Διαφημίσεις

Τραγωδία στον δρόμο για το «όνειρο» για τέσσερις λαθρομετανάστες χτες στην Αμφιλοχία. Οι τέσσερις αλλοδαποί βρήκαν φρικτό θάνατο, πιθανότατα από ασφυξία, μέσα σε ειδικά ξύλινα κουτιά, στο εσωτερικό ρυμούλκας νταλίκας, η οποία βρέθηκε χωρίς τον τράκτορα, χτες το μεσημέρι, έξω από το δημοτικό γήπεδο της Αμφιλοχίας.Το νέο τραγικό περιστατικό, με θύματα ανθρώπους που αναζητούσαν μία «θέση στον ήλιο», αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς, που αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο στο επικαθήμενο τμήμα της νταλίκας, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο και δεν δικαιολογούνταν η παρουσία του στο σημείο.
Νεκροί μετανάστες σε νταλίκα

Ανοίγοντας την πόρτα της ρυμούλκας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα, που ήταν στριμωγμένα μέσα στα ξύλινα κουτιά, καλυμμένα με άλλη ξυλεία, για να μη φαίνονται. Αμέσως κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου, αν και όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στην εκδοχή της ασφυξίας, λόγω πολύ κακού αερισμού του χώρου. Ενας από τους νεκρούς είχε ιρανικά έγγραφα, ενώ και από το παρουσιαστικό οι αστυνομικοί εξετάζουν ως πιθανότερη εκδοχή να ήταν και οι τέσσερις Ιρανοί.

Στη ρυμούλκα υπήρχαν και άλλα ίδια κουτιά- κρύπτες, γι’ αυτό οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι εκεί κρύβονταν και άλλοι λαθρομετανάστες, οι οποίοι έφυγαν άρον άρον, είτε με κάποιο άλλον μέσο, είτε μακριά από τη ρυμούλκα του θανάτου, όταν ανακάλυψαν ότι οι δύστυχοι σύντροφοί τους ήταν νεκροί. Για τον ίδιο μάλλον λόγο, οι δουλέμποροι εγκατέλειψαν τη ρυμούλκα και εξαφανίστηκαν με το μπροστινό μέρος της νταλίκας.

Το επικαθήμενο έφερε ιταλικές πινακίδες και από το σημείο που βρέθηκε εκτιμάται ότι το φορτηγό κατευθυνόταν προς το Αντίρριο, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Πάτρας και την Ιταλία. Αυτά, ωστόσο θα διευκρινιστούν από την αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα οργανωμένο κύκλωμα δουλεμπόρων, που προωθούσε λαθρομετανάστες από την Ελλάδα στην Ιταλία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια ΝΑ Αττικής και το Τμήμα Ασφάλειας Βάρης στην περιοχή του Κορωπίου. Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς συνελήφθησαν στο 33ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου τρεις Αφγανοί, οι οποίοι μετέφεραν άλλους 27 ομοεθνείς τους στοιβαγμένους ανά εννέα άτομα σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα. Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες ήταν και επτά μικρά παιδιά.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις πρώτοι Αφγανοί προωθούσαν συστηματικά λαθρομετανάστες, κυρίως Αφγανούς, τους οποίους μετέφεραν σε παραλιακά σημεία της Αττικής και από κει τους παραλάμβανε σκάφος για να τους μεταφέρει στην Ιταλία. Ως αμοιβή για τις «εξυπηρετήσεις» που προσέφεραν στους λαθρομετανάστες οι διακινητές ελάμβαναν 4.000 ευρώ από τον καθένα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ΙΧ αυτοκίνητα με τα οποία είχαν μεταφέρει τους 27 παράνομους μετανάστες, τρία κινητά τηλέφωνα, 1.122 € και 186 δολάρια.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

ΠΡΕΖΑ TV

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *