Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:49 - 03/10/2013

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 34 χρόνια μετά πάλι στην φυλακή αλλά ως ηγέτης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι ανακριτές της υπόθεσης Xρυσή Αυγή με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο εισαγγελέων προφυλάκισαν και τον υπεύθυνο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη, ο οποίος με κάποιο τρόπο που ακόμα κανένας δεν γνωρίζει – πέρα από κάποια τηλέφωνα που έκανε προς τον Γ.Ρουπακιά – εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Εξερχόμενος ο Ν.Μιχαλολιάκος των κτιρίων όπου στεγάζονται τα δικαστήρια στην Ευελπίδων και ενώ επιβιβαζόταν στο τζιπ της αντιτρομοκρατικής για να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ ο ο Έλληνας πολιτικός ηγέτης φώναξε «Ζήτω η νίκη». «Αγάπη μου είσαι ένα διαμάντι» του απάντησε από μακριά η σύζυγός του που βρισκόταν έξω από το ανακριτικό γραφείο με την κόρη τους Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Εκτός από της οικογένεια του γενικού γραμματέα της ΧΑ έξω από τα κτίρια των δικαστηρίων στην Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν στις 4 τα ξημερώματα κάου 150 οπαδοί, οι οποίοι είχαν λάβει εντολές να έιναι ήρεμοι.Επίσης οι βουλευτές του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Μιχάλης Αρβανίτης και Γιώργος Γερμενής.

Η κυρία Ζαρούλια, φανερά εκνευρισμένη με την απόφαση της προφυλάκισης του συζύγου της, φώναζε «Ελλάς, τιμή, Χρυσή Αυγή», ενώ ο κ. Αρβανίτης, είπε ότι «γελοία και επίορκα ανθρωπάκια αποφάσισαν την προφυλάκιση του αρχηγού» κάνοντας έτσι γνωστή και την απόφαση των δικαστικών αρχών λίγο μετά της τέσσερις το πρωί.

Τόσο ο Μιχαλολιάκος όσο και ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνουν έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν. Ο Ν.Μιχαλολιάκος θα ξαναδιαβεί την πόρτα της φυλακής για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια περίπου (είχε αποφυλακιστεί το 1979).

Αυτή την φορά όχι ως νεαρός ιδεολόγος, αλλά ηγέτης ενός ισχυρού κόμματος που διώκεται από “Θεούς και – κυρίως – δαίμονες”…

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:13 ΠΜ

    το καιρο εκεινο εδω και πανω απο εικοσιπεντε.χρονια εις ενστολος
    αφιχθεις ει την νεαν του μοναδαν και πλησιαζων τους θαλαμους προς εγκαταστασην του αντιλαμβανεται εκ του διαδρομου να.ακουγοντα εις την.διαπασσων απο μαγμητοφωνου εντος.του θαλαμου οι λαγοι του τεωςς δικτατωρος παπαδοπουλου . εισερχομενος στον.θαλαμο αντικριζει και τον παλιο του συναδελφο που ακουγε.τους λογους να ειναι.σφοδρα.απησχολημενος.με.την.διατρησην προφυλακτικου το οποιον ειχε πληρωσει δια.υδατος και με.καρφιτα του ειχε επιφερει με.επιμελεια.στην εμπροσθια μερια τεσσαρας οπας λεγοντας τουτοχρωνως. τον π…στη τον πεθερο μου δεν με θελει δθλια γαμπρον θα την αφησω εγκυο δια θα αναγκαστει να.με δεχτει περ και εγενετο αφιυ μετα της εντυοωσιακης τωτε ελιπζω και ακομη θυγατηρ διηνεια φλογερον ερωταν και απεκτησαν τεσσερα πανεμορφα κοριτσακια και μια,υπεροχη οικογενεια και εκαμφθη καιβο.οεθερος που δεν εδεχθη δια γαμπρον. θελω να εννοησω οτι οι παλαιοτεροι χουντικοι εθνικισται κλπ ακροδεξιοι μπορει να ητο οτι ητο αλλα ειχαν μια στοιχειωδη ευγενεια και σεμνοτητα και δν ητο υλισται να ζητουν πλουτο και πολιτελειες. οσο λοιπον την σημερον ημερα θελουν να λεγονται εθνικισται και πατριωτες θα πρεπει να μην,ευτελιζουν τις οαραπανω αρετες αν θελουνβνα προκοψουν και να εχουν υποψην τους οτι θα πρεπει να προσεχουν αφου καθε μερα.δινουν εξετασεις σταβμμε και η αντιπολιτευση καραδοκει για να τους κανει σκονη εοικονωνιακα και να λεηλατησει τις ψηφους τουςβκαι τα τστευταια σκημικα ας τιυς γινουν.μαθημα. τινες δε εξ αυτων οηραν με.σκληρο και παραστατικο τροπο αυτο το μαθημα συρομενοι και διασυρρομενοι στις κλουβες τα εισαγγελικα γραφεια και τις φυλακες και ας παραδειγματιστουν αν θελουν το,καλο του εθνικιστικου κινηματος το,οποιο δεν συμπαθουν ολοι αλλα μπορει να επηρρεασει ποια πραγματα υερ ης χωρας μας και του λαου μας τοσο στο.εσωτερικο οσο και.στο εξωτερικο στα διαφορα εθνικιστικα κινηματα . ας παραδειγματιστουν επισης και,οσοι αφελεις ενστολοι μισθωτοι και συνυταξιουχοι ψηφιζουν χα γιατι οταν ο αρχηγος της λεει δεν με ενδιαφερει ας πεινασουμε ας φαμε πετρες θελω εοιστροφη στη δραχμη βαζει την χα στα κομουνιστικα σταλινικα κοματα και προαναγγελει την εξαθλιωση τουωλαου μας και την τριτοκοσμικη εικονα της χωρας. φυσικα ο.καθ ενας ειναι.ελευθερος να ψηφισει οτι θελει και δεν εχουμε δικαιωμα,κανουμε υποδειξεις και εχουμε και απαιτησεις απλα επισημαινουμε καποια σημεια που θα πρεπει να εχει υποψη του ο καθ ενας . ενα τραγουδι λεει δεν θυμαμαι χουντα αλλα ουτε και δημοκρατια και αυτο το αναφερω γιατι το,παρον σχολιο το.εχω στειλει τρεις φορες στο πρωτο θεμα και δεν το εχουν ανεβασει.στα σχολια εν αντιθεσει με το προ σαηντ που δεν κανει μεσαιωνικη λογοκρισια. καλο κουραγιο παιδες εχουμε αγωνα μπροστα μας και πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι.

  2. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:51 ΠΜ

    Ενας Αητος καθοτανε στον ηλιο και λιαζοτανε . Και τσιμπαγε τα νυχια του , τα νυχακια του . Τσιμπαγε τα νυχακια του , τα νυχοποδαρακια του . Νυχια μου και νυχακια μου και νυχοποδαρακια μου μωρ ποδαρακια μου . ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:16 ΠΜ

    τι δαίμονες ρε προβοκάτορες του ντηφένς… τί διώκεται; από ποιούς από αυτούς που επικαλείται ο ηλίθιος αρχηγός σας στα ελεεινά σατανιστικά του ποιήματα; γλύψε ντηφένς για να πάρεις φραγκάκια. γλύψε αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

  4. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:34 ΠΜ

    το defencenet έκλισε από το facebook και έμαθα ότι τα έκλισαν όλα για λόγους ΧΑ

  5. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 10:18 ΠΜ

    ΑΥΤΟς ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟς . ΑΛΛΙΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  6. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 11:53 ΠΜ

    12:16 ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ Κ ΘΥΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ.

  7. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 11:53 ΠΜ

    *ΘΥΜΑ

  8. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 1:37 ΜΜ

    12.16 ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ . ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ , ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ . Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .

  9. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 2:01 ΜΜ

    Οι δαίμονες έχουν μία υποχρέωση. Να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Η δουλειά τους είναι να πηγαίνουν φαγητό στον αφέντη τους. Το φαγητό είναι τα ενεργειακά τών ψυχών ημών. Αφού έχουν μελετήσει πολύ καλά το θύραμα, και γνωρίζουν κάθε τί που το αφορά, σκαρφίζονται τρόπους,ολοένα και πιό ραφηναρισμένους ώστε να είναι πιό νόστιμο το γεύμα. Γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιούν ένα ειδικό δηλητήριο κάτι σαν τα δικά μας τα λιπάσματα, που στοχεύει στην διεύρενση του ΕΓΩ του θυράματος. Όσο πιό διογκωμένο γίνεται, τόσο πιό νόστιμη η τροφή . Εκτός αυτού, όσο διογκώνεται το ΕΓΩ του θυράματος, τόσο μικραίνει και η συνειδητότητά του, και άλλο τόσο μικραίνει ο κίνδυνος να τους φύγει απο την φάρμα. Μετά αμολιόνται στο κυνήγι και σπάνε απίστευτη πλάκα την ώρα της συγκομιδής.
    Έτσι δίνουν και ονομασίες στις φάρμες τους όπως ΄΄χρυσές αυγές΄΄, ΄΄χρυσά σκοτάδια΄΄ ΄΄χρυσά μαύρα πέπλα΄΄ ΄΄χρυσές δημοκρατίες΄΄ ΄΄χρυσοί σοσιαλισμοί΄΄΄΄χρυσές δουλειές κλπ κλπ.ακούει το θύραμα το χρυσό και νομίζει οτι βρήκε θησαυρό και όπου νάναι ΘΑ το δεί να λάμπει κι όλας, πέφτει στην παγίδα, και με ναρκωμένη συνείδηση παραληρεί στην αυταπάτη οτι βρίσκεται σε καλό δρόμο,…ξεχνάει το ΠΟΙΌΣ είναι, αφού έχει αντικατασταθεί με το ΤΙ είναι…Γιατί το ΠΟΙΟΣ, αντιπροσωπεύει προσωπικότητα, πνεύμα αξία ελευθερία άνθρωπος, ενώ το ΤΊ αντιπροσωπεύει είδος, πράγμα,…και φτάνει στο σημείο να παραδίδει την ουσία του την ψυχή του και ότι άλλο πολυτιμο διαθέτει άνευ σκέψεως. Πεπισμένος οτι βρίσκεται σε ΄΄χρυσό΄΄ δρόμο.
    ΕΓΩ ΙΣ ΜΑΝΙΑ θα ταίριαζε να λέγαμε την αρρώστια αυτή, …και ΕΓΩ ΙΣ ΜΕΝΟΣ ο άρρωστος…όπως λέμε δαιμον ισμένος.

    Το κλειδί είναι αυτό. ΕΓΩ = TI = ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΔΟΣ, ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ.

  10. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:54 ΜΜ

    Nαι επρεπε να προφυλακιστεί ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. Οι άλλοι που τόσα χρόνια μας πουλούσα φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Ποτε θα λογοδοτήσουν; ποτε; Η Νέμεση αφορά όλους. Κριτης ο ελληνικός Λαός

  11. Ανώνυμος 10/30/2013 @ 9:41 ΜΜ

    σιγα την παρθενα!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*