Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:33 - 03/06/2011

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ,ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Θα οργανωθεί συνέδριο με θέμα “Το Ισλάμ στην Ελλάδα” (İslam in Greece). Στο συνέδριο που θα οργανωθεί στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2011 θα τεθούνε θέματα όπως η συμβίωση των μουσουλμάνων με τις κοινωνίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, οι κατασκευές τζαμιών στις πόλεις της Ευρώπης, καθώς και η ανεκτικότητα έναντι των μουσουλμανικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους.
Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο θα είναι και η Τουρκική Μειονότητα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Τα θέματα θα είναι :

1η συνεδρία
Το ιστορικό πλαίσιο του Ισλάμ στην Ελλάδα : Η Μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη.
Θέμα : “Ταυτότητες, Η Μειονοτική Εκπαίδευση και η κοινωνική Ένταξη στην Θράκη.” Ομιλήτρια : Θάλια Δραγώνα.
Θέμα : “Ο πολιτικός ρόλος του μουφτή”
Ομιλητής : Βεεμούντ Ααρμπάκε
Θέμα : “Ισλάμ, Σαρία και τα τζαμιά στην Ελλάδα”.
Ομιλήτρια : Φωτεινή Τσιμπερίδου
Θέμα : “Η μουσουλμανική μαντίλα στην μουσουλμανική κοινωνία στην Κομοτηνή και τα αίτια της”.
Ομιλήτρια : Ιουλία Καζανά
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καστοριάς 34-36 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (και πιο συγκεκριμένα στον Βοτανικό) διοργανώνουν προκλητικότατα συνέδρια,με “θέματα” την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ “τουρκική μειονότητα” Δυτικής Θράκης,την κατασκευή τζαμιών,τη μαντήλα,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ!
Μεταξύ των ομιλητών,ξεχωρίζει η γνωστή γραικύλος και εκκλησιομάχος Θάλεια Δραγώνα,γνωστή για τον προβοκατόρικο και ανθελληνικό της ρόλο,μέχρι πρόσφατα επιδοτούμενο από το “Υπουργείο Παιδείας”!


ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΡΙΕΣ,ΤΖΑΜΙΑ,ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ “ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ” ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*