Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Να είσαι σίγουρος ότι θα το μαθουν όλοι ….μην σταματάς να το λες !”
  1. ….και συμπληρωνω οτι

    και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο που δεν ψηφισαν στην Βουλη το νομοσχεδιο
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    για τους πλειστηριασμους των ακινητων των κοκκινων δανειων
    *********************************************************************
    ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ουτε και τους πεταξαν απο την Ευροζωνη

    ΑΥΤΑ για τους δικους μας 300 που ψηφιζουν οτι πεταει οτι τσουλαει οτι κολυμπαει οτι τους φερει μπροστα τους ο Σαμαροαπατεωνας και Βενιζελοκακουργος γιατι ΔΗΘΕΝ …δεν θα ριξουν και την κυβερνηση γθα ενα νομοσχεδιο…!!!

    Αυτα χαχολοι και χαχολες ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ τωρα πουρχονται εκλογες
    οτι ΨΗΦΙΖΑΝ την εξαθλιωση μας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ….

    Ολοι τους εχουν καταντησει ΜΙΣΗΤΟΙ και στην σκεψη μας και στην καρδια μας
    και η συμπτωση του χρονου με την πραξη πλησιαζει….ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

  2. Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Πιστεύετε όμως ότι ο Τσιπροσαμαροβενιζέλος έχει τα γκογκόβια να αλλάξει αφεντικό ; Αν ναι τότε ξαναψηφίστε τον.

  3. ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ? ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ?? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ.ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΑΤΑΓΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΙΛΕΥΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ''ΘΕΜΑΤΟΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ''ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ'' .ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΙ Η' ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek