Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:01 - 28/07/2015

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟ‘Ι‘ΚΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF), αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!

Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ – ΑΡΑΧΝΗ

Ο διωγμένος από τον αχάριστο και υποχωρητικό Τσίπρα πρώην Υπουργός Οικονομικών, δεν προσπάθησε μόνο γλιτώσει τη χώρα από το δυσβάσταχτο Χρέος απαιτώντας διαγραφή ενός μέρους του, σημείο στο οποίο κολλούσαν οι διαπραγματεύσεις επειδή η Τρόικα μας πάει για “σφάξιμο” θέλοντας να μας παχύνει και λιγουλάκι, αλλά προσπάθησε στην πράξη να ελευθερώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα από το Λογισμικό-Αράχνη με το οποίο μας ελέγχει και μας εξουσιάζει η Τρόικα! Ελέγχοντας απευθείας Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, ΑΦΜ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα! Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!

Και το ανέχεται ο Πρωθυπουργός “Τσε Γκε Βάρα” και ο έτερος Μνημονιοκτόνος CDSοκυνηγός; Το ανέχεται η Βουλή των Ελλήνων, καταπατώντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία; Το ανέχονται οι Βουλευτές; Τα κόμματα; Οι θεσμοί; Το κράτος;

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΕΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

“Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται από την Τρόικα! Φανταστείτε η Εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου να ελέγχεται από τις Βρυξέλλες” λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης στο OMFIF!

“Όμως – συνεχίζει – η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ελέγχεται από εμένα… Διόρισα έναν καλό παιδικό μου φίλο, που είχε γίνει Καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια… …Μια εβδομάδα αφού πήγαμε στο Υπουργείο, με κάλεσε και μου είπε πως αυτός ελέγχει τα μηχανήματα, αλλά το Λογισμικό ελέγχεται από την Τρόικα! Και θα καταλάβαιναν αμέσως αν δοκιμάζαμε να φτιάξουμε ένα

(Τραπεζικό) Σύστημα Παράλληλων Πληρωμών”!

Δηλαδή η Ελλάδα κρατιέται απολύτως αιχμάλωτη, με κομμένες τις δυνατότητες οποιασδήποτε αυτόνομης κίνησης ή πορείας, λόγω του Λογισμικού-Γκεστάπο! Με το οποίο μπορούν να μας παραλύσουν! Όμως ο Βαρουφάκης και ο Καθηγητής είχαν βρει την αχίλλειο πτέρνα του:

“Αποφασίσαμε να χακάρει το Υπουργείο μου ώστε να αντιγράψει το Φορολογικό Σύστημα και να μπορέσει να δουλέψει για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του Παράλληλου (Τραπεζικού) Συστήματος” αποκαλύπτει ο Γιάννης στο OMFIF και διευκρινίζει πιο αναλυτικά:

«Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε αποθεματικούς λογαριασμούς που θα συνδέονταν με κάθε φορολογικό αρχείο”. Μια κίνηση που “θα μας επέτρεπε να δίνουμε αριθμούς PIN» (ώστε να δημιουργηθεί ένα Παράλληλο μη ελεγχόμενο από την Τρόικα Τραπεζικό Σύστημα, για να γίνονται πληρωμές μισθών και όλα τα σχετικά)!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ

“Αυτοί οι λογαριασμοί θα ήταν σε ευρώ, αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια νέα δραχμή” επεξηγεί ο Βαρουφάκης, που δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, αλλά υπέρ ενός νομίσματος εσωτερικού, παράλληλου με το ευρώ, θέση την οποία διαλαλεί το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από το 2011, ως τη μόνη πραγματικά γρήγορη και επωφελή θεαματικά λύση, που θα μας απογείωνε οικονομικά, μένοντας εντός ευρώ, αλλά με τις πληρωμές των Υπαλλήλων και Συντάξεων σε νέα Δραχμή, με σταθερή ισοτιμία προς το ευρώ!

Γιατί; Για να επιτύχουμε “εσωτερική υποτίμηση” – διόρθωση, χωρίς να πρέπει να μειώνονται μισθοί και συντάξεις ή να γίνονται περικοπές, εξακοντίζοντας εξαγωγές και τουρισμό, κάνοντας λίγο ακριβότερα τα εισαγόμενα προϊόντα, ώστε να ξαναδημιουργηθεί εσωτερική παραγωγή!

Παράλληλα η χώρα θα αποδεχόταν κάθε πληρωμή με ευρώ, όπως π.χ. από τους Τουρίστες, ενώ στις Τράπεζες θα μπορούσαν με μικρή διαφορά να αλλάζονται τα νομίσματα, που θα ήταν σε σταθερά οριζόμενη κάθε φορά ισοτιμία.

Αυτό θα μας επέτρεπε να κόψουμε στην ουσία δικό μας νόμισμα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να αυξήσουμε το ΑΕΠ και να κάνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστική την Οικονομία μας!

CHIEMGAUER: ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ

Chiemgauer-Fächer1

Σε ορισμένες περιοχές της Βαυαρίας, ενός από τα βασικότερα ομόσπονδα κρατίδια της ίδιας της Γερμανίας, κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια εσωτερικό παράλληλο Νόμισμα με το Ευρώ! Και καμμία καταστροφή δεν έγινε! Κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Κανείς δεν το μετάνιωσε! Κανείς πια που το χρησιμοποιεί δεν θέλει να το αλλάξει!

Το Chiemgauer κυκλοφορεί σε χαρτονομίσματα ασφαλείας, με σταθερή ισοτιμία 1:1 με το ευρώ, και εάν κανείς θελήσει να το μετατρέψει σε ευρώ, πληρώνει μια μικρή διαφορά, όπως θα συνέβαινε και με την εσωτερική μας Δραχμή! Πού όταν την είχαμε, ευτυχούσαμε… Και ορίζαμε τη ζωή μας σαν καπετάνιοι… 

Με τα Μνημόνια και την αδυναμία Εθνικής Νομισματικής Πολιτικής, γίναμε όμως σκλάβοι…

Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να μας Ελευθερώσει! Δεν τον άφησαν! Έφτασε ως την δημιουργία του Παράλληλου Ελεύθερου Κρατικού Τραπεζικού – Φορολογικού Συστήματος, χωρίς να καταλάβει τίποτα το Βερολίνο! Κέρδισε ακόμη και το Δημοψήφισμα με 61,31% και σαν ανταμοιβή τον απέλυσαν κατ΄ απαίτηση των Δυναστών μας!

Γι΄ αυτό και μόνο που βγήκαν στο φως – χώρια όλα τα άλλα τρομερά και μεγάλα – ο Πρωθυπουργός, που θα έσκιζε τα …Μνημόνια, το λιγότερο που έχει να κάνει, είναι να ντρέπεται…

Πηγή: http://ellas-press.blogspot.gr/2015/07/blog-post_32.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΑΡΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΗΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ “ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ”

    ” ΙΩ    27 Ιουλίου 2015 at 13:16  
     Reply
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΤΟΤΕ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ…
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    «ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΙΚΑ» ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ.
    ΙΩ”

    Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ “ΚΑΛΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΙΚΑ” ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΙΝ Ή ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΝ.

    ΕΥΓΕ …ΟΥΤΕ ΚΑΤ΄ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ”

    ΙΩ

  2. Α ρε άσχετοι ! Ωςτε ο βαρουφακης προσπάθησε να μας απελευθερώσει….πως? ετσι απελευθερώνεται ενας λαός? Λοιπον αν κάποιος θέλει να απελευθερώσει ΑΥΤΟΝ τον λαό πρέπει πρώτα απο ολα να τον μάθει να εργάζεται (και όχι να δουλεύει)δεύτερον πρέπει να τον μάθει να σέβεται και να μην απαιτεί συνεχώς αλλα να μάθει οτι πριν απο τα δικαιώματα έχει υποχρεώσεις τρίτον πρέπει το κρατος (οι πολιτικοι) να μην τιμωρεί όσους παράγουν η όσους επιχειρούν αλλα να κανει το ΚΑΘΕ ΤΙ προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους προσελκύσει να επενδύουν περαιτέρω .τεταρτον το κρατος να μειώσει τα γραφειοκρατικά και τα λειτουργικά του έξοδα και να δημιουργήσει ΟΛΕΣ εκείνες τις κατάλληλες υποδομές και προϋποθέσεις ωςτε να έρχονται ελληνες και ξένοι επενδυτές.Πεμπτο και πιο βασικό να περάσει μέσα στο Σύνταγμα άρθρο που να απαγορεύει στο κρατος να ξοδεύει περισσότερα απο όσα εισπράτει με ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ τιμωρία των οποίων παραβατών πολιτικών.ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕς ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ……Α ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ Η ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ Η ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

  3. Νικόλαος 07/28/2015 @ 8:50 ΜΜ

    Φτιαχτὴ ἱστορία μυρίζει τὸ ὅλο πρᾶγμα.
    Ἔχω τὴν ἐντύπωσι ὅτι ὁ Βαρουφάκης δὲν ἐκινήθη ἀπὸ μόνος του ἀλλὰ ἐκτελοῦσε διατεταγμένη ὑπηρεσία. Καὶ τοῦτο διότι ἔπρπε νὰ ἐξοβελισθῆ καὶ δαιμονοποιηθῆ παντὶ τρόπῳ ἡ ἤδη ἀπὸ τὸ 2005 πρότασις τοῦ Καρατζαφέρη περὶ παραλλήκου νομίσματος ἐφ’ ὅσον ἡ ἔξοδος ἀπὸ τὸ Εὐρὼ εἴτε συμφέρει εἴτε ὀχι εἶναι ΑΔΥΝΑΤΟΣ.
    Τὴν πρότασιν αὐτὴν τοῦ προέδρου τοῦ Λαϊκοῦ Ὀρθοδόξου Συναγερμοῦ, ἡ γλῶσσα τοῦ ὁποίου ἔχει μαλλιάσει νὰ τὴν ἀναπτύσσει καθημερινῶς σχεδὸν ἐπὶ μίαν δεκαετία, τελευταίως ἔτυχε καλῆς ὑποδοχῆς ἀπὸ παράγοντες τῆς Ε.Ε. καὶ τῆς Εὐρωζώνης. Πρὸς ἀποφυγὴν τοιούτων καταστάσεων, καὶ μὲ τὸν φόβον ὅτι ἡ Ἑλλὰς ἦτο δυνατὸν νὰ ἀποτινάξῃ τὴν ἀσφυκτιῶσα θηλιά, ἡ Νέα Τάξις Πραγμάτων ἐδημιούργησε τὴν Βαρουφακιάδα ὤστε μετὰ τὴν δαιμονοποίησίν του τὸ πρᾶγμα νὰ μείνει μακρὰν πάσης σκέψως γιὰ τὴν ἐφαρμογή του.
    Δὲν εἶμαι εἰς θέσιν νὰ γνωρίζω ἄν ὁ κ. Βαρουφάκης ἐνήργησε ἐν γνώσει ἤ ἐν ἀγνοίᾳ του. Ἐὰν ἐνήργησεν ἐν γνώσει του τὸτε εἶναι προδότης. Ἐὰν ἐν ἀγνοίᾳ του εἶναι βλάξ μὲ περικεφαλαία κωλοκοτρωναίϊκη. Καὶ στὶς δύο περιπτώσεις ἔβλαψε τὰ συμφέροντα τῆς Ἑλλάδος.
    Ἐκεῖνο ὅμως τὸ ὁποῖον γνωρίζω εἶναι ποῦ ὀφείλεται ἡ λυσσώδης ἐπίθεσις τῆς Ν.Τ.Π. ἐναντίον τοῦ Γιώργου Καρατζαφέρη. Δυστυχῶς ἄνθρωποι πατριῶτες μὲ ἰδέες καὶ προτάσεις δὲν πρἐπει νὰ ὑπάρχουν!
    Πρέπει ὅμως, καὶ ἐπιβάλεται, νὰ ὑπάρχουν λαοὶ οἱ ὁποῖοι δὲν στηρίζουν τέτοιους ἀνθρώπους. Λαοὶ μὲ τάσεις αὐτοκτονίας….!!!

    • Ιωάννης 07/29/2015 @ 1:12 ΠΜ

      Είναι κρίμα που ο λαός δεν στήριξε έναν αυτοδημιούργητο γαλατά που απέκτησε με κόπο και ιδρώτα τόση περιουσία, ενώ ο πατέρας μου θα χρειαζόταν τουλάχιστον 3 ζωές για να φτάσει σε κάποιο επίπεδο άνεσης… Είναι κρίμα που ο υπέρτατος πατριώτης δεν είναι στη βουλή για να πάρει τη θέση του Καμμένου (του έκλεψε τη δόξα… δυστυχώς) και να στηρίξει το μνημόνιο 3 του Alexis…
      Συγνώμη φίλτατε αλλά μου προκαλείς εμετό με το έπος που έγραψες υπέρ του εθνοπροδότη καρατζαφύρερ.

  4. Ελευθέριος Ποπολάρος 07/28/2015 @ 10:56 ΜΜ

    Εγώ πάλι σκέφτομαι…ΕΑΝ, το σύστημα έχει τρωτά και εσύ τα δημοσιοποιείς, όντας έξω απο το παιχνίδι των αποφάσεων, δεν του δίνεις ουσιαστικά πάσα για να τα διορθώσει???

  5. ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ

    ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ, ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ, ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ…..
    ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ …
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ..
    ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ …..
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ…….
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ……
    ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ……
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ….
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ……

    ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ…….. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ…… ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟΥΣ…….
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ..
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΑΡΝΙΟΥ….

    ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ
    ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ……
    ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ … ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ…
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ … ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ….
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ … ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ….
    ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΑΝΤΕΛΩΤΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ……

    ΠΑΝΤΟΥ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ…….

    ΠΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ…..
    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ….
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ….
    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ……

    ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ……….

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ……..

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ….

    ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ !!!!!!!!!!

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  6. Ανδρέας 07/29/2015 @ 11:20 ΠΜ

    Η αλήθεια για το σκάνδαλο της συνομιλίας Βαρουφάκη με τα Hedge Fund
    Μια συνομιλία ανάμεσα στον Βαρουφάκη και εκπροσώπους Hedge Funds με συντονιστή τον Νόρμαν Λάμοντ, δημοσιοποίησε σήμερα Δευτέρα ο ίδιος ο οργανισμός Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF). Ο οργανισμός αυτός δεν είναι τυχαίος. Είναι μια από τις πολλές δήθεν αθώες βιτρίνες που χρησιμοποιούν τα κυκλώματα κερδοσκοπίας στις χρηματαγορές προκειμένου να εμφανίζονται με την ουδέτερη ιδιότητα του συμβούλου, ή του ειδικού στο πλευρό υπουργών, κυβερνήσεων, οργανισμών ανά τον κόσμο.

    Ο Νόρμαν Λάμοντ συνδέεται στενά με τον οργανισμό αυτό. Παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι, άρχισε την καριέρα του – που αλλού; – στην NM Rothschild & Sons, την επενδυτική τράπεζα όπου έγινε διευθυντής της Rothschild Asset Management πριν μεταπηδήσει στο βρετανικό κοινοβούλιο. Ο Λάμοντ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση Μέιτζορς το 1993 κάτω από το βάρος των καταγγελιών για πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο κερδοσκοπίας με τη βρετανική λίρα. Η Μαύρη Τετάρτη (16 Σεπτεμβρίου 1992) είναι γνωστή ως η ημέρα που οι κερδοσκόποι “έσπασαν” τη λίρα στερλίνα και ανάγκασαν την βρετανική κυβέρνηση να την αποσύρει από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών (ΜΣΙ).

    Στο παιχνίδι αυτό άγριας κερδοσκοπίας πρωτοστάτησε ένας “φίλος” του κ. Βαρουφάκη, ο Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος καθάρισε τουλάχιστον 1 δις δολάρια και μετά απ’ αυτό καθιερώθηκε ως ο Νο 1 κερδοσκόπος με νομίσματα παγκόσμια. Ο Λάμοντ φέρεται να ήταν αναμεμιγμένος στο παιχνίδι, ως υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Μέιτζορς εκείνη την περίοδο, αλλά οι καταγγελίες δεν μπόρεσαν να διαπεράσουν την μαφιόζικη ομερτά που κυριαρχεί στις αγορές, το City και τους τόρυδες. Έτσι αναγκάστηκε απλά να παραιτηθεί ήσυχα, απλά και δίχως συνέπειες, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του ως σήμερα.

    Όπως συνήθως, ο τύπος σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπαθεί να επικεντρωθεί στα “χάκιν” κι άλλες τέτοιες πιπεράτες λεπτομέρειες. Δεν τους ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι ο υπουργός οικονομικών συζητά τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου επιβολής παράλληλης νομισματικής κυκλοφορίας (με IOU) στην Ελλάδα με ποιούς; Με εκείνους που θα έπρεπε να αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι, δηλαδή τους κερδοσκόπους του νομίσματος.

    Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το σχέδιο επιβολής IOU προχωρούσε σε συνενόηση με τους κερδοσκόπους και φυσικά πρός όφελός τους. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να συζητάς με κερδοσκόπους ειδικά μια τόσο επικίνδυνη νομισματική μεταβολή, όπως το παράλληλο νόμισμα, παρά μόνο για έναν και μοναδικό λόγο: για να φορντίσουν οι ίδιοι να τοποθετήσουν κατάλληλα τα κεφάλαιά τους ώστε να κερδήσουν από την εισαγωγή IOU τα μέγιστα. Με πρόβλεψη ενδεχομένως μεριδίου για Βαρουφάκη, Γκάλμπρεϊθ και άλλους εντός και εκτός κυβέρνησης.

    Επίσης αυτό που κάνει εντύπωση είναι η συζήτηση για δημιουργία παράλληλου ηλεκτρονικού δικτύου πληρωμών. Ακόμη κι αν αποδεχτούμε την ερμηνεία Βαρουφάκη, ότι δεν πρόκειται για “χάκιν” και τα άλλα, παραμένει το ερώτημα: Τι δουλειά έχει να συζητά ένα τέτοιο άκρως απόρρητο και ευαίσθητο δεδομένο με ιδιώτες κερδοσκόπους; Ο μόνος λόγος είναι για να μπορούν οι κερδοσκόποι να αξιοποιούν το σύστημα κατά το δοκούν με ανοιχτές τις “πίσω πόρτες”. Είτε για να προωθούν μίζες πολιτικών, είτε για λεηλασία αποθεματικών και ταμείων, είτε για την “εκ των έσω” πληροφόρηση προκειμένου να κερδίζουν από τοποθετήσεις, εξαγορές και συγχωνεύσεις.

    Τέλος είναι φανερό ότι όλα αυτά που σχεδίαζε ο Βαρουφάκης με τους κερδοσκόπους ήταν για να παρμείνει πάση θυσία στο ευρώ η Ελλάδα. Μια Ελλάδα που θα επέλεγε να φύγει οριστικά από ευρωζώνη και ΕΕ, να καταγγείλει τα χρέη και τις δανειακές ως παράνομες, αθέμιτες και απεχθείς, δεν έχει καμιά ανάγκη ούτε από συμφωνίες θανάτου σαν αυτή του Τσίπρα, ούτε IOU, ούτε θα ήταν υποχείριο εκβιαστών και κερδοσκόπων.

    Το ποιός είναι ο Βαρουφάκης και τι είναι ικανός να κάνει, το έχουμε επισημάνει επανειλλημένα σε ανύποπτους καιρούς. Από την στιγμή που κάποιος δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν πιστεύει στη δυνατότητα της Ελλάδας να σταθεί στα πόδια της με δικές της δυνάμεις, τότε είναι ικανός για τα πάντα. Είναι ικανός να την πουλήσει σ΄οποιονδήποτε. Ιδίως όταν ο ίδιος πάσχει από ένα σοβαρό ψυχωτικό σύνδρομο ναρκισισμού, που δεν του επιτρέπει να έχει ούτε καν αίσθηση των συνεπειών για όσα κάνει.

    Με άλλα λόγια ο Βαρουφάκης ήταν ο ιδανικός για τη θέση του υπουργού οικονομικών, που του πρόσφεραν στη κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ένα ολόκληρο σύστημα προώθησης και image making στήθηκε για να τον προωθήσει και να τον κάνει λαοφιλή. Το μηντιακό σύμπαν συνομώτησε ώστε να βγει με πλήθος εξαπατημένων ψήφων και έπειτα να εξαργυρώσει τις επιταγές αυτών που τον επέλεξαν για το συγκεκριμένο ρόλο.

    Τώρα όλοι αυτοί που τον εκθείαζαν και του έστηναν το δημόσιο προφίλ ως “γκουρού των οικονομικών” διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους, ή σιωπούν χωρίς να απολογούνται για τις επιλογές τους. Η δική μου άποψη είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι μια κλασική περίπτωση “idiot utile” (χρήσιμου ηλίθιου). Έκανε τη βρωμοδουλειά και τώρα τον ρίχνουν στα σκυλιά, σαν εξιλαστήριο τράγο προκειμένου να εξαγνιστεί ο Τσίπρας και η συμφωνία του.

    Η ανθρωποφαγία που είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει δεν μας αφορά. Είναι ίδιον του καθεστώς που υπηρετεί κι ο κ. Βαρουφάκης. Ούτε μας ενδιαφέρει αν οι “φίλοι” του κ. Βαρουφάκη είναι αρκετά ισχυροί για να τον σώσουν από την φυλακή. Το σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που ο Νόρμαντ Λάμοντ και η οικογένειά του από Hedge Fund αποφασίζει να “δώσει” στεγνά τον Βαρουφάκη, σημαίνει ότι έχουν κλείσει τις συμφωνίες που θέλουν με τον νέο υπουργό οικονομικών και την κυβέρνηση Τσίπρα. Ίσως το “δώσιμο” Βαρουφάκη να εντάσσεται στα αντισταθμιστικά οφέλη.

    Κι όποιος νομίζει ότι η Ελλάδα γλύτωσε τα IOU, ας το ξανασκεφτεί. Όσο κρατάνε τις τράπεζες ανενεργές, τόσο στραγγαλίζεται ο ιδιωτικός τομέας, τόσο πιο κοντά έρχονται λύσεις τύπου IOU και κουρέματος καταθέσεων και τραπεζικών τίτλων. Γιατί νομίζετε ότι οι Ευρωπαίοι βιάζονταν να περάσει η οδηγία που επιτρέπει το κούρεμα καταθέσεων και τίτλων τώρα στις 22/7; Όσοι από εσάς έχετε πιστέψει τους τσανακογλύφτες της συμφωνίας, που σας λένε ότι αυτή η οδηγία αφορά όλες τις χώρες της ευρωζώνης, να σας πούμε μόνο ότι μέχρι σήμερα μόνο η Γερμανία και η Αυστρία την έχει εγκρίνει εκτός της Ελλάδας. Οι άλλες το έχουν παραπέμψει για το 2016 και μετά.

    Τώρα που μάλλον θα επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας, μήπως να κάνει τον κόπο να μας βρει με ποιό δικαίωμα η κυβέρνηση έκλεισε και κρατά κλειστές τις τράπεζες; Ποιός της έδωσε αυτό το δικαίωμα; Το Σύνταγμα και οι νόμοι της χώρας πάντως όχι. Αλλά για να νοιαστεί κάποιος εισαγγελέας για τέτοια θέματα θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι υπάρχει δικαιοσύνη στον τόπο μας. Αν υπήρχε δεν θα είχε καταλυθεί έτσι βάναυσα η συνταγματική τάξη της χώρας, ούτε θα ζούσαμε τόσα απανωτά πραξικοπήματα.

    Αναρτήθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ στις 8:44 μ.μ.

    • Και κάποιες δικές μου απορίες…
      Με τους Βενιζέλο, Σημίτη, Λαλιώτη, Τσουκάτο, Παπαδήμο, Στουρνάρα, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Ρουσόπουλο, Δένδια, Μειμαράκη (πρώην υπουργός άμυνας) Αλογοσκούφη, Λοβέρδο, Γεωργιάδη, Βορίδη, Σκανδαλίδη, Διαμαντοπούλου, Βάσω Παπανδρέου, Παναγιωτόπουλο, Τζέφρυ Τσαντ, Αντώνη Μπεν Χιράμ, Μπενάκη, Γιαννάκου και πολλούς πολλούς άλλους τι θα γίνει;
      Εννοείτε ότι θα παρακολουθούν από ττην τηλεόραση στο σαλόνι τους την δίκη ενός ανθρώπου ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τους τελευταίους ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ, αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ;;;;
      ΝΑΙ ΡΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
      Όλοι χρησιμοποιούν την απαλλαγή Βαρουφάκη Τσίπρα σαν ΑΝΤΙΤΙΜΟ για να αποφύγουν οι βασικοί υπεύθυνοι ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ!!!
      Έχω την εντύπωση ότι και αυτό είναι μέρος της συμφωνίας μεταξύ Τσιπρα – παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης, γιατί φοβούνται ότι αν συληφθούν οι έλληνες συνεργοί τους, θα μιλήσουν και για αυτούς!
      Ο MISTER SIEMENS ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΕΟΟ;;;
      ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΕΟΟ;;;
      Ούτε ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ούτε ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ του Έλληνα, ρουφιάνοι υπάλληλοι της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!!
      Το γονίδιο είναι πολύ παλιό και ακόμη και χωρίς καλλιέργεια μπορεί να διακρίνει την ΑΛΗΘΕΙΑ από την ΠΟΥΣΤΙΑ!!!

  7. Ανώνυμος 07/29/2015 @ 11:33 ΠΜ

    Γιά(ν)ης = Μασώνος. Να γράψω και άλλα;;;;;;;;;;

  8. Ανώνυμος 07/29/2015 @ 1:34 ΜΜ

    ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ ΜΠΑΡΟΥΦΙΑΔΑ ΣΚΕΤΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΗΞΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Η περίπτωση Βαρουφάκη, plan B’ και πιθανής ποινικής δίωξής του, είναι πολύ απλή αν ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ!
    Λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ πριν εμπλακεί στη διακυβέρνηση της χώρας, όταν είχε άγνοια της πραγματικότητας, των καρτέλ της παγκόσμιας οικονομίας και τον χαρακτήριζε ο ΟΥΤΟΠΙΚΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ της αριστεράς και ο ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ καθώς και η ΑΠΕΙΡΙΑ λόγω νεότητας του αρχηγού του, είχε σαν πρώτο μέλημα, μετά την όποια διαπραγμάτευση, να ασχοληθεί με τον καταλογισμό ΕΥΘΥΝΩΝ και την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ αν χρειαστεί, τόσο των επιχειρηματιών των ΜΜΕ άλλα και των πολιτικών του απερχόμενου πολιτικού συστήματος!
    Η εμπλοκή του όμως με την παγκόσμια οικονομική μαφία καθώς και η υποταγή του αρχηγού του τελικά, έδωσε το δικαίωμα στην δομή του παγκόσμιου εγκληματος (ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ κα) να τους μπλοκάρουν, να τους παγιδεύσουν, να τους ηχογραφήσουν, να τους βάλουν να υπογράψουν τέτοιες δεσμεύσεις, ωστε τελικά πλέον… ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!
    Αυτό λοιπόν που βλέπεται σήμερα με τον Βαρουφάκη και την πιθανή εμπλοκή Τσίπρα αλλά και όλης της κυβέρνησης, δεν είναι τίποτε άλλο από προειδοποιητικές βολές υπενθύμισης να μην προχωρήσει η κυβέρνηση σε διώξεις γιατί θα υπάρξουν ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!!!
    Ακούσατε φαντάζομαι τον Μεϊμαράκη, πρώην υπουργού σε ένα από τα πιο “βρώμικα” υπουργεία, αυτό της Εθνικής Άμυνας, να λέει ότι η ΝΔ …
    “ομιλεί περί πολιτικής ευθύνης και όχι ποινικής, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ”!!
    Και ερωτώ απλά: τι δεν ΚΑΤΑΛΛΛΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;; Τι;;;
    Πάντως θα ήθελα να σημειώσω ότι αν ποτέ και όταν ξετυλιχτεί το κουβάρι και αποδοθούν ευθύνες τόσο πολιτικές όσο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ, στον πυρήνα όλων και στην άκρη του κουβαριού θα αποκαλυφθεί ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ απο τους σύγχρονους “πολιτικούς” εγκληματίες κατά της χώρας και αυτός δεν είναι μόνο ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ αλλά ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ!
    Οι περισσότεροι πολιτικοί αυτή τη στιγμή, εκτός από τον εαυτό τους προστατεύουν ΑΥΤΟΝ, γιατί τον ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ λόγω του ότι είναι ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, έχει στοιχεία για όλους και πιθανή εμπλοκή του θα παρασύρει όλο τον παλιό πολιτικό κόσμο.
    Αν ποτέ βρεθούν καρύδια σε κάποιο πολιτικό και κάποιο κυβερνητικό κόμμα, η σύληψή του οι ομολογίες και οι καταδίκη του θα ανοίξουν το ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ της χώρας και θα την ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ!!!
    Η ΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ, Η ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ.
    Ο ΤσοΧΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος είναι άμεσα εμπλεκόμενος, γνωρίζει όμως πολλά και στο προσωπό του ξεπλένει και ο παχύσαρκος δικές του ευθύνες.
    Ο εγκλεισμός του χαζού και της βλαμένης γυναίκας του, χωρίς πρόσβαση στα ΜΜΕ και με το παιδάκι έξω μόνο και υπό μόνιμη απειλή δείχνει πολλά.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*