ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ Κ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek