Διαφημίσεις

Ουρές στις τράπεζες. Οι καταραμένες γενιές μας έκαψαν πάλι…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

για το Πολεμικό Ημερολόγιο

Κάθε 30 του μήνα καταλαβαίνω τις δημοσκοπήσεις.

Μετά τις 9 του μήνα, κάθε μήνα, σπάω το κεφάλι μου πως θα βγουν οι επόμενες 21 μέρες. Πως θα πληρωθούν λογαριασμοί, φροντιστήρια, σουπερ μάρκετ κλπ.

Για 29 μέρες απορώ πως είναι δυνατόν αυτή η κυβέρνηση να παίρνει ποσοστά κοντά στο 20% (και οι δύο μαζί). Έρχεται όμως αυτή η 30 ημέρα και λύνονται οι απορίες…

Είναι τελικά πολλοί πάνω από 60 ετών και ταλαιπωρούν εμάς τους νεότερους και μας καίνε τη γούνα. Προχθές πληρώθηκαν (ώρες στην ουρά στην τράπεζα) και σήμερα τρέχουν πρώτοι (ακόμα περισσότερες ώρες στην ουρά), μη χάσουν τίποτα..

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ δεν φταίνε οι κυβερνήσεις, ούτε για τις αυτοκτονίες, ούτε για τους φόρους.

ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!

και σε όποιον αρέσει η άποψη μου!!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

51 σχόλια στο “Ουρές στις τράπεζες. Οι καταραμένες γενιές μας έκαψαν πάλι…”
    1. Δυστυχώς, αλλά όχι γιατί είναι έτσι, αλλά γιατί οι σημερινοί νέοι σαν τον Ζαχαρία είναι γιουβέτσι!!!

      Αυτοί οι γέροι που κατηγορείς βλάκα Ζαχαρία κατέβηκαν ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ και γέμισαν τους δρόμους της Αθήνας και ΜΟΝΟ τα τανκς τους νίκησαν!!!

      Εσύ Ζαχαρία το μόνο που έκανες ήταν να ακολουθήσεις αυτά τα γερόντια πριν 3 χρόνια και να χαλάσεις τον νέο ξεσηκωμό τους "φτιάχνοντας" την κάτω και την πάνω πλατεία!!! Αυτή ήταν η προσφορά σου!!!! Μπλα μπλα και λόγια από την πολυθρόνα.

      Και τώρα προσπαθείς να δημιουργήσεις άλλο πρόβλημα με το διαίρει και βασίλευε, βάζοντας τις διάφορες τάξεις να εναντιώνονται η μία στην άλλη.Αύριο θα σου φταίνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, μεθαύριο οι τραπεζική και αντιμεθαύριο οι υπάλληλοι των δήμων. Σε λίγο θα σου φταίνε όλοι όσοι δουλεύουν γιατί εσύ έμαθες να υπηρετείς τους προδότες που μας κυβερνούν και να πληρώνεσαι τεμπελιάζοντας.

      Εγώ όμως δεν κατηγορώ ούτε τους νέους ούτε τους γέρους, ούτε κανέναν άλλον.

      Απλά λέω να ξυπνήσουν όλα τα ζωντανά, όλα τα πρόβατα, και να σας πάρουν στο κυνήγι όλους εσάς που το μόνο που έχετε να προτείνετε είναι "να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα".

      Μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
      Ξυπνάτε προβατάκια γιατί οι τσοπάνηδες σαν τον Ζαχαρία σας προορίζουν για φαγητό στο πιάτο τους!!!!

  1. Από την μία έχεις δίκιο..
    Από την άλλη έχεις σκεφτεί ότι ο "γέρος" σου και η "γρια" σου θα σε συντηρήσουν όταν θα χάσεις την δουλειά σου; Έχεις σκεφτεί ότι οι "γέροι" κρατάνε τα παιδιά σου όταν εσύ πας για δουλειά;
    Έχεις σκεφτεί ότι όταν πεθάνουνε όλοι οι γέροι και μείνουν οι σημερινοι 40ρηδες και 50ρηδες δεν θα υπάρχει πλέον "Ελληνική οικογένεια" όπως την ξέρουμε σήμερα;
    Σκέψου καλά άλλη φορά πριν πεις τόσο βαριές κουβέντες, αλλιώς να περιμένεις χαρακτηρισμούς όχι και τόσο κολακευτικούς ΝΕΟΛΕΡΑ

    1. Και τώρα μπορείς να πάρεις τη αποψή σου και να την βάλης στον κόλο σου. Δεν μας κάνουν χάρη οι γέρη για τα παραπάνω ξέρουν της ευθήνες τους (τουλάχιστον μερικοί). Την Ελληνική οικογένεια Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ τη διέλησε δύνοντας τη ανάλογη ανατροφή του ΧΡΗΜΑΤΟΣ στους 40αριδες (παιδιά), και βλέπουμε την κατάσταση τώρα στους ακόμα μικρότερους, αλλά μην ανησυχείς δόξα το θεό το έχουμε μνημόνιο και μέσα από αυτό και άλλες δυσκολίες που θα έρθουν που ΜΑΚΑΡΙ να είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ θα ξαναθυμηθούμε τη σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Υπερβολή; Παράνοια; προτιμάς μήπως να ζήσεις στην σαπίλα του τώρα;

    2. και γιατί θα σε συντηρήσουν οι γονείς σου? και γιατί θα σου κρατάνε τα παιδιά? μα επειδή, αυτό επέλεξαν να κάνουν……δεν επέλεξαν να διεκδικήσουν δομές, σε καμία φάση της ζωής τους.

  2. Μια διορθωση! Ειναι η μερα που περιμενουν να παρουν χρηματα γιατι δεν εχουν. Ειναι η μερα που θα πανε να αγορασουν τα φαρμακα τους. Ειναι η μερα που πρεπει να τα παρουν μην τους τα παρει η τραπεζα…

    1. ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΕΝΦΙΑ ΚΛΠ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ" ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.

  3. Στήνονται στις ουρές οι γέροι να πάρουν χρήματα, που ενδεχομένως να δώσουν στους νέους της επανάστασης του καναπέ. Δε φταίνε συλήβδην οι γέροι που στο κάτω κάτω έχουν απωλέσει την δυναμή τους, για αυτόν τον πολιτισμό της χέστρας. Αν μή τι άλλο στην εποχή τους τα πράγματα έβαιναν καλύτερα(υπήρχαν στοιχειώδεις αξίεςκαι πνευματικοί νόμοι). Οι επόμενες ή μάλλον ή επόμενη γενιά τα έκανε σκατά. Και το βάρος πέφτει τώρα στους νέους που πρέπει να παλέψουν πνευματικά και βιολογικά για την βελτίωση και αποκατάσταση των ηθικών και δημοκρατικών νόμων. Το άρθρο δέν προσφέρει τίποτα.

    1. Εισαι στοκος. Οχι μονο στοκος εισαι ο αρχηγος των στοκων. Εισαι ο ονειδος της μανας σου ,

  4. Τι να κάνουμε που πλήθυναν οι γέροι αφού οι νεότεροι δεν κάνουν παιδιά; Αυτοί είναι τώρα το μέλλον της χώρας… 🙂 Καλημέρα σε όλους.

  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.

    1. Τα τελευταια 40 χρονια, υπηρξε καποιος πολιτικος που αν
      τον φηφιζαν θα αλλαζαν τα πραγματα προς το καλυτερο?
      Και αν ναι ποιος ηταν αυτος και μας ξεφυγε?
      Παρτετο χαμπαρι, οποιον και να ψηφιζαν στα ιδια σκατα
      θα καταλιγαμε………………
      Το θεμα είναι τωρα τι κανουμε……..

      4everpao13

  6. oxi kyrie den ftaine i geri, ftaine i politiki i ksepoulimeni kai to systima pou epitrepi na kibernan esto kai an den tous styrizoun pano apo 50% polites.
    i geri ti na sou kanoun?
    avti koitousan na sas megalosoune me liga lefta kai me dyskolies, eno i nei ti kanoun symera?
    ta mme mas poulisan avta ta psemata , symera mas legan o pasok tha mas sosei, tin ally mera oi nea dimokratia, topa mas lene o syriza.
    kitane ta amerikanika skata kai tous apomimizoune prokimenou na ginoun "evropaii" kai na amfisbitisoun tin ellinikotita tous.
    xthes me tin giorti sxedon kanenas den eixai elliniki symaia sto balkoni, se oli tin odo emeis eimastan ei moni va exoume elliniki symaia, avto ti symaini?
    oti ei perisoteri grafoun tin ellada kai to ethnos sta palia tous …
    san omogenis pou gyrisa dystixos arga stin patrida mou sas apobebaiono oti ei patris kai to ethnos einai to kyriotero pou eiparxei kai to mono pou tha mas sosei eitai apo tous tokoglyfous eitai apo tous dosologous anamesa mas.
    i geri xegelastikan meta tin ptosi tis diktatorias , etsi opos xegelageste eseis oi nei me ton syriza symera.
    o syriza exei ton skopo na apoteleisei to ethnos entelos, epeidei avto theloun ei diethnes dynameis pou katastrefoun to elliniko ethnos.
    mass theloun balkanous oxi ellines ethnikistes.
    lypamai alla i moni dimokrata pou axizei kapos einaii i elbetiki , pou o laos exei to dikaima na katapsifisi kathe nomo apo opia dipote kybernisi me apli dimopsifia.
    den mas aresoun ta xaratsia ; dimopsifia kai terma.
    den mas aresoun ta tsamia ; dimopsifia kai terma.
    katalabate ti symaini dimokrata?
    i elbetia einai to mono kratous pou gnorizo na exei kati san avthentiki dimokratia, ola ta ala pezoun sta diethnis symferonta mono, kai epitrepoun na ekmetalevsoun to systima kata ton lao.

  7. Καλοί μακάκες είμαστε όλοι μας!!!! Λαός που δεν σέβεται τη τρίτη ηικία και αντίστροφα είναι χαμένος.
    Και όχι μόνο αυτό επιτρέπετε μερικοί τι διαίρει και βασίλευε να πιάνει κια τις γενεές τώρα!!
    Μη ξεχνάτε ότοι οι γέροι ζήσανε και μία πραγματική κατοχή με ωμή βία!! (όχι ότι η σημερινή είναι καλύτερη, αλλά προς το παρόν κρατιόνται τα προσχήματα)!!!
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!!!!!!
    Αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα.

  8. Δυστυχως ειναι η γενια *μαζι τα φαγαμε*.η γενια που ηθελε μια θεση στο δημοσιο,η γενια που με νυχια και με δοντια δινοντας τα παντα εβαλε τα παιδια της στο δημοσιο.ειναι η γενια που εκανε τα χωραφια διαμερισματα,ειναι η γενια που εμαθε στα παιδια της οτι τα τροφιμα παραγονται απο το σουπερ μαρκετ και οχι απο την γη.ειναι η γενια του πολυτεχνειου που υποκινηθηκε απο γαλλογερμανους να κανουν επανασταση το 74 και ως αμοιβη μια θεση στο δημοσιο.

  9. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως όσο τους πληρώνουν τόσο θα τους τα παίρνουν…Και όσο ποιο πολλά παίρνουν τόσο λιγότερα δίνουν…Οταν λοιπόν φτάσει ο κοσμάκης σε σημείο που πραγματικά δεν θα έχει γιατι δεν θα του περισσεύουν απο πουθενά…μόνο τότε θα γίνει η επανάσταση. Αλλα μην "ανησυχείτε" τα λαμόγια ειναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν και αυτο το ενδεχόμενο……Οι έχοντες γνώση καταλαβαίνουν τι εννοώ.

  10. αυτοι ψηφιζαν ομως………και ψηφιζουν…….εδω κολλαει.
    Κουτοπονηριες βλαχικες……για το βολεμα ψηφιζαν και πιστευαν υποσχεσεις…..σιγα μην ξερουν και τι αντιπροσωπευουν τα κομματα.
    οτι ειναι οι πολιτικοι ειναι κ ο λαος. Οποιο παππου να βαλεις κυβερνηση τον δικο του κ..ο θα κοιταξει.

  11. ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    Στίχοι : Γιώργος Λεκάκης & Χρήστος Μαυράκης & Θεόδωρος
    Μουσική: Xρήστος Μαυράκης
    ——– Νότης Σφακιανάκης ——–

    Αφήγηση :
    και οι περισπούδαστοι
    πισωπατήσαν
    Στης ντροπής τα έδρανα καθήσαν,
    να μιλήσουν, τάχα,να κρυφτούν
    Κι όμως να κι ανδρειωμένοι
    τα φτερά ανοίξαν στις κερκόπορτες
    μπροστά σταθήκαν και
    βροντοφώναξαν ξανά
    ''Μολών Λαβέ''………..

    Πού είστε παλληκάρια;
    Γιατί και πως μπορείτε να είστε
    ξεχασμένοι;
    Αυτό είναι το παράπονο που οργή
    στα χείλη φέρνει.

    Αχ Ελλάδα λυπημένη έρημη μα
    δοξασμένη
    πόσο σ'αγαπώ
    Οι ήρωες που μας ζητάνε να μη
    δώσουμε
    να φάνε κι άλλο μερτικό
    Πατρίδα μου …

    Παλέψαμε δώσαμε μάχες τις
    κερδίσαμε
    Στην κορφή της γνώσης, ναι
    σταθήκαμε.
    Κι ήταν τότε που πάνω μας πέσαν
    βάρβαροι
    κι όλοι οι μικροί φτωχοί κι ανόητοι
    για να μας λιώσουν.
    Μα γεννήσαμε το Γέρο του Μοριά
    και τον Καραισκάκη.

    Ποιούς αναστήσαμε ξανά;

    Που είστε παλληκάρια;

    Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
    θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες;

    Πατρίδα μου πόσο σ'αγαπώ
    Πατρίδα μου πόσο σ'αγαπώ…………..

    Αναστασία

  12. όταν φτάσεις στην ηλικία τους αυτοκτόνησε ψοφίμι να μην σε έχουμε και βάρος στην κοινωνία 😛 :^D^:

  13. Δεν φταίνε ούτε οι γέροι ούτε οι νέοι. Ο πόλεμος είναι καταρχήν ενεργειακός και νοητικός. Καίγεται πολύς κόσμος όλων των ηλικιών. Εχουν ελπίδες μόνο όσοι ξεπεράσουν τα οριά τους με συνεχή επίμονη προσπάθεια ( Ζαχαρία άσε τους γέρους και πιάσε τους νέους ) Οι ιοί θα γεννήσουν αντισώματα. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των ηλικιών είναι κενές νοήματος. Γέρος μπορεί να είσαι και στα 25 και στα 30. Ας πάρει λοιπόν ο καθένας την δική του ευθύνη. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !

  14. Φίλε, γιατί τόση αρνητικοτητα?
    Δεν είμαστε Ελβετια αλλά δεν είμαστε ούτε Λιβύη ούτε Αίγυπτος ουτείναι Τουρκία (με τους περισσότερους φυλακισμένους δημοσιογραφους) όπως υπάρχουν τα καλύτερα υπάρχουν και τα χειροτερα.

  15. Το άρθρο-σχόλιο σου, φίλε Ζαχαρία, αποδεικνύει πως η κρίση που βιώνουμε δεν είναι οικονομική αλλά ηθική.
    Αν έχεις παιδιά (ή όταν κάνεις) μη ξεχάσεις να τα συμβουλεύσεις να σε πετάξουν στον Καιάδα όταν διάφοροι,άσχετοι θα σε κρίνουν ως μη παραγωγικό.
    Καημένε…
    … ….

  16. Πάνε να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, δεν ρισκάρει ο άλλος το σπίτι του ούτε για τα 50€ της δόσης, ούτε για να κάνει "αντίδραση". Όσο μπορεί θα πληρώνει

  17. Ζαχαρια Μυτιληνιε αναρωτηθηκες ποτε πως ένας μεταπολεμικά πονεμένος λαός αναζητά απεγνωσμένα ηγητικη ελπίδα για καλύτερο αυριο; Αρα ότι τους πουλούσαν τα ευραικα κ γερμανικά λαμογια το πίστευαν…οταν ο Παπανδρέου είχε το 1980 23% τοκο στις τράπεζες κανένας δεν μιλούσε κ καλά έκανε. Κ συ το ίδιο θα έκανες.

  18. αυτοί είναι μεγάλοι άνθρωποι, ούτε στα νιάτα τους ήταν επαναστατημένοι και ούτε θα γίνουν ποτέ. Αλλά μην γελιέσται, δεν υπάρχει σύστημα που να στηρίζεται στους γέρους, δεν είναι παραγωγικοί, δεν ενδιαφέρουν κανέναν…..η δύναμη είναι στα χέρια της μέσης ηλικίας και στους νεότερους.

  19. Ο Ζαχαρίας έκανε μαύρο χιούμορ για την ηθική μας κατάπτωση, αλλά ποιος να τον καταλάβει; Μαζί σου Ζαχαρία. Πέστα κι ας μην σε καταλαβαίνουν. Όποιος έπιασε καλώς.

  20. Exει δίκιο ο Ζαχαριας.
    Οι γέροι φταίνε.
    Αρα εμεις οι 20αρηδες και οι 40αρηδες,
    δικαιουμαστε να συνεχίζουμε να τον παιζουμε…

  21. φιλε μυτιληνιε εδω εχεις λαθος δεν φταινε οι ολοι οι γεροι η οι νεοι μην κατηγορουμε ετσι μια ολοκληρη γενια!!! γιατι με αυτο το σκεπτικο μπορουμε να κατηγορησουμε και ολο το αγρινιο την πατρα την κρητη και αλλα μερη που ηταν ολο πρασινα (πασοκ) τοσα χρονια δεν νομιζω πως στο αγρινιο την πατρα και κρητη μενουν μονο γεροι !!! το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε εδω ακομα και τωρα βλεπεις κατι νεους που πιστευουν ακομα σε κομματα ξεχνας την νεολαια πασοκ , νδ , συριζα , κκε για αυτη την νεολαια τι λες

  22. Μαλάκα ζαχαρία να σε χαίρονται οι γονείς σου. Τί κάνεις ΕΣΥ , αλλοίθωρη νεολαία, που κάνεις κριτική; Παίξε με το πληκτρολόγιό σου (δεν έχεις πουλάκι να παίξεις, θάχεις αρχή δια να παίξεις;)

  23. Συμφωνω με τους σχολιαστες, οι γεροι φταινε διοτι, αυτοι στελνουν τους ιδιους και τους ιδιους στην Βουλη…

  24. Οι Γεροντες μας εξακολουθουν να κανουν οτι νομιζουν και μπορουν καλυτερο……….
    Καλυτερα να κουνηθει κανα χερι η ποδι μπας και αλλαξει η κατασταση……….

  25. Ευχαριστώ για τις βρισιές σας.
    Δεν έβρισα κανένεν γέρο, τους ρίχνω το φταίξιμο.
    Και όπως σωστά είπε ένας φίλος δεν μιλάω γι΄αυτούς που περίμεναν στη σειρά για να πληρωθούν (αυτό έγινε τη Δευτέρα άλλωστε) αλλά αυτούς που δεν τολμούν να αργήσουν ούτε μια μέρα…

    Από την οικογένεια μου και την ανατροφή που μου έδωσαν ξέρω καλά ότι εαν πετάξεις γέρο θα σε πετάξουν σαν γέρο, γι΄αυτό και τους "γέρους" μου τους προσέχω σαν τα μάτια μου. Τους έχω όμως ξυπνήσει. Μου πήρε 4 χρόνια αλλά τα κατέφερα και ας έβλεπα τους "γέρους" μου στεναχωρημένους γιατί δεν ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Δεν θα έβριζα ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ, ούτε τον εχθρό μου.

    Απλά τους ρίχνω την ευθύνη και τους λέω καταραμένη γενιά γιατί όντως είναι… γιατί ενώ βλέπουν τις δαμανάκηδες να πέρνουν 200 χιλιάρικα το χρόνο την βλέπουν με ανοιχτό το στόμα στην τηλεόραση. Γιατί τη σημαία του πολυτεχνείου θεωρούν σωστό να την έχει ο παπουτσής στο σπίτι του, λες και δεν είναι εθνικό σύμβολο. Γιατί εαν ο γαπ κάνει κόμμα θα βγει εαν όχι δεύτερο σίγουρα τρίτο.

    1. Φίλε Ζαχαρία σου ζητώ συγνώμη που δεν κατάλαβα…
      Υ.Γ Οι δικοί μου σήμερα πληρώθηκαν.

    2. Γιατι τότε οι γέροι σου κ όλοι οι γέροι είχαν 23% τοκο στις τράπεζες. Το καταλαβαίνεις αυτο η κανεις τον χαζό;

  26. Η ηλικιες γυρω στα 60 καναν τις πολιτικες επιλογες τους και ηταν λαθος,οκ μπορω να το συγχωρεσω.Την καθημερινη τους πονηρια ομως στην ζωη δεν μπορω.Δεν ειναι η πονηρια μια φορα τα 4 χρονια,ειναι καθε μερα στα πεζοδρομια,τον δρομο και οχι μονο.

  27. παιδια οι γεροι ειναι ατομα που αυτο που κανουν καθημερινα ειναι να παρακολουθουν ειδησεις και πρωιναδικα,δεν φταινε αυτοι απλα καθε μερα τους βομβαρδιζουν με φοβο και εστι τους εχουν προγραμματισει να αντιδρουν υποσυνειδητα.και να παω εγω η εσυ η και οποιος αλλος δεν θα τς κανει να αλλαξουν γνωμη,γτ απλουστατα αυτοι εχουν πολλα παραπανω χρονια στη πλατη τς και περισσοτερες εμπειριες ,αρα λενε και σε βλεπουν εσενα και καθε εσενα σαν ενα νεο που βραζει το αιμα ,ειτε δουλεψανε ,ειτε τα φαγανε ,τα γεροντακια θελουν την ησυχια τς και γιαυτο πανε και πληρωνουν για να εχουν το κεφαλι τς ησυχο,τωρα αν αυτο ειναι σωστο και αν αυτο τ κρατος εκ των προτερων το ξερει και τ κανει για να παιρνει ενα μερος απο τις συνταξεις που δινει αμεσα πισω ,αυτο ειναι αλλου παπα.Το θεμα ειναι μην περιμενεις απο τα γεροντια να δεις χαιρι,αλλα ουτε απο νεολα θα δεις οτι και να λες εσυ και καθε εσυ.το μονο που μπορει να αλλαξει κατι ηταν και παντα τ πιστευα κατι που σημαινει οικονομικη ανεξαρτησια,εκει που βλεπω φως ειναι τα ψηφιακα ,αλλα ειμαι επιφυλακτικος μην κρυβονται και πισω απο αυτα τα νομισματα αλλα κολπα

  28. Είμαι σε αυτούς που συμφωνούν…. δεν ξέρω πως τυχαίνει αλλά κάθε φορά που πάω στο εκλογικό τμήμα να ψηφίσω έχει σχεδόν μόνο γέρους… Δεν λέω φυσικά να μην έχουν άποψη… αλλά οι γέροι είναι όλοι συσπειρωμένοι σε 2 κόμματα σε αυτά που ήταν πάντα… και πάνε ΟΛΟΙ με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο και ψηφίζουν…. οι νέοι θα διαμαρτυρηθούν α) Με την αποχή β) ρίχνοντας άκυρο γ) ρίχνοντας λευκό δ) ψηφίζοντας ποτάμια… σόρρυ έτσι δεν αλλάζει τίποτα ακόμα και αν θέλει η πλειοψηφία να αλλάξει…

  29. h geri toylaxisto ntaksi kanane tis malakies kai psifisane ta koproskila me ti dikeologia toy koloy ta eniamera na ipostiriksoyne to kolokratos apo toys dikoys moy ta idia akoyo kai poloys aloys ala afti toylaxisto kanane oikogenia pedia skilia gatia na do emeis h neoi ti tha kanoyme poy leei o alos ela more h moyrli pantrevonte oli mera podogiro kai poytsa h pistevoyne thriskia oli me tis atheistikes apopsis ama aniksis koyventa gia thriskeftika h se ligo poy vlepo na afinoyne ti kafeteria na psifizoyne to tsipra ton antixristo orthodokso kratos proti fora tha vgi na kivernisi antixristos atheos ti prokopi ton simerinon neoteron de vlepo na leei kanenas kai oli me toys geroys ta vazoyne

  30. Και για οσους δεν καταλαβαν, αρχιζουν εμμεσως πλην σαφως τα δημοσιευματα για την ευθανασια. Αυτη, η ευθανασια, μπορει να χωρεσει και μικροτερες ηλικιες.Δηλ. δικαιωμα στον θανατο, αφου δεν υπαρχει δικαιωμα στην ζωη. Επομενως, ο καθε αλητης ζαχαριας, γινεται φορεας της ιδεας αυτης, αντι να λεει οτι το προβλημα δεν ειναι τα μυαλα των γερων, (ο κοσμος δεν εχει αλλαξει καθολου παρα την παρελαση απο την γη αφθονων. εκσυγχρινισμενων νεων), αλλα η ανυπαρξια απονομης Δικαιοσυνης. Και οσο δεν υπαρχει αυτη, καθε φορα θα φταινε οι γεροι, οι χαραμοφαηδες νεοι, οι μαυροι, οι λευκοι, ο ετσι και οι αλλιως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *