Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:12 - 10/03/2015

Μια νέα παγκόσμια υπερδύναμη γεννιέται: Συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με ένα άρθρο ύμνο στη συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία έχει στριμώξει την Τουρκία, πανηγυρίζει το «σκληρό» ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva.


Όπως γράφει χαρακτηριστικά, «οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις ποτέ δεν ήταν καλύτερες» και συνεχίζει περιγράφοντας ότι «οι πιέσεις της Τουρκίας στην ελληνόφωνη Κύπρο για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου, ώθησαν Κυπρίους και Ελλαδίτες σε μια πρωτοφανή (unprecedented) αμυντική και οικονομική σχέση με την Ιερουσαλήμ». (σ.σ. Δεν είναι έτσι ακριβώς, οι Ισραηλινοί είχαν την εξυπνάδα να μας προσεγγίσουν πρώτοι το 2010, όταν τους πούλησε ο Ερντογάν, και ευτυχώς δηλαδή που οι Ισραηλινοί πήραν την πρωτοβουλία, διότι τα δικά μας εδώ τα… ζωντανά ασχολούνταν με τα μνημόνια και… πέρα βρέχει).

Αλλά η σχέση (σ.σ. συμμαχία), γράφει το ισραηλινό σάιτ, θα μπορούσε να αμφισβητηθεί από τη νέα ακροαριστερή κυβέρνηση. (σ.σ. Εδώ αναφέρεται στους «φόβους» κάποιων Ελλήνων Εβραίων, που νόμιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάλαγε τη συμμαχία για χάρη των Παλαιστινίων και μετέδωσαν αδικαιολόγητα τον πανικό τους στο Ισραήλ).

«Μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ένας προβληματισμός στο Ισραήλ ότι η πολιτική τους (σ.σ. της Ελλάδας) στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να αλλάξει. Ήταν ένας αριθμός ΣΥΡΙΖΑίων ακτιβιστών το τελευταίο καλοκαίρι που πρωταγωνίστησαν σε διαδηλώσεις ενάντια στην επιχείριση «Protective Edge» (σ.σ. στον πόλεμο Ισραηλινών και Χαμάς στη Γάζα το καλοκαίρι του 2014).

Ο ΣΥΡΙΖΑ, γράφει το Arutz Sheva, έχει έναν αριθμό φιλοπαλαιστινίων πολιτικών. «Αλλά άλλοι παράγοντες περιόρισαν την οποιαδήποτε επιρροή πιθανώς να είχαν αυτές οι απόψεις στην ολοένα αυξανόμενη σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ».

Το Arutz Sheva μίλησε με τον διπλωμάτη Arye Mekel, πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, ο οποίος εξήγησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συμμαχία από 14 μικρότερα ακροαριστερά κόμματα. Ένας μάλιστα αναπληρωτής υπουργός είχε συμμετάσχει και σε έναν από τους στολίσκους που ξεκίνησαν για τη Γάζα».

«Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στη Κύπρο, το ελληνόφωνο νησιωτικό έθνος «κάθεται» στα ίδια κοιτάσματα φυσικού αερίου με το Ισραήλ. Αλλά το νησί είναι διχοτομημένο. Το 1974 η Τουρκία εισέβαλε και κατέλαβε το βόρειο τμήμα του νησιού και δημιούργησε έναν ξεχωριστό θύλακα για τους Τούρκους που ζουν στο νησί.

Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι κάποια από τα κοιτάσματα φυσικού αερίου ανήκουν στη Βόρεια Κύπρο, ένα «κράτος» του οποίου την ανεξαρτησία αναγνωρίζει μόνο η Τουρκία, η οποία απειλεί την Κύπρο στο δικαίωμά της να εκμεταλλευτεί το φυσικό αέριο από τη Μεσόγειο. Με αυτό το «φόντο» και τις ισραηλινοτουρκικές σχέσεις παγωμένες, Ισραήλ και Ελλάδα επέκτειναν την στρατιωτική τους συνεργασία».

Και στη συνέχεια το Arutz Sheva πλέκει το εγκώμιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Χάρη στη συγκυβέρνηση του δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι όποιοι φόβοι υπήρχαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε στάση απέναντι στην Ιερουσαλήμ διαψεύστηκαν». (σ.σ. Από εκεί που έγινε προσπάθεια από κάποιους να εμφανιστεί ο Πάνος Καμμένος στην κοινή γνώμη του Ισραήλ ως «αντισημίτης», τώρα είναι ο «σωτήρας» της συμμαχίας. Μια χαρά το πάνε…).

«Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε νέες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κύπρο».

Ο πρέσβης Μέκελ δεν βλέπει τις εντάσεις που προκαλεί η Τουρκία ως «πρωταρχικό»΄πρόβλημα για την Ελλάδα.

«Υπήρξε μια ημι-κρίση όταν οι Κύπριοι βρήκαν φυσικό αέριο και αρνήθηκαν να το μοιραστούν με τους τουρκοκύπριους. Οι Τούρκοι έστειλαν πολεμικά πλοία στην περιοχή, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν τίποτα και οι Κύπριοι συνεχίζουν τις έρευνες».

«Ο Καμμένος μας είναι γνωστός. Ο Καμμένος ήταν πάντα φιλικός με το Ισραήλ, ειδικά πριν μερικά χρόνια πριν όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και είχαμε κάποια θέματα στην περιοχή».

«Το περασμένο καλοκαίρι για πρώτη φορά εγκαταστήσαμε έναν στρατιωτικό ακόλουθο, έναν συνταγματάρχη, στην Αθήνα. Δεν βλέπω κάποια αλλαγή στις σχέσεις μας».

Όπως επισημαίνει το ισραηλινό Μέσο, Ελλάδα και Ισραήλ μπορούν να συνεργαστούν ευρέως στην ενέργεια. Γίνονται συζητήσεις για κοινές έρευνες και γεωτρήσεις και αγωγούς που θα συνδέουν Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο. Ένα έργο που συζητιέται είναι να απλωθεί υποβρύχιο καλώδιο 2.000 μέγκαβατ που θα συνδέσει Κύπρο και Ισραήλ με την Ευρώπη. Η αμυντική συμμαχία συνδέεται ευθέως με τις απειλές της Τουρκίας.

Το υπόλοιπο άρθρο, βρίσκεται ΕΔΩ, αναφέρει διάφορες ενέργειες που γίνονται μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ και πόσο υπέροχη σχέση και συμμαχία έχουμε.
Συμπεράσματα

Το σημαντικό είναι ότι το παραπάνω άρθρο δημοσιεύεται σε ένα Μέσο που όταν εκλέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε… υστερία.

Αναπαρήγαγε αμάσητα «φήμες» που εμφάνιζαν τη νέα ελληνική κυβέρνηση ως τον… χειρότερο εχθρό του Ισραήλ.

Προφανώς και κάποιοι τους «συμμάζεψαν» και έτσι από εκεί που ο Πάνος Καμμένος παρουσιαζόταν ως αντισημίτης, αποκαταστάθηκε η αλήθεια, ότι δηλαδή ήταν πάντοτε υπέρ της συμμαχίας Ελλάδας – Ισραήλ.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας «βγαίνει» από το κάδρο των «ακτιβιστών για τη Γάζα», στο οποίο -φυσικά- και παραμένουν κάποια περιθωριακά γκρουπούσκουλα που συμμετέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο απευθύνεται στην ισραηλινή κοινή γνώμη. Την ενημερώνει για πράγματα που δεν είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει και την καθησυχάζει ότι ο μοναδικός φίλος του Ισραήλ στον κόσμο, αυτή την εποχή, η Ελλάδα δηλαδή, θα παραμείνει φίλος και σύμμαχη χώρα. Όπως είναι και η πραγματικότητα δηλαδή, αφού ουδέποτε η νέα ελληνική κυβέρνηση διανοήθηκε να χαλάσει τη συμμαχία μας με το Ισραήλ για να ικανοποιήσει τις ιδεοληψίες κάποιων γραφικών.

Εξάλλου, από τη στιγμή που οι ηγεσίες των Παλαιστινίων αποφάσισαν να συμμαχήσουν με τον Ερντογάν, άλλαξε το γεωπολιτικό παιχνίδι στην ανατολική Μεσόγειο και εμείς είμαστε τώρα σύμμαχοι με το Ισραήλ και μακάρι να παραμείνουμε φίλοι, σύμμαχοι και πάνω από όλα συνεργάτες και συνέταιροι για πολλά χρόνια.

Η συμμαχία Ελλάδας Ισραήλ, λέμε εμείς, θα βοηθήσει και τις δύο χώρες, τα δύο αρχαία ιστορικά έθνη, να εξέλθουν από την κρίση που αντιμετωπίζει το καθένα. Την Ελλάδα από την οικονομική κρίση και το Ισραήλ από τους εχθρούς που το περιβάλλουν. Οι Έλληνες, που έχουν διαχρονικό ηγετικό ιστορικό ρόλο και παρουσία στη Μέση Ανατολή και απολαμβάνουν του σεβασμού όχι μόνο των αρχαίων λαών (Ασσύριων, Αρμένιων, Κούρδων, Αραμαίων κ.α.) αλλά και των Αράβων, μπορούν να παίξουν ρόλο ειρηνοποιού και εγγυητή της ασφάλειας του Ισραήλ.

Εξάλλου, κι ας μη γελιόμαστε, ποιος μπορεί αλήθεια να τα βάλει με Έλληνες και Ισραηλινούς ενωμένους; Ποιος θα τολμήσει να αναμετρηθεί με την απόλυτη συμμαχία που διαμόρφωσε και συνεχίζει να διαμορφώνει πολιτισμικά, πολιτικά, φιλοσοφικά και θρησκευτικά Ευρώπη και Ανατολή;

Το έχει πει εύστοχα η Ρένα Δούρου σε πρόσφατη ομιλία της:

«Σε εμάς σήμερα, και κάθε μέρα, αναλογεί το Χρέος της διατήρησης και της μεταβίβασης της Μνήμης. Το Χρέος της Α-λήθειας. Κυρίες και κύριοι, Την εκπλήρωση αυτού του Χρέους θα την φέρουμε σε πέρας Αθήνα και Ιερουσαλήμ μαζί. Στην βάση των κοινών αξιών και αρχών που ενώνουν εδώ και χιλιάδες χρόνια τον ελληνικό με τον εβραϊκό λαό – δύο λαούς που συναντήθηκαν και συναντιόνται στα γράμματα, στις τέχνες, στο εμπόριο. Δύο λαούς, δύο μακραίωνους πολιτισμούς. Δύο πολιτισμούς που όχι τυχαία έχουν καθορίσει τη σύγχρονη πολιτική σκέψη. Και τούτο γιατί όπως έχει υπογραμμίσει ο Λέο Στράους, η διαλεκτική ένταση στη σχέση Αθήνας και Ιερουσαλήμ, που συμβολίζουν τη λογική και την αποκάλυψη, έχει τροφοδοτήσει την καρδιά, τον πυρήνα της πολιτικής παράδοσης του λεγόμενου δυτικού κόσμου».

Οι γνωρίζοντες καταλαβαίνουν, οι άλλοι αισθάνονται… Η συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ είναι ικανή να αλλάξει τον κόσμο σε κάτι πρωτόγνωρο που θα διαμορφώσει μια εντελώς νέα ανθρωπότητα σε ένα μέλλον δίχως άλλες παλινδρομήσεις…

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 03/10/2015 @ 1:15 ΜΜ

    Μαλιστα μια ιστορικη συμμαχια λεει ο ποιητης ο αρθρογραφος εδω.

    Για τη Χανουκα δε βλεπω να ειπωθηκε κατι τι λεει θα τη γιορταζουμε παρεα καθε ετος?

    Οχι που δε τη γιορταζουμε αλλα να το κανουμε κι επισημο οσους δε ξερουν να μαθουν να αδελφοποιηθουν διλ οι χωρες..
    Ειδικα τωρα που εχει πεσει η πιστη στη χωρα και οι αθεοι γιναν περισσοτεροι απο τους πιστους ανοιξαν οι πορτες για τους εβραιους αφου παλιοτερα υποτιθεται η θρησκεια εμποδιζε να γινει κατι τετοιο ειναι ομως ετσι?..

    Η Χανουκα η γιορτη τους δεν εχει να κανει με τη θρησκεια.
    Οι μακαβαιοι οι ιερεις τους επαναστατησαν εναντια στους ελληνες οχι γιατι ηταν οι ελληνες τυρανοι αλλα γιατι αρεσε στους εβραιους ο ελληνικος τροπος ζωης.

    Μαλιστα εχει γραφτει οτι αυτοι οι ιερεις αν εξαιρεσουμε οτι απαγορευοταν να παρουν τα οπλα ποσο μαλλον να σκοτωσουν καναν επιθεση οχι μονο στους ελληνες αλλα και στους εβραιους που αρεσε ο ελληνικος τροπος ζωης αποκαλομενους προδοτες..

    Τους πειραξε οτι χανοταν το εβραικο στοιχειο το οποιο αντικαθιστοταν απο το ελληνικο.

    Οι Εβραιοι οι οποιοι ελεγχουν τις υπερδυναμεις των ηπειρων αμερικη γερμανια και ρωσια
    Θελουν να κανουν το ακατορθωτο να ελεγξουν κι επισημα τους εχθρους του γενους τους τους ελληνες.

    Οι Ελληνες ειναι οι επισημοι εχθροι των εβραιων δε το επιβεβαιωνει μονο ο χριστιανισμος και η χανουκα αλλα και οι επαναστατες του 21 για να μη πουμε απο που ξεκινησε η δυναστεια των ροτσιλντ και που βρηκαν το χρυσο τους για να ξεκινησουν..
    Ηδη εδω και πολλα ετη οι κυβερνησεις της χωρας ειναι εβραικες τα μμε εβραικα ομως παντα ελειπε το κατι τις ο ελεγχος κι επισημα των εχθρων.

    Η συμμαχια με τους εβραιους ειναι κι επισημα η εθνικη καταδικη της χωρας και υπουδουλωσης..

    Ειναι χειροτερη κι απο ελληνοτουρκικη συμμαχια..

    Ασωτος

    • Ανώνυμος 03/10/2015 @ 5:36 ΜΜ

      αν δεν κανω λαθος αναφερεσαι στις ανασκαφες στο θησειο
      αισωπος

    • Ανώνυμος 03/11/2015 @ 8:02 ΠΜ

      Ο Αντ'ίοχος, όπως και ο Μ. Αλέξανδρος και οι Πτολεμαίοι υπήρξαν οι μεγαλλίτεροι προστάτες και χορηγοί της Ιερουσαλήμ. Λόγω διαμάχης μεταξύ των δύο αδελφών Αρχιερέων, ο ένας δυσφήμισε αδίκως στον Αντίοχο τον αδελφό του ως αχάριστο και άπληστο, οπότε αυτό προκάλεσε την μήνι του Αντιόχου κατά της εβραϊκής ιεραρχίας με όλες τις καταστροφικές συνέπειες. (βλ. βιβλίο Μακαββαίων στην μετάφραση των Εβδομήκοντα)

  2. Ανώνυμος 03/10/2015 @ 1:17 ΜΜ

    Αυτο ηταν και η υπογραφη της καταδικης του πυργου της βαβ ελ [ελλαδισταν για τα απογαμηδια και τους ανθελληνες που υποστιριζουν αυτην την καταδικη και για λιγους Ε. ΕΛΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ]

    Το να ασπαστει και να προσκυνισει ο κοσμος την πηγη του κακου το ισραηλ ειναι κατι που ελπιζαν σε αυτο. Φαντασου το ετσι: στην ταινια 300 Του Λεωνιδα, ΟΛεωνιδας να προσκυνουσε των εβραιο περση ξερξη σαν θεο του. αυτο εκανε σημερα ο ψευτο ελληνικος λαος του ελλαδισταν. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ, Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ , Η οβριακη κυβερνηση οι υποστιρηκτες της θα ερθει η στιγμη που θα το μετανοιωσεται ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΥΣΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ .

    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ. γαμημενοι ολοι ξεπουλημενα κουφαρια

    φυσικα σκουπιδια ησασταν σκουπιδια θα παραμεινεται. ζωα ζομπι κακηνυχτα.

  3. Ανώνυμος 03/10/2015 @ 2:57 ΜΜ

    ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ,ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
    ΙΣΡΑΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΕΒΑΝΤΙΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΓΚΛΟΡΥ,ΓΚΛΟΡΥ,ΑΛΛΕΛΟΥΙΑ.ΔΟΞΑ,ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ.

  4. Ανώνυμος 03/10/2015 @ 4:44 ΜΜ

    Εδώ Γιάννη Κοζάνη σχόλιο δεν έχει; Κρίμα.

  5. Ανώνυμος 03/10/2015 @ 5:09 ΜΜ

    Καλησπερα

    ''ο εχθρος του εχθρου μου ειναι ο καλυτερος φιλος μου''
    Αυτο ξερω να λεω εγω αδελφια,ας ειναι και το σκουπιδοισραηλ
    οι συμμαχιες ειναι σαν τα πουκαμισα,σημερα τα φορας ,αυριο τα αλλαζεις….

    Εσεις αδελφια,τι ζορι τραβατε με αυτην την συμμαχια?
    εχουμε κοινο εχθρο και κοινα συμφεροντα,ΑΟΖ και τα λοιπα….μπορουμε να κουμπουσουμε και να ωφεληθουμε?

    εδω ρε σεις, εκαναν συμμαχια[αλλο αν βγαλανε τα ματια τους μετα] ο Χιτλερ με τον Σταλιν…
    και θα κατσουμε να το σκεφτουμε εμεις οι τιποτες?

    -ξερω οτι μπορει να ενοχλει πολλους αλλα οταν εισαι με το χερι ανοιχτο και ζητας συνεχεια λεφτα,εγω ξερω οτι εισαι λιγουρης και πουθενας –

    με ποιον θα συμμαχησουμε αδελφια με τους αιγυπτιους τα αλβανια η τους λυβιους που τους εχουν παρει φαλαγγι το ισις?
    αυτοι ειναι τιποτες ρε,δεν υπαρχουν στο χαρτι ,εχουν πεθανει και δεν το ξερουν

    Αφηστε ρε τους μαστουρωμενους τους γεροντες,να λενε οτι γουσταρουν αυτοι και να μας κανουν ντου οι τουρκοι θα την βγαλουν ζαχαρη,το αγγουρι θα το φατε εσεις και τα παιδια σας απο τους τουρκαλαδες

    με ποιον θα κανουμε συμμαχια στην γειτωνια μας ?
    -με τους οεαδες?
    αυτοι περιμενουν να ερθουν αστροπλοια απο το τον σειριο να καθαρισουν τον τζενται-ιαχβε
    αλλα μεχρι που να ερθουν-3000 χρονια στο περιμενε ειναι.. το αγγουρι θα σας εχει μπει ως το λαιμο,….

    ενταξει ξερουμε οτι ειναι σκουπιδια,αλλα αν τα συμφεροντα μας εστω και ευκαιριακα ειναι μαζι με αυτους τοτε δεν βλεπεω τον λογο,να μην πουμε ναι!

    φραγγατοι ειναι υπερδυναμοι στα οπλα ειναι,την αμερικη την σερνουν απο την μυτη,,,τι σκατα θελουμε και το συζηταμε…

    PANDAROS

    • Ανώνυμος 03/11/2015 @ 8:25 ΠΜ

      ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ..

      ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ[οβριακες]

      ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΑΧΟΥΣ;

      ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΘΧΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΣ.

      ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΥΡΙΞΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΔ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΟΒΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ.

      ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

  6. Ανώνυμος 03/10/2015 @ 6:31 ΜΜ

    Βρε μα είστε όλοι τελείως ανημέρωτοι. Εάν ξέρατε τι παιγνίδι παίζει το Ισραήλ και η Μοσσάντ, δεν θα μιλούσατε έτσι. Ξερετε πόσες επιτροπές έχουν και τι στρατηγικά σχέδια κάνουν? Εχει το Ισραήλ βοηθήσει ποτέ την Ελλάδα ή την Κύπρο? Μα τρώτε κουτόχορτο όλοι? Πιστέψατε στα αλήθεια ότι το Ισραήλ έχει μαλλώσει με την Τουρκία? Εάν ξέρατε τα σχέδια τους για την μεθοδική καταστροφη της Ελλάδος και της Κύπρου δεν θα μιλούσατε έτσι. Ολους τους μετανάστες πρώτα από ολα το Ισραήλ τους προωθεί στην Ευρώπη.

  7. Ανώνυμος 03/10/2015 @ 8:49 ΜΜ

    ναι αγαπητε φιλε,εχεις δικιο,και τωρα και πιο παλια τα ιδια πραγματα ηταν….

    τα γραφω στο φτερο ,οπως μου ερχονται στο μυαλο

    ολοι ξερουμε οτι οι οβραιοι και ειδικα οι κοτσιδακιδες ραβινοι,δεν κοβουν τα μαλλια τους και τα αφιερωνουν στον ιεχωβα.επισης ειναι γνωστο η ταση τους για εναν και μοναδικο και εκδικητικο θεο…
    οπως επισης ειναι γνωστοι για την απεχθεια τους για τα φιδια..οπως ειναι γνωστο οτι ο οβραιος θεος του αρεσαν τα μπακιρια,οπως επισης οταν τα επερνε στην κρανα εστελνε ποντικια στους λαους και ψοφαγε ο κοσμος

    ερωτηση
    ποιος θεος δεν αφηνε να κοψουν τα μαλλια τους οι πιστοι του και απαιτουσε να του αφιερωνουν …?

    ποιος θεος,και ποιο ιερατειο προωθησε το μονοθεισμο?

    ποιος θεος,εσφαζε δρακοντες ? και σε ποιανου θεου του αρεσαν τα μπακιρια?

    ποιο μαντειο θεου τα ειχε κανει πλακακια με τον οβραιο μαρδοχαιο στου περσικους πολεμους?
    ποιος θεος ηταν υπερ τον φοινικων -εβραιων- τρωων και εστελνε ποντικια[που ηταν το ιερο ζωο του] και αρρωστιες στους ελληνες?
    [οι ελληνες τιμουσαν τα φιδια που ετρωγαν τα ποντικια]
    ποιο μαντειο θεου εβγαλε τον τελευταιο χρησμο υπερ του χριστιανισμου?
    -υποθετω πως πριν κλεισουν το μαγαζι,πηγαν ολοι μαζι στο αρμα του χριστιανισμου,μην σου πω οτι το ειχαν στησει κιολας…

    οπως καταλαβαινεις φιλε ,εχουμε πολλα κοινα σαν λαος με αυτους τους τυπους που βριζεις…

    PANDAROS

    υγ
    οι ελληνες τιμουσαν τα φιδια που ετρωγαν τα ποντικια

  8. Ανώνυμος 03/11/2015 @ 6:33 ΠΜ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ – ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
    ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

  9. Ανώνυμος 03/11/2015 @ 8:35 ΠΜ

    οι Ελλην τιμουσαν ολα τα ζωα γνωριζαν οτι και αυτα ανοικουν στην αλυσιδα της μητερας ΓΑΙΑΣ
    αυτα ομως που θεωρουσαν ΙΕΡΑ ΖΩΑ ηταν ο Αετος κυβερνητης του αερα και ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΙΕΡΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΗΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΜΙΤΡΟΠΟΛΥΤΕΣ;

    Α ΡΕ ΠΟΡΝΗ ΕΤΑΙΡΑ σιων Μαρμελαδα εκανες τα μυαλα τους. και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ [ΙΑΣΩΝ] ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΛΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.

    Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ.

    • Ανώνυμος 03/11/2015 @ 5:05 ΜΜ

      Αγαπητη μου

      Μου φαινεται οτι εχεις μπλεξει την βουρτσα με την…. Βουρτσα!
      αυτα καταλαβες απο οσα εγραψα?

      Σε ρωτω λοιπον ευθεως υπαρχει σχεση απολλωνα και ιεχωβα

      Ναι η οχι?

      δεν καταλαβαινω γιατι κανεις γαργαρα,για τα ιερα και καλωσυνατα ζωα του απολλωνα
      το συμπαθες κορακι και το γλυκιτατο ποντικι
      Ποιος θεος αγαπητη μου θα ειχε συμβολα αυτα τα βρωμοζωα?
      το πτωματοφαγο καταμαυρο κορακι και το βρωμερο ποντικι?

      οσο για τα ζωα του αερα ,γελαει ο κοσμος με αυτα που γραφεις,
      δες τα ιερα ζωα της αθηνας ,φιδι και κουκουβαγια .μηπως ξερεις τι τρωνε αυτα τα ζωα?

      τα φιδια ειναι ο συνδετικος κρικος της αρχαιας θρησκειας με την νεα τον χριστιανισμο…
      τι θα βαζανε 2000 χρονια πριν?

      και ασε τωρα τους παπαδες μην γινεσαι νουμερο, δεν λατρευουν τα φιδια…
      οπου φιδι = ελληνας

      περιμενω απαντηση και οχι αυτα που γραφεις

      pandaros

  10. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 3:28 ΜΜ

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ να Των δει δεν μπορει ο ιαχβε η μπαχωμεφ η βααλ η ασταρωθ-ασταρτη ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

    ΑΡΑ ΟΧΙ.

    ο ψευτο θεος των οβριων που κανανε των κοσμο να πιστευει σε αυτων τα 2000 τελευταια χρονια [τουλαχιστον πιο φανερα απο παλιοτερα] ειναι ο σκοταδισμος
    ειναι ενα τιποτα που το καναν τα παντα στο μυαλο καποιων σαν εσενα.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ;

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ των οβριων για την μεγαλητερη προπαγανδα ολων των αιωνων [φυσικα και θα το πληρωσεται ΣΥΝΤΟΜΑ]

    εμενα δεν με νοιαζει καθολου το που σε καναν να πιστευεις οι οβριοι [εαν δεν εισαι και εσυ φυσικα οβριος] ο σκοταδισμος σκοτωνει αργα η γρηγορα.

    Και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως αργα η ακομα καλητερα ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ θα πληρωσουν ολοι οσοι παιξαν στο Ονομα Του για να πλανησουν τους ΕΛΛΗΝ .

    Μου λες τους ελληνες φιδια! μπορει και να εχεις δικιο σε αυτο μιας και πλεον ελληνας ειναι επαγγελμα και βαπτυσαν στο ονομα του σαβαωθ τους αλβανους τους βλαχους και ολα τα απογαμηδια εντως ΕΛΛΑΣ και τους φωναζουν σημερα ελληνες σε αυτους τους ελληνες απευθηνεται και ο μπαρουφακης σου. ΕΛΛΗΝ ειναι κατι τελειος διαφορετηκο απο των ελληνα που εσυ ονομαζεις φιδι..

    τα χαιρετισματα μου φιδι και ελπιζω να με καταλαβενεις.

    οσο για την οβριακη αθηνάα που μου μηλας και την θεα αυτης κουβαγια-λιλιθ μπορεις επεισης να προσκυνας και αυτους μιας και ειναι αλλη μια οβριακη διασταυρωση .

    εξηγησε μου τωρα εσυ πια ειναι η αρχαια θρησκεια και ποιον θρησεια;

    γιατι να ξερεις πως ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΣ.

    θρησκεια το καναν οι φιλοι σου οι οβριοι προσπαθωντας να χαθουν τα Πατρωα ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ. βλ. σφαγες βιζαντιο ροδοσταυρων οθωμανισμου με οβριους πασαδες ανθελληνες τσατσους ρουφιανους και μετα πες μου για την αρχαια θρησκεια .

    καληνυχτα. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ.

  11. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 5:36 ΜΜ

    χαχαχχαχ δεν ειμαι οβραιος ελεος πια

    εγω σου ειπα μερικες σκεψεις που εχουν βαση.

    τωρα ασε τι ειναι δυνατον και τι οχι,,,

    το θεμα ειναι μην κολλαμε,φιλεναδα,και να αφηνουμε τον αλλον να λεει και την αποψη του….

    μια φορα ο απολλωνας θελει ψαξιμο και να μην καταπινουμε αμασητα οσα μας λενε

    παντως οι αθηναιοι δεν τον γουσταρανε καθολου,ισως αυτο να λεει κατι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*